5

726 48 12
                                    

Harry p.o.v

'Alison ik moet je wat vertellen' zei ik en pakte haar hand. 'Vanaf het begin dat ik je zag, ben ik verliefd op je.' zei ik iets te snel achter elkaar, maar blijkbaar hoorde ze het. 'Ik ben ook verliefd op jou' zei Alison en keek naar beneden. Ik kijk naar haar prachtige lippen en langzaam kwom ik dichterbij. 

Alison p.o.v

Voor ik het weet komt Harry dichterbij en voel ik zijn zachte lippen op de mijne. Ik sluit mijn ogen en ga zachtjes mee in het ritme van Harry. Na een paar seconden wat minuten leek,maakte Harry zich los en pakte mijn hand weer. 'Alison, wil je mijn vriendinnetje zijn?' zei Harry zacht en keek me afwachtend aan. 'Ja natuurlijk!' schreeuwde ik bijna. Harry grinnikende en gaf me een klein kusje op mijn mond. 'Uhh sorry dat ik stoor maar,hier is uw eten' zei de ober en zette het eten neer. Het was rijst in een hartjes vorm met allemaal verschillende soorten sauzen.  'Eetsmakelijk' zei de ober en liep weg. Harry keek me met een grijns aan. 'Do you like it?' zei Harry en gaf me een knipoog. 

-~-

'Ik heb nog wat geregeld' zei Harry nadat we ons eten op hadden gegeten. Hij pakte mijn hand en leidde me naar buiten. 'Harry dat is zo lief!' schreeuwde ik nadat ik de koets met paarden zag. 'Dit is alleen het vervoersmiddel babe' zei Harry. Toen Harry "Babe" zei smolt mijn hart, het klonk zo lief met zijn britse accent. 'Kom we stappen in' zei Harry die plotseling voor me stond en optilde. 'Beste manier ooit' mompelde Harry met een grijns. 'Waar gaan we heen?' vroeg ik toen ik op Harry schoot zat. 'Dat zie je zo wel' zei Harry en langzaam sloott hij zijn ogen en kwam weer dichterbij. Plots werden we onderbroken doordat de paarden gingen lopen. Bijna vloog ik van Harry schoot af, maar hij hield me tegen door me aan mijn billen vast te pakken. 'Sorry' zei Harry snel en verplaatste zijn handen naar mijn rug. 

-~-

We waren aangekomen in een kleine bioscoop. 'Verrasing! We gaan een film kijken in deze prive bioscoop.' zei Harry en drukte zijn zachte lippen op de mijne. Ik wil voor altijd zijn zachte lippen op de mijne voelen. Hij tilde me op een we liepen zoenend naar de zaal. Zacht zette hij me neer op een stoel en de film begon direct. Het was een romantische film, en de hele film had ik Harry's hand vast. 

-~- 

'Hoe vond je de film?' zei Harry terwijl hij naar mijn lippen keek. 'Geweldig' zei ik maar al snel voelde ik zijn mooie lippen op de mijne. 'Uhh dame en heer, de bioscoop gaat sluiten en ik vraag jullie om te vertrekken' zei een man waardoor we weer onderbroken werden. 'We gaan al' zei Harry en pakte mijn hand. 'Ben je moe?' zei Harry terwijl we naar de uitgang liepen. De bioscoop was niet zo groot dus we hoefde niet ver te lopen. 'Beetje' zei ik en meteen voelde ik dat ik werd opgetild. 

-~-

Harry zette me neer in de auto en deed mijn gordel om. 'Weltrusten lieverd, ik hou van je' zei Harry en legt zijn hand op mijn wang. Hij komt dichterbij,ik sluit mijn ogen en druk mijn lippen zachtjes op de zijne.  'Ik hou ook van jou Harry.' zei ik maar al snel werden mijn ogen zwaar en viel ik in slaap.

_____________________________________________

Heey guys, wat ik wil zeggen is dat " -~- " dit betekent tijdsprong dus dan gaan ze een stukje verder in de tijd. Dit is niet zo een lang stukje, omdat ik het wel mooi vond om zo te eindigen. Wat vinden jullie ervan? Wat kan ik hier aan veranderen? Kunnen jullie stemmen? :D

xx Celine

..........................

©xAlive_

If Nothing Ever ChangedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu