Love of forgotten times

4.1K 76 20
                                    


         Lumea este o lucrare neterminata, abandonata la jumatatea procesului de creare. Ea este o scena pe care fiecare dintre noi isi interpreteaza rolul, mastile cazand abia la sfarsitul piesei.

         Misterul ei zace atat in inceput cat si in sfarsit, dar cel mai enigmatic este prezentul. Lumea este intr-o continua miscare, la fel ca timpul, ea nu asteapta pe nimeni.

          Destinul este provocarea pe care o primim la nastere, pe care doar moartea il poate evalua. El este de sine statator, neinfluentabil si neschimbabil. Ce ti-a fost scris sa fii, aceea vei fii si ce ti-a fost scris sa faci, aceea vei face.

          Omul, frunza purtata de vant in cautarea scopului, se supune propriei soarte deoarece el nu este altceva decat marioneta destinului. Oricat de mult ar incerca, acesta il prinde din urma ca o umbra, un blestem intunecat.

           Omul si destinul sunt un intreg, o pereche care danseaza un tango la unison pe vasta scena numita lume. Un singur lucru ii poate desparti – caderea in uitare, frigul si raceala, magnifica simfonie a mortii.

Love of forgotten timesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum