32

261 30 3
                                    

Alison p.o.v

We waren het er dus over eens dat we verder zullen gaan met ons leven. Als we namelijk de jongens willen redden dan kunnen ze ons ook pakken. Joëlla had verteld dat er mensen bij de politie zitten die bij de jongens die Sem en Jay hadden ontvoerd horen. Jullie denken nu vast, als ze nou met een hele groep ze gaan proberen te redden dan moet dat toch wel lukken? Nou, zo makkelijk is het niet. De groep die Sem en Jay hebben bestaat uit heel veel mensen. En als we daar aankomen zijn Sem en Jay toch allang vermoord. Het klinkt nu net alsof we niet om hen geven, maar we moeten ook onszelf redden. Dus dat betekent dat we verder gaan met ons leven.

Harry en ik hadden besloten om van deze laatste dag iets leuks van te maken. Ik zat me klaar te maken voor onze date totdat ik de bel hoorde. Ik rende naar beneden en deed de deur open. Ik zag Harry staan in een pak met bloemen in zijn hand. 'Bij een date horen ook echte bloemen' zei Harry en gaf ze aan mij. 'Dankjewel' zei ik en gaf hem een kusje. Ik liep naar de keuken en pakte een vaas om de bloemen in te zetten.

'Madam, are you ready?' zei Harry en pakte mijn hand. Niall ging op Scooby doo en Junior passen. Niet dat er veel op te passen valt maar goed. Harry en ik liepen naar de auto. Harry deed de deur als een echte 'gentleman' open. Ik giechelde zachtjes en stapte in de auto. 'Je ziet er mooi uit' zei Harry die ook in de auto stapte. 'Dankje' zei ik met een glimlachje. Dit jurkje was ooit van mijn moeder geweest. 'Het brengt je geluk' had ze gezegd. 

Jullie vragen je wel af, wat Harry en ik gaan doen. We gaan een horror film kijken, de perfecte date. We zagen op tv een horror film en we waren meteen enthousiast. 

'We zijn er' zei Harry en gaf me een kusje op mijn mond. We hadden een zaal afgehuurd omdat anders allemaal fans ons achterna zouden komen. Een man begeleidde ons naar de zaal en we gingen ergens in het midden zitten. De film begon direct. Ik kroop dicht tegen Harry aan en pakte zijn hand. 

-~-

Ik zat weer rechtop in de stoel, toen voor de zoveelste keer een geest tevoorschijn kwam. Dat zou nog eens wat zijn, als er een geest tegen je zou praten. Harry grinnikte zachtjes door mijn acties. 'Niet grappig' zei ik en gaf hem speels een stomp. Ik keek direct weer naar het scherm toen ik zag dat de geest door een of ander apparaat werd ''opgezogen''. Het scherm stoptte direct en we zagen de credits. 'Zullen we wat gaan eten?' vroeg Harry aan mij. Ik knikte instemmend. Ik had eigenlijk wel honger. 

We liepen naar een restaurantje tegenover de bioscoop. We liepen naar binnen en roken de heerlijke geur van pizza. 'Hallo senor, senora. Volg mij maar' zei een man die netjes naar een tafeltje liep. Op het tafeltje lagen kaarsjes en natuurlijk het bestek. De man gaf ons een menukaart en Harry keek er meteen in. Ik wist al wat ik nam, pizza Hawai. Toen ik en mijn moeder nog bij mijn opa en oma woonde aten we altijd dat als we naar een restaurant gingen. 'Kan ik uw bestelling opnemen?' vroeg de man. 'Een pizza Hawai en een Calzone, graag' zei Harry en gaf hem een glimlachje. 

'Je bent zo mooi' zei Harry die een hand op mijn wang legde. Hij trok me naar hem toe en zoende me liefdevol. Ik glimlachtte tussen de kus door. 'Hier zijn uw pizza's'' zei de man en legde elk een pizza voor ons. Ik keek meteen verliefd naar de pizza en begon er in te snijden. 

-~-

De date was afgelopen en we zaten samen op de bank, thuis. Morgen zou Harry op tour gaan en dan zou ik hem 2 maanden niet zien. 'Ik ga je zo erg missen' fluisterde ik en kroop dichter tegen Harry aan. 'Ik jou ook lieverd' fluisterde Harry. Ik sloot mijn ogen om nog even van dit moment te genieten. 'Weltrusten'

______________________________________________________

En wat vinden jullie ervan? Comment/vote? 

Ik dacht eraan om een Q&A te houden. Dat betekent dat jullie in de comments hieronder, vragen mogen stellen (Persoonlijk of over het verhaal) en ik dat dan in het volgende hoofdstuk zal beantwoorden. Natuurlijk post ik dan ook meteen het volgende hoofdstuk. Hopelijk zullen jullie me veel vragen stellen. 

Bedankt voor het lezen!

__________________________________________________________

©xAlive_

If Nothing Ever ChangedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu