15

505 35 5
                                    

Harry p.o.v

'Ik moet er maar eens vandoor,toedeloe' hoorde ik iemand schreeuwen. 'Ik ga even kijken Alison' zei ik zacht en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Joëlla en Louis zaten allebei verbaasd te kijken naar een meisje die weg sprintte. 'Wie was dat?' vroeg ik. 'Ymke' mompelde Joëlla en liep weg. 'Dus hoe gaat het met Alison?' vroeg Louis. 'Ik moet het nog aan Tony vertellen! Ik ben zo terug!' schreeuwde ik en liep weg. 'Ik vertel het hem wel, blijf jij maar bij Alison' zei Louis terwijl hij mij tegen hield. Ik knikte en liep glimlachend Alison's kamer in. 'Ik kan toch wel naar de begrafenis?' vroeg Alison zacht met tranen in haar ogen. 'Ik weet het niet, maar het komt goed lieverd' zei ik zacht. 

'Alison je bent wakker!' schreeuwde Tony lachend. 'Wat gaat er nu gebeuren Tony?' vroeg ik snel. 'De kuur gaat gewoon door, maar je moet wel veel rust houden' zei Tony. 'Stomme ziekte' mompelde Alison. 'Trouwens, je mag naar je moeders begrafenis, alleen na de begrafenis moet je meteen weer naar het ziekenhuis voor de volgende kuur. Je zal erg moe zijn, dus steun haar Harry.' zei Tony kijkend naar mij. 'Het bezoekuur is voorbij' zei een oud vrouwtje die bij de deuropening stond. 'Harry ze moet rust krijgen, je moet echt naar een hotel of naar huis' zei Tony meelevend en liep stilletjes weg. 'Alison, ik moet gaan je moet rust krijgen. Ik kom morgen weer zo vroeg mogelijk' zei ik met een brok in mijn keel. 'Harry let ook op jezelf, ik wil niet dat je niet genoeg slaap krijgt.' zei Alison zacht. Ik keek haar diep in haar ogen aan en gaf haar een klein kusje op haar mond. 'Slaaplekker Alison' fluisterde ik in haar oor en liep zachtjes naar de deuropening. Ik keek nog een keer om en zag Alison glimlachend in slaap vallen.

-~-

'Jongens we gaan' zei ik toen ik in het café stond. 'Ik dacht dat hij voor eeuwig hier ging blijven' fluisterde Zayn tegen Niall. Liam gaf hem een stomp en stond op. 'Harry we gaan bij Eva eten wist je nog?' zei Liam en trok me mee naar de auto. 'Ik rij' zei ik. 'Harry, dat lijkt me niet-' zei Liam maar werd onderbroken door Harry. 'Ik rij! ' snauwde ik tegen Liam. 'Harry rustig!' zei Louis en hield zijn arm vast. 'Ik kan het gewoon niet meer aan' huilde ik. Louis gaf me een van zijn ''mannelijke' knuffels. 'Kom we gaan zitten in de auto, en gaan zo lekker wat eten' zei Louis zachtjes en trok me mee om achterin de auto te gaan zitten. 

-~-

Ik keek zwijgend naar buiten. Mijn lieve Alison zat nu helemaal alleen in haar kamer. 'Gaat het Harry?' vroeg Niall die achterom keek. Ik knikte zachtjes en keek weer naar buiten. 'We zijn er!' schreeuwde Liam uit vreugde maar hield snel zijn mond omdat hij mijn verdrietige gezicht zag. 'Jongens jullie zijn er eindelijk!' schreeuwde Eva. 'Wat is er met hem gebeurd.' vroeg Eva zachtjes aan Liam. Ze dachten zeker dat ik doof was geworden ofzo. 'Kom Harry we gaan lekker eten' zei Eva met een kinderachtige stem. Volgensmij zat ik er echt vreselijk uit. Met een betraand gezicht, rode ogen en spier wit. 

-~-

Zwijgend zat ik aan tafel een beetje door mijn eten te roeren. Ik kreeg echt geen enkel stukje eten door mijn keel. Ik moest de heletijd aan mijn lieve engeltje denken die nu alleen in haar kamer lag. Louis zat stilletjes tegen mij te praten, maar ik volgde zijn hele verhaal niet. 'Harry je hoeft het niet te eten als je wilt, maar zorg wel goed voor jezelf' zei Eva en legde haar hand op mijn arm. Ik glimlachtte naar haar en schroof een klein stukje eten naar binnen. Eva had gelijk, ik moest ook voor mijzelf zorgen. Dan kon ik namelijk ook het allerbeste voor Alison zorgen. 

-~-

Ik lag in mijn bed, in een hotelkamer dichtbij het ziekenhuis. Ik kon niet slapen. Ik was zo bezorgd om Alison. Straks komt die Yasson in haar kamer en gaat hij haar wat aan doen. Zachtjes stapte ik uit mijn bed en liep op mijn tenen naar beneden. Ik had mijn kleding nog aan want ik had geen enkele zin om mij uit te kleden. We hadden een hotelkamer gehuurd maar het was meer een soort van mega villa. De jongens hadden allemaal een eigen kamer dus het was makkelijk om naar buiten te gaan. Ik kwam bij de deur aan en deed zachtjes hem open. Ik had het gevoel dat elk klein geluidje een orkaan kon veroorzaken. Zachtjes liep ik naar buiten en deed de deur achter mij dicht. 'Ik ben buiten' mompelde ik. Het ziekenhuis was op loop afstand, dus ging ik maar lopen. Als ik de auto zal pakken dan zal het teveel geluid maken en zouden de jongens wakker worden. 

-~-

Ik kwam aan bij het ziekenhuis. Er brandde enkele lampjes maar de rest was donker. Tot mijn verbazing was de deur nog wel open. 'Meneer wat doet u hier' zei een jongen die mij al te bekend voor kwam. 'Yasson wat doe jij hier' siste ik boos.

________________________________

Yay nieuw hoofdstuk, ik zat echt vol met inspiratie wow :') .

Wat vinden jullie van dit 15de hoofdstuk? 

Wat gaat er gebeuren nu Harry Yasson ziet? Wat denken jullie? Vertel het me! :)

MULTIMEDIA: De liefste reacties. Er zijn natuurlijk nog meer lieve reacties maar dit zijn de gene die eruit sprongen :)

Vote/comment please? x

xx Celine

.............

©xAlive_

If Nothing Ever ChangedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu