Part 4.

2.9K 359 13
                                    


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ

VIOLET

Η Bella όπως πάντα είναι πανέμορφη. Φοράει ένα άσπρο φόρεμα με μπλε λουλούδια γύρω από τη μέση της το οποίο τελειώνει λίγο πιο κάτω από τα γόνατα. Τα ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο ενώ η εμφάνιση της τελειώνει με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα. Παρατηρώντας την έχω αρχίσει να νιώθω άσχημα για τη δική μου απλή εμφάνιση. Ο Liam φοράει ένα καρό πουκάμισο μαζί με ένα μαύρο παντελόνι τα οποία έχει συνδυάσει με τα μαύρα All-star του.Είναι εκθαμβωτικός,πράγμα που με κάνει να τον κοιτάξω για λίγο πριν κατευθυνθώ προς το μέρος τους.

''Γεια!'' αναφωνεί χαρούμενη η Bella αγκαλιάζοντας με.

''Γεια παιδιά! Είστε και οι δύο πανέμορφοι.'' χαμογελάω κοιτάζοντας και τους δύο.

''Ευχαριστούμε Violet! Το ίδιο ισχύει και για εσένα.'' απαντάει ο Liam κλείνοντας παιχνιδιάρικα το μάτι του.

Γνωρίζω τον Liam εδώ και πολλά χρόνια όπως ακριβώς και τη Bella.Είμαστε φίλοι από το δημοτικό. Τώρα πάμε τρίτη λυκείου. Η Bella αγαπούσε από μικρό κορίτσι τον Liam ωστόσο φοβόταν να αποκαλύψει τα αισθήματα της γι'αυτόν. Τη πρώτη κίνηση ,φυσικά, την εκάνε ο Liam στο πάρτι της αδερφής του Ruth, όταν της ζήτησε να χορέψουν. Πραγματικά απορώ πως δεν είναι μαζί ακόμα.

''Violet, με ακούς;'' ακούω τη Bella να με φωνάζει κάνοντας με να βγω από τις σκέψεις μου.

''Συγγνώμη, κάτι σκεφτόμουν. Τι είπες;''

''Λέω, πως εφόσον χάσαμε τη ταινία από φταίξιμο του κ.Payne ο οποίος δε μας έκανε τη τιμή να ετοιμαστεί στην ώρα του,'' λέει κοιτάζοντας απειλητικά το Liam ενώ εκείνος έχει ήδη κοκκινίσει
'',αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να πάμε να φάμε σε κάποιο μαγαζί και ύστερα να πάμε στο σπίτι του Liam να δούμε ταινία. Ο Zayn μας περιμένει.'' προσθέτει η χαρούμενη κοπέλα.

''Ο Zayn είναι το ''ραντεβού'' σου.'' με ενημερώνει ο Liam με αστείο τρόπο προσπαθώντας να με κάνει να αισθανθώ καλυτερα.

''Δεν είναι το ραντεβού μου. Ερχόμαι για εσάς όχι για τον φίλο σου.'' λέω με τον εκνευρισμό να με διακατέχει.

Αποφασίζει να αλλάξει θέμα, ώστε να αποφύγει την ένταση που με κυριεύει.

''Το μαγαζί,είναι αρκετά κοντά από το σπίτι σου,οπότε επιλέξαμε να έρθουμε με τα πόδια.'' συνεχίζει το αγόρι καθώς απομακρυνόμαστε από τη γειτονιά μου.
Προτιμώ να μη κάνω περισσότερες ερωτήσεις. Στο δρόμο κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή ενώ παρατηρώ τον Liam να τυλίγει δειλά το χέρι του γύρω από τη μέση της Bella.Εκείνη,ντροπιασμένη,κατεβάζει το κεφάλι της ώστε το βλέμμα της να παρακολουθεί το πεζοδρόμιο κάτω από το βήμα της.

''Φτάσαμε!'' λέει ο Liam τη στιγμή που το οπτικό μου πεδίο εντοπίζει ένα γωνιακό εστιατόριο. Η εξωτερική του εμφάνιση προδίδει πως πρόκειται για ενα λιτό μαγαζί ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μοβ και το γκρι.Πάνω του αναγράφεται μία πινακίδα με το όνομα '' John's Restaurant'' .
Πλησιάζουμε στον προορισμό μας και η βαριά φωνή του Liam,με ελευθερώνει από τους προβληματισμούς μου.

''Zayn, βρήκες εύκολα το μέρος;''
Σηκώνω το κεφάλι μου για να δω σε ποιον μιλάει όταν τα μάτια μου πέφτουν σ'έναν νεαρό,ελάχιστα μέτρα μακριά μας.Τα κοντά καστανά μαλλιά του,είναι σηκωμένα προς τα πάνω,με μερικές ανοιχτόχρωμες τούφες να πέφτουν όμορφα στο πρόσωπο του.Τα χέρια του είναι καλυμμένα με μαύρο μελάνι.Φοράει μία μαύρη αμάνικη μπλούζα, ένα μαύρο τζιν παντελόνι και μπότες. Στηρίζει το σώμα του σε μία κολόνα ενώ καπνίζει με μανία ένα τσιγάρο. Φτάνω στο σημείο να αναρωτιέμαι πως μπορεί να είναι φίλος με τον Liam αφού είναι εντελώς διαφορετικοί.Ένα επιφώνημα θαυμασμού ξεφεύγει από τα χείλη μου,παρακολουθώντας τον.

''Το σπίτι μου είναι αρκετά κοντά από αυτό το μαγαζί, Liam, ήταν εύκολο να το βρω.'' απαντάει με μια δόση ειρωνείας στη φωνή του. Η βαθιά αγγλική προφορά του μου τραβάει ακόμη περισσότερο την προσοχή.

''Εντάξει.. Λοιπόν, από έδω η Bella και η Violet, κορίτσια ο κολλητός μου Zayn.'' λέει ο Liam κάνοντάς τις απαραίτητες κινήσεις με τα χέρια του.

''Χάρηκα για τη γνωριμία Zayn.'' μιλάει η Bella τείνοντας το χέρι της για χειραψία. Ο Zayn απλά κουνάει το κεφάλι του πριν σβήσει το τσιγάρο του με τη μπότα του και προχωρήσει προς την είσοδο του μαγαζιού.

Hey, hey, hey! Ανυπομονώ να ακούσω τις γνώμες σας. Vote & comment. Το γεγονός ότι ο Zayn δεν επέστρεψε με απογοητεύσε. Ωστόσο ανυπομονώ για το νέο album των αγοριών--!!!


CINGULOMANIA.( Zayn Malik)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora