Capitolul 19: O promisiune

17.6K 1.1K 272
                                    


CAPITOLUL 19: o promisiune

A fost uimită să vadă un bărbat. Părea oarecum familiar, însă nu îl putea recunoaște. Era chel, avea ochii albastri și era îmbrăcat în haine militare.

- Te pot ajuta cu ceva? îl întreabă ea.

Bărbatul nu a zis nimic, ci se holba la ea.

- Domnule? i-a atras atenția. Cred că ați greșit adresa.

A dat să închidă ușa, însă bărbatul a împins cu putere și a intrat în apartament. Crystal s-a panicat imediat și a încercat să fugă în cameră. Străinul a apucat-o de braț, a tras-o la pieptul lui și a îmbrățișat-o strâns. Și-a pus capul pe umărul ei și șoptea neîncetat.

- Iubirea mea, iubirea mea....

.............................................................................................................................................................................................................................................

A stat cateva secunde, uimită de gestul bărbatului necunoscut. Era așa șocată, că nici nu auzea ce spunea, iar mintea ei a început să formeze diferite scenarii ca dintr-un film de groază.

- Domnule? Dacă nu mă lăsați, o să țip! a spus ea, după ce și-a făcut curaj. Bărbatul nu a răspuns, însă a strans-o și mai tare în brațe. O să țip, a zis mai tare, și vecinul este un luptător, știe și Judo!

Atunci, bărbatul i-a dat drumul, însă nu de tot. A pus mâinile pe umerii ei și se uita la ea, râzând. Ea a încremenit, însă inima îi bătea mai tare.

- Domnul Berry de 89 de ani?

Auzindu-i vocea pentru prima dată, inima i s-a oprit. Și-a ridicat privirea și a întâlnit-o pe a lui. Ochii lui verzi nu îi erau deloc familiari, însă vocea? Asta era o voce pe care o cunoștea mult prea bine.

- Mi-a fost așa de dor de tine, Crystal, a spus bărbatul misterios.

            - Mi-a fost așa de dor de tine, Crystal, a spus bărbatul misterios

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lacrimile apăreau și nu îl mai vedea așa de bine. Era atât de confuză.

- Cine ești tu?

El a pus mainile pe fața ei și i-a șters lacrimile.

- Ți-am promis că o să mă întorc la tine, nu? Am întârziat puțin, dar am venit.

- Max? Nu, nu este posibil...

- Crystal, iubito, știi că eu mereu mă țin de promisiuni. Așa cum ți-am promis în liceu că o să am grijă de tine, așa cum ți-am promis că nimic nu ne va despărți, chiar dacă eu eram în New York, iar tu erai în Londra. Așa cum ți-am promis că atunci când vom fi adulți, vom mânca cel puțin o pizza pe săptămână, a râs. Ți-am promis că mă întorc la tine și am făcut-o.

Crystal II: Haos OrdonatWhere stories live. Discover now