Capitolul 21.

784 72 12
                                    

E in viata... sta chiar in fata mea... dupa 6 luni in care nu l-am avut langa mine, insfarsit e aici, langa mine.
-Naruto, tu nu erai mort? intreaba Sasuke cu un zambet mic in coltul gurii.
-Credeam ca stii povestea... spuse Naruto apropiindu-se de noi frecandu-si ceafa, in timp ce acel zambet care m-a cucerit isi facu aparitia pe fata sa.
-Nu detaliat, plus ca fetele nu stiu nimic despre povestea asta... spuse Sasuke pe un ton oarecum serios cu mainile in san.
-Sasuke, tu stiai despre Naruto? intrebam noi doua ofensate.
-Da, raspunse Naruto zambind, in timp ce Sasuke isi dadu cu palma peste frunte.
-Nu ma ignora blondule! alearga Toneri spre Naruto, vrand sa-l atace din spate.
-Da, da! Imediat vei avea toata atentia mea! spuse aplecandu-se si sprijinindu-se in maini, il loveste pe Toneri cu piciorul drept sub barbie, aruncandu-l la cativa metri. Dupa care isi face o clona care presupun ca urma sa lupte cat timp Naruto vorbea cu noi.
-Pai... e oarecum ciudat. Tehnic, nu am murit. Am ajuns intr-un loc numit Soul Society.
-Unde? intreaba Sakura confuza.
-Soul Society e un loc pentru spirite, dupa cum spune si numele... e un fel de rai. Ca sa ajungi acolo, un shinnigami trebuie sa te escorteze. Cumva, ceea ce-mi facuse Toneri a fost sa ma trimita acolo fara a fi nevoie de un shinnigami. Presupun ca el a crezut ca m-a omorat.
-Ai spus ca e un loc pentru spirite, nu? Atunci de ce si corpul tau, a disparut? Nu era normal ca (,) corpul tau sa ramana aici? intreaba Sasuke intrigat.
-Ajung si acolo. Voi explica pe intelesul tuturor... desi pentru mine a fost destul de greu sa inteleg.
-De ce? intreb eu.
-Un shinnigami a insistat sa-mi explice prin desene... mai mult m-a bagat in ceata. spuse el zambind. Deci, continuand, sa va explic: imaginati-va doua cercuri ce au o mica distanta intre ele. Un cerc simbolizeaza lumea reala, iar celalalt Soul Society. Intre cele doua cercuri imaginati-va o linie. Acea este calea de acces. Folosind aceasta cale, shinnigami vin in lunea noastra pentru a-si face treaba, dupa care pleaca inapoi. Se pare ca doar spiritul meu a ajuns in Soul Society, corpul ramanandu-mi undeva prin tunelul de acces.
-Pai, si? intreaba Sakura captivata.
-A fost ciudat... m-am trezit acolo necunoscand nimic. Si nu m-a trezit de capul meu... un tip chel pe nume Ikkaku ma trezise... imi explicase unde sunt. L-am rugat sa ma ajute... m-a intrebat daca sunt puternic... normal ca am raspuns da. Dupa asta, a spus ca ma ajuta daca ma lupt cu el... aparent tipului ii place sa se lupte. Am luptat cu el ceva timp pana cand un tip cu parul rosu, prins in coada ne-a oprit. Presupun ca-l cunoasteti, nu? intreaba el dupa care continua: I-am explicat si lui situatia si a spus ca se alatura si el luptei... pentru mine a fost perfect... ce pot spune. Presupun ca am uitat sa mentionez ca cei doi erau shinnigami. Erau puternici... asa ca am facut ceea ce ar fi facut oricine... l-am scos pe Kurama afara! Nu a durat mult... a aparut un tip mare, aparent un capitan, ce dintr-o singura lovitura ii taiase cozile lui Kurama. Acel tip e de groaza... Zaraki Kempachi.
-Capitan a ce? intreaba Sakura.
-Ei sunt impartiti in 12 brigazi. Fiecare brigada are un capitan si un locotenent. Capitanul primei brigazi e seful pe acolo... un batranel cu o barba pana la genunchi... chel. Am incercat eu sa lupt cu toti 3 pana au aparut un tip cu parul portocaliu si o tipa cu parul negru... Ichigo si Rukia. Si pe Ichigo il cunoasteti. Se pare ca cei doi, slava cerurilor, nu voiau sa se lupte... ba chiar m-au ajutat. La randul lor, mi-au explicat unde mi-e corpul si au mers sa mi-l aduca. M-au ajutat cu antrenamentele. I-am rugat sa mearga in lumea celor vii sa vorbeasca cu Sasuke si sa se asigure ca esti bine, spuse uitandu-se la mine.
-Cand? spuse Sakura.
-Atunci cand acei tipi au venit la cafenea iar eu am iesit afara. Se pare ca nu voia sa se bata... a vrut sa faca pe durul ca sa ma scoata afara si sa vorbim... celalalt a stat cu voi ca sa se asigure ca nu aflati ce vorbim. Mi-a spus ca Naruto e bine, si ca ma roaga sa-i tin locul. spuse Sasuke.
-Exact! spuse Naruto zambind.
-Nu-ti bate joc de mine! urla Toneri distrugand clona si alergand spre Naruto, disperarea citindu-i-se in glas. Naruto era luat prin surprindere, nu avea timp sa reactioneze, iar Susano'o al lui Sasuke nu are efect... Naruto, nu! (porniti melodia de la media)
-Getsouga Tensho! se auzise un tipat, dupa care o unda de lumina albastra ii taie calea lui Toneri.
-Parca v-am zis ca asta e treaba mea... Ichigo, Renji...
-Atata timp cat tipul ala a facut un pact cu diavolul, dupa cum ne-ai spus, este si treaba noastra. spuse acel Renji punandu-si o sabie destul de mare, cu o forma bizara pe umarul drept. Defapt, daca stau sa ma uit, amandoi au sabii... cu forme ciudate si diferite.
-Naruto, ce-i cu acele sabii? intreb confuza.
-Nu sunt sabii... sunt zampackuto-uri. Sunt armele shinnigamilor. Fiecare shinnigami are una. Fiecare zampackuto este unic, el nascandu-se odata cu shinnigamiul. Nu sunt arme, sunt partenerii nostri... spune acel Ichigo aparand langa mine.
-De ce te referi la ei ca la niste persoane? intreaba Sakura.
-Pentru ca sunt! La randul lor, zampackuto-urile sunt spirite ca si noi. Au fiecare un nume unic. Ei salasluiesc in inimile shinnigamilor lor. continua el.
-Credeam ca bunicul comandant nu va va lasa sa veniti, fiind prea periculos numai pentru voi doi. Spuse Naruto zambind.
-Iti pare tie Ichigo genul care sa asculte? Mai ales de capitanul comandant? intreba cel cu parul rosu.
-Aici ai dreptate... dar tu, Renji?
-Voiam sa ma distrez. Acum pot.
Spuse el dupa care se intoarse spre Toneri si luandu-si sabia de pe umar... sau ma rog, zampackuto-ul, a strigat:
-Urla Zabimaru! iar sabia lui a inceput sa se lungeasca, ajungand pana la Toneri si lovindu-l direct.

Sper ca ati inteles ceva, cel mai probabil da, pentru ca Naruto a explicat destul de bine treaba cu Soul Society. In cazul in care nu v-ati uitat la Bleach, va sfatuiesc sa o faceti, este un anime genial.
Mda... v-ati obisnuit cu asta da' va iubesc, pufosilor! ♡♡♡
XOXO! ♥♥♥

Ne-am găsit din întâmplare  (NaruHina)Where stories live. Discover now