Part 37.

2K 244 24
                                    

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ


''Δεν ήταν λόγος αυτός για να χτυπήσεις την κόρη σου,Dylan!Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό;'' ακούγεται η αγανακτισμένη φωνή της Ellie από τον κάτω όροφο.

''Δεν μπορείς να με καταλάβεις,κανείς δεν μπορεί!'' φωνάζει για ακόμη μία φορά ο Dylan και κάτι βαρύ ακούγεται να πέφτει με ταχύτητα στο πάτωμα και να σπάει.
Ένα επιφώνημα φόβου ξεφεύγει από το στόμα της Ellie και ύστερα επικρατεί απόλυτη σιγή.

''Φύγε από το σπίτι,μην επιστρέψεις μέχρι οι τύψεις να σε κυριεύσουν ώστε να απολογηθείς για την τερατώδη συμπεριφορά σου απέναντι στην Violet.'' μιλάει απαιτητικά η Ellie.
Εκείνος παραμένει αμίλητος.
Η μάτια του πέφτει στο λευκό από πορσελάνη βάζο που βρίσκεται διαλυμένο στο κόκκινο χαλί του σαλονιού.
Δειλιάζει να κοιτάξει την γυναίκα του που για πρώτη φορά απέκτησε τη δύναμη και το θάρρος να εκφράσει όλα όσα νιώθει,να υπερασπιστεί την κόρη της και να φθάσει στο σημείο να ζητήσει ή μάλλον να απαιτήσει από το σύζυγο της,τον άνδρα τον οποίο αγάπησε αλλά και φοβήθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε,να φύγει από το σπίτι μέχρι να καταλάβει το λάθος του.
Κουράστηκε να ζει έτσι.
Να δέχεται καθημερινά τις προσβολές του,να δέχεται τον εξευτελισμό και την ταπείνωση από τον άνδρα που της υποσχέθηκε είκοσι χρόνια πριν πως δεν θα την πληγώσει.
Ο Dylan κουνάει απλά το κεφάλι του και την αφήνει έκπληκτη.
Περίμενε πως θα αντιδρούσε αλλά δεν το έκανε.
Φοράει γρήγορα το παλτό του πριν πιάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και κατευθυνθεί προς την εξώπορτα κλείνοντας την πίσω του.
Το δυνατό τράνταγμα κάνει την Violet να μαζευτεί περισσότερο στην δερμάτινη καρέκλα του γραφείου της.
Έχει τελειώσει με το διάβασμα και έχει ήδη ακολουθήσει τις συμβουλές του Zayn με το να στεγνώσει και να φορέσει ζεστά ρούχα αποφεύγοντας οποιοδήποτε κρύωμα.
Ο πόνος από το χτύπημα του πατέρα της πριν κάποιες ώρες έχει υποχωρήσει,ωστόσο ο πόνος που διακατέχει την καρδιά της είναι αρκετά διαπεραστικός και δεν δέχεται να την αφήσει σύντομα.
Νιώθει τα βλέφαρά της βαριά ωστόσο δεν αισθάνεται την ανάγκη να κοιμηθεί,νιώθει την ανάγκη να βγει από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται κλεισμένη εδώ και αμέτρητες ώρες αλλά δεν της το επιτρέπει το σώμα της,θέλει να τηλεφωνήσει στον Zayn όμως δεν ξέρει τί πρέπει να του πει,θέλει να κατηγορήσει τον Josh που μίλησε στον Dylan για τον μελαχρινό,γεμάτο τατουάζ νεαρό που είναι ερωτευμένη αλλά δεν μπορεί να θυμώσει μαζί του.
Νιώθει μπερδεμένη,το κεφάλι της γυρίζει ενώ το βλέμμα της παραμένει εστιασμένο στην βιολέτα που της είχε σχεδιάσει πριν κάποιο καιρό.
Το δεξί της χέρι πιάνει απαλά το χαρτί και το φέρνει κοντά της.
Τα δάχτυλα της ακολουθούν το ζωγραφισμένο από μολύβι σχέδιο και ένα χαμόγελο εμφανίζεται δειλά στα χείλη της.
Η ματιά της απομακρύνεται από την βιολέτα και συγκεντρώνεται στην άκρη του χαρτιού όπου το όνομα ''Zayn'' είναι γραμμένο με πλάγιους χαρακτήρες.
Ποτέ δεν είχε παρατηρήσει πως το όνομα του ήταν γραμμένο πάνω σε αυτή την σελίδα.
Ένα χτύπημα στην πόρτα την κάνει να αποσπαστεί από την ασχολία της.
Η Ellie,εμφανίζεται στο εσωτερικό του δωματίου της και κλείνει προσεχτικά την πόρτα πίσω της.
Τα μακριά μαλλιά της είναι χτενισμένα σε μία πρόχειρη πλεξούδα ενώ ένα απλό μπλε φόρεμα στολίζει το σώμα της.
Της χαρίζει ένα ενθαρρυντικό χαμόγελο και την πλησιάζει.

CINGULOMANIA.( Zayn Malik)Where stories live. Discover now