Part 90.

1.3K 135 33
                                    

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΈΝΟ

Η λεπτή εφημερίδα κρύβει το πρόσωπο του.
Η ίδια εφημερίδα,βρίσκεται στα χέρια του για περίπου δεκαοκτώ χρόνια.
Κάθε Σάββατο,συμβαίνει το πράγμα αυτό.
Εκείνη,ποτέ δεν κατάλαβε γιατί έχει τόσο μεγάλη σημασία για τον πατέρα της,μία στοίβα από σκισμένα χαρτιά που με το πέρασμα του χρόνου,έχουν αφήσει μερικές κίτρινες κηλίδες σε απροσδιόριστα σημεία τους.
Η γραμματοσειρά με μαύρα και κόκκινα γράμματα έχει ξεθωριάσει όσο το φωτογραφικό υλικό με θέμα το κραχ της Νέας Υόρκης,έχει αλλοιωθεί και με δυσκολία διακρίνεις τους αγανακτισμένους Αμερικανούς με τα ακριβά κοστούμια και τα πολυτελή μαύρα καπέλα να μην διστάζουν να οδηγηθούν στην αυτοκτονία μιας και η ζωή τους καταστράφηκε ολοκληρωτικά.
Η οικονομική κρίση του 1929 και η απελπισία του κόσμου είναι μερικά από τα θέματα που αναγράφονται στον παλαιό αυτό Τύπο.
Έτσι λοιπόν,ο άνδρας ακόμη και τώρα αρνείται να απομακρυνθεί από την συνήθεια του.
Τα κομψά γυαλιά με τον γκρι σκελετό στέκονται στα μάτια του και τα χείλη του έχουν μετατραπεί σε μία τρομακτική,ευθεία γραμμή καθώς διαβάζει ξανά και ξανά τα άθλια γεγονότα τα οποία έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι ένοχοι και οι μη για την σωτηρία της,ήδη,κατεστραμμένης Γης.
Πίνει λίγο από τον καφέ του,που τώρα έχει κρυώσει και συνεχίζει να αποστηθίζει τα άρθρα,στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας.
Λίγο αργότερα,ένα μαύρο φόντο παίρνει την θέση του φοβερού κειμένου κάτι που τον προβληματίζει.
Φέρνει τα χέρια του στο πρόσωπο του που κατευθύνονται προς τα μάτια του όταν ένα εμπόδιο τον σταματάει.
Το γλυκό άρωμα σοκολάτας που τον περικλείει τον κάνει να καταλάβει σε ποιον ανήκουν οι παλάμες που κρύβουν το οπτικό του πεδίο.
Η μυρωδιά αυτή,είναι ξεχωριστή.Σε άλλη περίπτωση θα χαμογελούσε,ωστόσο τώρα δείχνει εκνευρισμένος.
Με μία απότομη κίνηση πετάει τα γυναικεία χέρια από το πρόσωπο του.

''Σου έχω πει ότι με εκνευρίζει όταν το κάνεις αυτό.'' μουρμουρίζει αφήνοντας την πήλινη κούπα πίσω στην θέση της,στο ξύλινο τραπεζάκι.
Το βλέμμα του ταξιδεύει στην κοπέλα που τώρα στέκεται απέναντί του.
Παρατηρώντας το μαύρο μελάνι στην επιφάνεια του καρπού της δεν μπορεί παρά να κουνήσει το κεφάλι του απογοητευμένος με την 'πορεία',την οποία αποφάσισε να ακολουθήσει η κόρη του.

''Δεν σε εκνεύριζε μερικά χρόνια πριν.'' τοποθετεί το παράπονο της κάπως θλιμμένα και παίρνει την άδεια κούπα στα χέρια της κατευθυνόμενη προς την κουζίνα του πρώην σπιτιού της.

CINGULOMANIA.( Zayn Malik)Where stories live. Discover now