Capitolul 14.

856 91 25
                                    

Dupa discutia cu Naruto aveam de gand sa nu mai ies din casa si probabil sa nu mai dau ochii cu el... . Planul pe azi era sa fac curat in camera mea dupa ce Sakura si Hanabi m-au lasat singura cu mizeria facut cu o seara inainte, asa ca imediat ce am iesit din dus am luat toate solutiile de care aveam nevoie, aspiratorul si cateva carpe de praf.
Eram imbracata cu niste pantaloni scurti de trening si un tricou larg, iar parul mi l-am prins intr-un coc dezordonat.
Incep sa sterg praful, sa strang ambalajele de la toate prostiile pe care le-am mancat aseara si incet, incet, sa aspir podeaua si covorul care pareau a fi aduse aici dupa al 3-lea razboi mondial.
Dupa ce totul era curat, m-am trantit in pat dand drumul la televizor, mai exact la un film, care pare a fi unul romantic. Uitandu-ma la televizor simt cum oboseala ma cuprinde si cum un somn nu mi-ar strica... .
Deodata, Toneri intra pe geamul camerei mele inarmat cu un pistol.
-De data asta, printesa, vei fi doar a mea... . spune asta cu un zambet ciudat pe fata...
-Nu, nu mi-e teama de tine, stiu ca atata timp cat Naruto este cu mine sunt in siguranta. spun putin speriată, incercand sa par increzatoare...
Se apropie de mine si ma tranteste pe pat incepand sa ma sarute pe gat si tragand de tricou in sus. Ma zvarcolesc si incep sa tip...
-Taci din gura! Daca nu ai vrut s-o facem cat am fost impreuna, s-o facem acum. vorbele scoase de el ma sperie din ce in ce mai tare...
- NUUU! tip cat ma tin plamanii.
-Hinata! striga Naruto in momentul cand intra pe usa. Cum il vad lacrimile mele de spaima se transforma incet, incet in lacrimi de fericire. Cand Toneri il vede scoate repede pistolul vrand sa traga, din fericire stiu ce putere are Naruto. Nu imi e teama! Toneri trage si... si l-a nimerit fix in locul inimii pe Naruto, iar el cade jos, intr-o balta de sange ca si mort. Ii iau pistolul din mana lui Toneri si-i trag direct in cap, lacrimile curgandu-mi siroaie cand vad ca Naruto nu da niciun semn de viata.
Ma apropii de corpul lui ce zacea jos. El e... e mort... e mort de-a binelea... .
-NUUU!!! strig cu lacrimi in ochi. Pieptul meu se misca rapid din cauza aerului ce imi intra si imi iesea din plamani. Eram speriara, iar primul meu reflex a fost sa ma uit pe jos, in incercarea de a vedea trupul neinsufletit al lui Naruto, dar apoi realizez ca totul a fost un vis... un cosmar.
-Hinata, ce s-a intamplat? vazandu-ma ca plang, Naruto se sperie si se apropie de mine. Eu... eu eram socata. Nu-mi venea sa cred ca il vad, inca eram sub efectul sperieturii date de acel cosmar.
Se aseaza langa mine pe pat, intrebandu-ma daca vreau un pahar cu apa, intelegand ca m-am speriat din cauza unui cosmar. Nu-i raspund... dar in schimb sar si-l iau in brate, iar el fiind surprins de gestul meu cade din pat cu mine peste el.
-E-esti in... viata... spun asta cu cel mai mare zambet pe care l-am avut vreo data, fara a da importanta pozitiei noastre cam... ciudate, pentru ca incomoda nu e, el stand pe o patura, care se pare ca era jos, iar eu stand peste el cu picioarele de-o parte si de alta a bazinului sau...
-Da, n-am patit nimic... Dar tu ar trebui sa-mi povestesti ce ai patit... . spune asta ridicandu-se in fund, miscarea sa pozionandu-ma peste picioarele lui. Incerc sa ma ridic pentru a nu-i cauza incomfort, dar ma prinde de mana si ma trage inapoi peste picioarele lui... .
-Stai si povesteste-mi. imi spune calm.
-Pai, in principal am visat ca T-Toneri... te-a... te-a omorat. spun asta cazand intr-o alta criza de plans, avand alaturi si inevitabilele sughituri care ma faceau sa ma balbai aproape la fiecare cuvant.
Dupa ce ii spun tot ce s-a intamplat in acel groaznic cosmar, ma ia, de data asta, el in brate, gest care m-a facut sa ma inrosesc atat de tare incat sa-mi cuibaresc fata in pieptul lui... . Am stat asa ceva timp, pana cand burta mea a dat semne ca vrea sa primeasca mancare. M-am uitat, de jos, la el, iar el, de sus, la mine, apoi mi-a zambit usor, ridicandu-se rapid, intinzandu-mi mana ca sa ma pot ridica la randul meu.
A plecat spre bucatarie, eu ramanand sa iau patura de jos si pentru a aranja patul. Cand am ajuns in bucatarie am vazut pe masa un castron cu ramen, iar langa, un bilet unde scria ca Naruto a plecat la magazin pentru ca nu mai aveam mancare in frigider. Dupa ce am mancat m-am hotarat sa le sun pe Temari, Ino, Sakura si Hanabi sa ne intalnim toate ziua urmatoare in parcul din centru, doar pentru a ne plimba. Au fost de acord, asa ca am stabilit sa ne intalnim dimineata pe la ora 10:00.
Cand Naruto a venit inapoi acasa i-am spus de intalnirea mea cu fetele. Initial nu a vrut sa vina... pentru ca, mda, fete, dar neavand de ales a trebui sa suporte si asta. L-am ajutat sa puna mancarea cumparata la locul ei, apoi m-a intrebat daca vreau sa ma uit la un film cu el. Eram foarte fericita... pana a pus filmul, care era unul de actiune, si mai exact, unul in care la fiecare 3 minute era cate o bataie zdravana intre doi sau mai multi tipi musculosi. Era atat de plictisitor pentru mine incat nu a durat mult si am atipit.
Cand filmul s-a terminat si atunci a observat si Naruto ca am aformit cred ca s-a hotarat sa ma ia in brate si sa ma duca in stil mireasa pana in camera mea, pentru ca ultimul lucru pe care l-am vazut a fost el plecand din camera mea, eu trezindu-ma usor, m-am imbracat in pijamale si m-am pus la somn.

Hello, it's me! Ce mai faceti voi? Eu? Eu fac bine... Va placut capitolul? Da? Nu? Prea multe intrebari, nu-i asa? :))
Voi ce ati facut saptamana asta? Eu maine o sa plec in excursie la Slanic Moldova... cel putin ma mai plimb si eu... :)) V-am speriat cand l-am facut pe Naruto sa "moara"? Ati observat ca am pus mai multe momente NaruHina? Gata cu intrebarile... acut tot ce va spun e ca...
LOVE YOU ALL! ♡♡♡
XOXO! ♥♥

Ne-am găsit din întâmplare  (NaruHina)Where stories live. Discover now