Part 20.

2.3K 304 13
                                    

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ


''Σου έχω διευκρινίσει,πως δεν πρόκειται να ανέβω ξανά σε μηχανή.'' τον πληροφορεί η Violet με τον εκνευρισμό να κατακλύζει την φωνή της.

''Violet,ανέβα στην μηχανή.Σταμάτα να φέρεσαι ανώριμα.'' της απαντάει ο Zayn με ήπιο τόνο,πριν ανέβει στην μηχανή και φορέσει το κράνος του.
Η Violet κουνάει αρνητικά το κεφάλι της και μουρμουρίζει ένα ξερό καληνύχτα πριν αρχίσει να απομακρύνεται από το μέρος του.

''Μην γίνεσαι τόσο πεισματάρα,Violet!'' της φωνάζει εκείνος και τρέχει προς το μέρος της.
Το χέρι του τυλίγεται,γρήγορα,γύρω από τον καρπό της και την τραβάει προς το μέρος του.

''Άσε με!'' απαιτεί εκείνη προσπαθώντας να απελευθερώσει το χέρι της από την δυνατή λαβή του.

''Εξήγησε μου γιατί το κάνεις αυτό!'' φωνάζει ο Zayn και την κρατάει ακόμη πιο σφιχτά.Το απαλό μελί των ματιών του αντικαθίσταται με το σκούρο καφέ ενώ οι φλέβες του κάνουν την εμφάνιση τους στον λαιμό του.

''Τί κάνω,Zayn;'' ρωτάει η Violet στον ίδιο τόνο.

''Πάντα φεύγεις,Violet.Οπότε συναντάς την παραμικρή δυσκολία απλά απομακρύνεσαι.Προσπαθείς να ξεφύγεις από οτιδήποτε το οποίο σε δυσκολεύει.'' μιλάει ο Zayn και αφήνει ένα βαθύ αναστεναγμό πριν κλείσει με δύναμη τα μάτια του.

''Δεν έχεις δικαίωμα να με κρίνεις,Zayn.Εσύ είσαι αυτός που θέλει να πεθάνει.Εσύ είσαι αυτός που προσπαθεί να αποφύγει την κάθε δυσκολία και δεν πολεμάει για να ζήσει την ζωή που επιθυμεί.Εσύ είσαι αυτός που δεν θέλει να δει την πραγματικότητα,δεν δέχεται να βοηθήσει τον εαυτό του.Αυτός που δεν καταλαβαίνει τις συνέπειες που θα έχει η απουσία του από τις ζωές όλων.Εσύ αυτοκαταστρέφεσαι,Zayn!'' τον πληροφορεί εκείνη με την φωνή της να καταλήγει σε λυγμό την στιγμή που τελειώνει την πρόταση της.
Τον κοιτάζει στα μάτια και προσπαθεί να καταλάβει τα συναισθήματα του,κάτι στο οποίο αποτυγχάνει αφού τα μάτια παραμένουν ανέκφραστα.Δείχνει σαν να μην τον πείραξαν τα λόγια της,σαν να μην πονάει να την βλέπει σε αυτή την κατάσταση.Ωστόσο αυτό το φανερώνει μόνο στην εξωτερική πλευρά του εαυτού του.Αναγκάζεται να προσποιείται έναν άγνωστο-για αυτόν άνθρωπο- έναν αδιάφορο,ψυχρό Zayn κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει.Οι συνθήκες τον άλλαξαν,τον μετέτρεψαν σε αυτόν που είναι σήμερα.

''Ξέρεις κάτι;Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες!Είμαι ένας δειλός,μίζερος άνθρωπος που η ζωή του καταστρέφεται σταδιακά.Ένας αξιοθρήνητος νεαρός που δεν ξέρει να αγαπάει γιατί κανείς δεν του δίδαξε τι σημαίνει αγάπη!Ένας ψυχρός εικοσάχρονος που δουλεύει σε μαγαζί με τατουάζ,καταστρέφει τον εαυτό του και καπνίζει μέχρι η νικοτίνη να καταστρέψει τα σωθικά του.Αυτός είμαι,Violet.Γιατί είσαι λοιπόν εδώ,μαζί μου;Γιατί δέχθηκες να έρθεις να με βρεις μέσα στα μεσάνυχτα;Γιατί με αφήνεις να σε φιλάω;Γιατί ασχολείσαι με κάποιον σαν εμένα,Violet;'' φωνάζει ο Zayn και ξετυλίγει το χέρι του από τον κοκκινισμένο καρπό της.

CINGULOMANIA.( Zayn Malik)Where stories live. Discover now