33

249 26 6
                                    

Alison p.o.v

Ik werd wakker op de bank. De gordijnen waren open en ik zag dat het licht was. Dat betekent dus dat Harry vandaag op tour gaat. 'Goedemorgen lieverd' zei Harry en stond met een dienblad voor mij. Hij had eieren gekookt en er lagen heel veel broodjes op het bord. Harry ging naast me zitten en sloeg een arm om mij heen. 'Hoelaat ga je weg?' vroeg ik met een brok in mijn keel. 'Over een uurtje gaan we naar het vliegtuig' zei hij. Hij keek naar mij en gaf een kusje op mijn hoofd. 'We bellen en skypen elke dag ja?' zei Harry. Harry pakte een broodje en stopte het in mijn mond. Als Harry in het vliegtuig zit moet ik naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Geweldig. 

Harry en ik staarde naar Scooby Doo en Junior die zaten te spelen, totdat de bel ging. 'Nu al?' zei ik geschrokken. Harry knikte en pakte zijn koffer. Ik liep hem achterna en nam hem nog eens goed in me op. Jullie denken nu vast, hij gaat maar 2 maanden weg, aansteller. Harry deed de deur open en Niall stond een beetje ongemakkelijk voor de deur. Hij keek naar mij en gaf me een knikje. 

Harry pakte mijn hand en we liepen naar de auto. Ik zal nog even mee gaan naar het vliegveld om echt afscheid te nemen. Ik stapte in de auto en ging naast Eleanor zitten. De komende 2 maanden gaat Eleanor bij mij logeren. Dat hadden we afgesproken zodat we niet zoveel aan de jongens hoeven te denken. Harry ging naast mij zitten en gaf me een kusje. Ik ging extra dicht tegen Harry aanzitten en legde mijn hoofd op zijn schouder. 

-~-

We stonden met zijn allen voor de gate waar de jongens zometeen in gaan. Ik keek Harry aan en beet op mijn lip om de tranen tegen te houden. Harry sloeg zijn armen om mij heen en gaf kusje op mijn haar. 'Ik ga je zo erg missen' huilde ik. Ik hield hem stevig vast alsof ik hem nooit meer zal zien. Ik maakte mij langzaam los uit de knuffel en gaf elk de jongens ook een knuffel. Ze waren hele goede vrienden van mij dus ik moet natuurlijk ook van hun afscheid nemen. 

Als laatste gaf ik Harry een knuffel. Hij pakte mijn hoofd vast en zoende me op mijn lippen. 'Ik houd van jou' zei Harry zacht. 'Ik ook van jou' zei ik terwijl de tranen alweer in mijn ogen stonden. 'Harry we moeten gaan' zei Zayn en trok hem zachtjes mee naar de gate. Harry draaide zich nog even en ik zag dat er tranen over zijn wangen liepen. Hij zwaaide nog even en liep het vliegtuig in. Ik liep snel naar het raam zodat ik het vliegtuig kon zien. Harry had een plaatsje bij het raam gevonden en gaf me een flauw glimlachje. 

Het vliegtuig steeg op. Ik staarde naar de lege plaats waar het vliegtuig eerst stond. 'Ik mis hem' fluisterde ik. Eleanor gaf me een knuffel en sloeg een arm om mij heen. 'Op naar het ziekenhuis' mompelde ik.

__________________________________________________

Nog een hoofdstuk, zonder Q&A. Vergeet geen vragen te stellen! Als er niet genoeg vragen zijn post ik ook geen Q&A.

xx

___________________________-

©xAlive_

If Nothing Ever ChangedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu