21

453 37 8
                                    

Alison p.o.v

'Het is beter als we nu weg gaan' fluisterde Harry in mijn oor. Ik stond al uren naar het nu volle gat te kijken, waar al wat bloemen op lagen. Ik knikte zachtjes en liep samen met Harry naar de auto. Nu moet ik weer naar het ziekenhuis.

Ik stapte de auto in en kreeg meteen meelevende blikken van de jongens te zien. Ik ging achterin zitten en leunde met mijn hoofd tegen het raam. Liam startte de auto en reed langzaam weg. Het enige waar ik nu nog een beetje hoop uit haalde, was dat mijn moeder nu lag te rusten en ze zich nooit meer zorgen over iets hoefde te maken. 'Gaat het engeltje?' vroeg Harry zacht. 'Ja, man ik ben hartstikke blij' zei ik sarcastisch en keek snel naar buiten. In mijn ooghoek zag ik Liam nee knikken en Harry keek naar beneden. 

-~-

'We zijn er' zei Zayn en trok me uit de auto. 'Ik wil niet terug naar dat rot ziekenhuis' zei ik en bleef zitten. Harry durfde niks meer te zeggen, hij wou geen ruzie. 'Alison kom nou..' zei Liam. 'We blijven wel bij je de hele dag' zei Louis. 'Oke dan..' zei ik en stapte de auto uit. Plotseling werd het zwart voor mijn ogen, en kon ik mijn evenwicht niet meer bewaren. 'Alison!' hoorde ik Harry nog schreeuwen. 

Harry p.o.v

Alison stapte de auto uit, en werd opeens spierwit. Ik wist dat er iets niet goed was dus liep ik snel naar haar toe. Plotseling kneep ze haar ogen dicht, en verloor ze haar evenwicht. Ik wist haar nog net op te vangen, en tilde haar snel op. De jongens keken verschikt naar Alison. Ik liep snel naar de deur van het ziekenhuis. 'Haal Tony ofzo!' schreeuwde ik en Louis sprintte weg. Ik rende het ziekenhuis in en drukte snel op het lift knopje. 'Meneer wat is er aan de hand?' schreeuwde de vrouw achter de balie. De lift ging open en ik liep snel de lift in. Liam kon nog snel naar binnen glippen. 'Ga sneller domme lift' mompelde ik. De lift ging open. Ik zag Tony aan komen rennen. 'Leg haar snel op bed neer!' schreeuwde hij. Ik legde Alison neer en zag Tony direct een naald in haar arm steken. Een paar andere dokters kwamen binnen. 'Meneer kunt u even buiten wachten?' vroeg een dokter aan mij. Verlamt liep ik met Liam naar buiten en plofte op de grond neer. 'Wat is er gebeurd met Alison' vroeg ik aan Liam. 'Ik weet het niet,maar het komt goed Harry' zei Liam. Ik geloofde Liam wel. Alison is sterk, ze vecht voor haar leven. 

-~-

Een dokter kwam rustig naar buiten lopen. Direct stond ik op. 'Alison is alleen flauw gevallen door alle spanning, we hebben voor de zekerheid nog bloed geprikt' zei een dokter en gaf mij een flauw glimlachje. 'Mag ik naar binnen?' vroeg ik. De dokter knikte en liep weg. Ik liep naar binnen en zag Tony nog de laatste apparatuur aansluiten. 'Harry, was Alison erg moe bij de begrafenis? Kon ze zelf lopen?' vroeg Tony. 'Nee, ze liep zelfs in haar eentje naar de microfoon' zei ik. 'Hmm,vreemd' zei Tony en liep vlug naar de deur. 'Hoe ben ik hier gekomen?' vroeg Alison die wakker was geworden. 'Je bent door een hele sterke knappe man naar binnen gedragen.' zei ik met mijn sneeky grijns. Alison schudde lachend haar hoofd en stak haar armen uit op mij een knuffel te geven. Ik gaf haar snel een knuffel en genoot van het moment. 'Sorry dat ik zo deed in de auto' fluisterde Alison in mijn oor. 'Nee, ik moet mijn excuses aanbieden' fluisterde ik. 'Hallo wij zijn er ook nog' zei Zayn. 'Ik heb goed nieuws' schreeuwde Tony uit vreugde. 

____________________________________________________

Wat zou dit goede nieuws zijn denken jullie?

Bij 20 votes post ik het volgende hoofdstuk! Dus, vertel al jullie volgers over dit verhaal! 

xx Celine

................

©xAlive_

If Nothing Ever ChangedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu