Part 81.

1.2K 151 23
                                    

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΈΝΟ

''Προσπάθησε να φανταστείς τον εαυτό σου μετά από..ας πούμε δέκα χρόνια.Είσαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος αυτός θα είναι κατάλληλος για να σου παρέχει φροντίδα και αγάπη;Violet,οφείλεις να πράξεις σωστά.Σε διαβεβαιώνω πως ο Zayn δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από κάποιο είδος ενθουσιασμού.Αγάπη..ωω δεν είσαι τόσο ώριμη ώστε να αντιληφθείς τί σημαίνει να αγαπάς κάποιον..Λυπάμαι.''

''Θέλεις να οδηγήσω εγώ;'' η διστακτικότητα είναι φανερή στην ομιλία του.

''Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.'' απαντάει περιμένοντας τον να βρεθεί στη θέση του συνοδηγού.
Η πόρτα του αυτοκινήτου ανοίγει επιπόλαια καθώς ο νεαρός αρνείται να τοποθετηθεί στο όχημα.
Γονατίζει ώστε να μπορεί να δει την αντίδραση της..ώστε να μπορεί να επεξεργαστεί την κοπέλα που αγάπησε και αγαπάει.
Φυσικά και το κάνει.
Γιατί εξάλλου να σταματήσει να αγαπάει τον άνθρωπο που κατάφερε να βρει το δρόμο εξόδου από το σκοτεινό λαβύρινθο στον οποίο ήταν αιχμάλωτος;
Το δέρμα του γδέρνεται στο τραχύ έδαφος εξαιτίας του σκισμένου υφάσματος στην επιφάνεια των γονάτων του, ωστόσο μοιάζει να μην δίνει βαρύτητα στο γεγονός αυτό.

''Zayn,μπορείς σε παρακαλώ να διευκολύνεις την κατάσταση;'' μιλάει με αγανάκτηση ακουμπώντας τα χέρια της στο τιμόνι.
Η πίεση που ασκεί σε αυτά προκαλεί πόνο στις παλάμες της καθώς οι αρθρώσεις τις ξεκινούν να ασπρίζουν.

''Το βρίσκω πολύ υποτιμητικό να οδηγήσεις εσύ.Η αξία μου,μειώνεται αυτή τη στιγμή.Ποτέ δεν θα άφηνα μία κοπέλα να πάρει ευθύνη για κάτι το οποίο γνωρίζω καλά.Η αδράνεια θα με κατέβαλε κάνοντας με να νιώσω ασήμαντος.'' ενημερώνει και η Violet ξεφυσάει.
Δεν θα αλλάξει..ποτέ δεν θα το κάνει.
Ο ίδιος εγωιστής,ο ίδιος υπερόπτης νεαρός στέκεται μπροστά της καταφέρνοντας να την σπρώξει στον απόκρημνο γκρεμό που τόσο καιρό θέλει,προσπαθεί να αποφύγει.

''Διέγραψε τις απίστευτες ιδεολογίες και αντιλήψεις σου έστω για τώρα.'' τα δάχτυλα της περνούν επιθετικά ανάμεσα από τα καστανά μαλλιά της,μετατρέποντας τα σε ένα νοερό κουβάρι.

''Εάν δεν με αφήσεις να οδηγήσω,συγγνώμη αλλά δεν θα έρθω μαζί σου.'' το θριαμβευτικό χαμόγελο στα χείλη του καταφέρνει να την εξοργίσει.

''Μπορείς να συμβιβαστείς..κάντο για τον Thomas.Σε παρακαλώ.Δεν επιθυμώ να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Όχι αυτή τη στιγμή,Zayn.'' το κεφάλι της ακουμπάει στην κορυφή του καθίσματος.

CINGULOMANIA.( Zayn Malik)Where stories live. Discover now