Part 34.

1.9K 240 12
                                    

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ


''Εγώ-'' ξεκινάει να μιλάει η Diana.
Η φωνή της Ellie που ηχεί στο χώρο,διακόπτει την συζήτηση τους.
Η Violet,ξεφυσάει φανερά ενοχλημένη ενώ η Diana της χαρίζει ένα απολογητικό χαμόγελο προσπαθώντας να την καθησυχάσει.

''Γιατί έφυγε μόνος του ο Josh;Μαλώσατε;'' μιλάει γρήγορα η Ellie και κοιτάζει ανήσυχη την Diana,περιμένοντας την απάντηση της.

''Είχαμε απλά μία μικρή διαφωνία.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.Είμαι σίγουρη,πως ο Josh θα είναι μία χαρά.Εξάλλου σε μία εβδομάδα θα είμαι πίσω στην Ιταλία.'' απαντάει εκείνη κάνοντας την Ellie να κουνήσει καταφατικά το κεφάλι της.

''Υποθέτω πως ήρθε η ώρα να φύγω.Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.Εκτίμησα την φιλοξενία σας.Είστε μία αξιαγάπητη οικογένεια!'' παίρνει τον λόγο η Diana,ύστερα από κάποια λεπτά ησυχίας.
Σηκώνεται από την θέση της και προχωράει προς τη σκάλα,κατευθυνόμενη στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν μέχρι σήμερα με τον Josh.

''Μπορείς να μείνεις μαζί μας αυτή την εβδομάδα.Δεν χρειάζεται να μείνεις σε ξενοδοχείο.'' την πληροφορεί η Violet και καθαρίζει τον λαιμό της,την στιγμή που καταλαβαίνει πόσο βραχνή ακούγεται η φωνή της από το πρωινό της,ξέσπασμα.
Η Diana κάνει μεταβολή γυρνώντας να την κοιτάξει.
Το βλέμμα της αμέσως,εστιάζεται στην Ellie η οποία φτιάχνει εκνευρισμένη την ποδιά της.
Κουνάει αρνητικά το κεφάλι της.

''Θα μείνω στην θεία μου αυτή την εβδομάδα.Μένει λίγο πιο έξω από το Λονδίνο.Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν θέλω να γίνομαι βάρος.'' πληροφορεί την Violet.
Πριν προλάβει εκείνη να απαντήσει,η Diana έχει ήδη ανέβει στον πάνω όροφο.
Ξεφυσάει.
Χρειάζεται απαντήσεις.
Αμέτρητες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό της και κλείνει ερμητικά τα μάτια της,προσπαθώντας να τις αποβάλλει.
Η μητέρα της,την πλησιάζει και κάθεται κοντά της.

''Πλήγωσε τον αδερφό σου και της προτείνεις να μείνει μαζί μας;'' ψιθυρίζει και κοιτάει την Violet,με τον θυμό να την διακατέχει.

''Γιατί πιστεύεις πως ο Josh,είναι πάντα τέλειος και σωστός,μαμά;'' την ρωτάει προς απάντηση εκείνη και τρίβει με την παλάμη της τα κόκκινα-από το κλάμα- μάτια της.

''Ο Josh δεν κάνει λάθη,Violet.Εκτός απ'αυτή τη φορά.Η Diana,είναι ένα λάθος και θα το καταλάβει αργότερα αυτό.Ωστόσο δεν παύω να είμαι περήφανη για τον αδερφό σου.Ευχαριστώ τον Θεό που έτυχε να είναι γιος μου.'' μιλάει εκείνη με την περηφάνια να κατακλύζει την φωνή της.

CINGULOMANIA.( Zayn Malik)Where stories live. Discover now