İP_22 | "SİNEMA"

153K 4.4K 2.4K
                                    


👆Kar taneleri, yukarda Edim ve Lavin için yeni, çok şık tanıtım filmimiz var. Bence bu mini videoyu seveceksiniz, izlemeden sakın geçmeyin.

Bölümümüz uzun ve doyurucu. Lütfen yıldıza basın ve bol bol yorum yapın ki hiçbir satırımız boş kalmasın...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüme kar taneleri yağdırın, sayfalarımız kar koksun ❄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bölüme kar taneleri yağdırın, sayfalarımız kar koksun ❄

Edim Demiray için ejderha 🐉

Bölüm Şarkısı| Perdenin Ardındakiler • Ankara'yla Bozuşuruz.

22. BÖLÜM | SİNEMA

İçimizde bize ait olmayan fikirler, inançlar, ruhlar var, siz görmeden...
En zirveye çıkarken sökeceğiz onları içinizden, siz bilmeden...
Bize omuz, bize kulak ver, bizi gör, bizi duy incitmeden...

Bu sabah göğün gürültüsüyle uyandım. Dışarda şiddetle yağan bir yağmur vardı; yollara, çatılara, ağaçlardan yerlere düşen yağmurların düşerken çıkardığı canlı birer notaya dönen seslerini duyabiliyordum. Üzerimdeki battaniyeyi çekip yataktan çıktım ve pencereye ilerleyip camı açtım. Toprak kokusu kanatlanıp bir kuş gibi içeri süzüldü.

Sanki Ankara'nın havası bile beni yabancı görüyordu; rüzgârı yüzüme bir tokat gibi çarpıyor, tenimi acıtıyor ve bana şehri terk etmemi haykırıyordu...

Ankara'ya geldiğimden beri sürekli yağmur yağıyordu. Sahiden Ankara yağmurları diye keskin bir gerçek varmış. Hava durumunu kestirmek güçtü, değişik bir dengesizlikte ilerliyordu; güneşli hava bir anda yerini yağmur bulutlarına bırakabiliyor, serin hava ardından sıcaklığı getirebiliyordu. Şehrin bir tarafı yağmurluyken, diğer tarafı güneşli olabiliyordu.

Üzerimde garip sayılacak bir hissizlik vardı. Uy­kusuzluktan, duygusallıktan ya da dün yaşadığım yakınlaşmanın ve uzaklaşmanın şokunu bugün de hâlâ içimde taşımamdan kaynaklanıyor olabilirdi. Böyle hissetmek is­temiyordum, huzurlu olmayı istiyordum.

İNTİKAMIN PENÇESİNDE (+18)Where stories live. Discover now