İP_ 17 ️| "YERE DÜŞEN KAN"

353K 15.6K 7.8K
                                    

Rica ediyorum bölümler üzerindeki yıldıza tıklayıp parlatın ve motivasyon için bol bol yorumlar bırakın.

KEYİFLİ OKUMALAR! ❤

MULTİ: EDİM DEMİRAY

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


MULTİ: EDİM DEMİRAY

Bu bölüme kar tanesi ❄ bırakın

Bölüm Şarkısı | Mark Eliyahu • Through Me

17. BÖLÜM | YERE DÜŞEN KAN

Korkusuzca saldır karanlığa.
Aydınlık örtecek üstünü sonunda.
İnsan denen yaratık, sever katilini daima...

🍁

Eviniz olduğunu bildiğiniz bir yerin aniden eviniz olmadığını hissettiğiniz bir an oldu mu? Zihninizde kocaman derin bir sessizlik, bir ıssızlık ve zihninizin bütün kıvrımlarında gezininen o siyah korkunun uzayıp giden ama hiç bitmeyen kara fısıltısı...

Evime dönmek istiyorum ama evim neresi bilmiyorum.

Sanki adresini iyi bildiğin evin orada değil, her şey bir düşten ibaret gibi sen de öyle.

Başımda beni yiyip bitiren, yaşam enerjimi tüketen bir ağrı vardı. Tüm bunlar bana çok fazlaydı. Bu küçük oda üzerime geliyordu. Ah, hayır. Oda değil, Selin'den öğrendiğime göre burası bir hücreydi. Hücre denilmesi mantıklıydı da. Penceresizdi. Yutkundum.

Diğer yandan Selin'in son sözlerine ayak basacak olursam, hissiz kelimelerin arasına gizlemişti ölümün uğursuz, kızıl fısıltısını. Edim Demiray'ın hayatımdan çıkmasını tabii ki istiyordum ama bu şekilde illegal olarak sonsuza dek mi emin değildim. Gerçi bıçak değiştirme, bunda ne tür bir rol oynar bilmiyordum.

Bıçağa bakıp, "Bu bıçağın özelliği nedir?" diye sordum. "Edim'i nasıl sonsuza dek hayatımdan çıkaracak?"

"Edim bugün bir dövüşe katılacak, bunu zaten biliyorsundur," dedi, gözleri benden gelebilecek tepkiyi dikkatle takip ediyordu. "Dövüş bıçaklı olacak. Diğerinin aksine bu bıçağın çelik gövdesinde zehir var." Parlak gövdeye devrildi bakışlarım, öz yansımamı gördüm, oradaydı. "Bıçak bedeninde kesik açabildiği ilk anda kanıyla temas etmesi ve onu içten öldürmeye başlaması kaçınılmaz olacak."

Kanım dondu.

"Edim'in yara alabilmesi için zehirli bıçağın rakibinde olması gerekiyor yani, öyle mi?" diye mırıldandım. "Peki, diyelim ki bıçakları değiştirdim. Zehirli olan bu bıçağı rakibinin alacağından emin olamazsınız. Edim'de de olabilir, düpedüz kumar bu."

İNTİKAMIN PENÇESİNDE (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin