Capitolul 9: Maxon

23.2K 1.5K 414
                                    

Capitolul 9: Maxon     


                     După o zi grea la servici, Max abia aștepta să ajungă acasă, la iubita lui, știind că o cină caldă și delicioasă îl aștepta, la fel ca și Crystal. Asta până când a primit acel telefon.

                        - M-Max...

                        Din tonul ei, Max și-a dat seama că ceva nu era bine și a intrat în panică imediat, iar când ea i-a confirmat gândurile lui negre, a oprit mașina instantaneu și a pornit spre locația ei. Inima îi bătea mai tare din minut în minut, iar vremea nu îl alina deloc, ci îl făcea să apase și mai mult pe accelerație. A parcat mașina lângă a ei și a început să fugă prin ploaie, strigându-i numele. Văzând-o întinsă pe alee, respitația îi s-a oprit. S-a aruncat în genunchi lângă ea, luându-i corpul îl brațe.

                        - Iubire, Crystal! Răspunde-mi! Răspunde-mi, la dracu!

                        Țipa și o mișca, sperând că primește o reacție, dar nimic. Iubita lui arăta distrusă: stătea într-o baltă de sânge, iar fața ei era plină de vânătăi. Sângele ce îl avea în păr și pe față era șters de ploaie. El a pus două degete la gâtul ei —- avea puls, dar trebuia să ajungă la spital cât de repede putea. Nu a mai irosit timpul, a luat-o de pe jos și a pus-o în mașină, mergând spre spital cu o viteză ilegală.

                        Odată ce a ajuns acolo, totul s-a întâmplat repede. Crystal a fost luată din brațele lui de către un doctor, iar mai multe asistente încercau să îl liniștească, însă el nu asculta. Țipa, amenința că dacă nu o vor face bine, ei vor vedea consecințele. Era un bărbat nebun în acel moment, iar asistentele nu au putut să îl liniștească decât cu un calmant.

                        După o jumătate de oră lungă și groaznică,  Max și-a revenit complet. Calmantul nu își mai avea efectul, dar știa să nu mai facă scandal. Trebuia să îi rezolve pe cei ce au îndrăznit să o atingă pe Crystal. Și avea nevoie de ajutorul prietenilor lui, a lui Dean. Și-a scos telefonul din buzunar și l-a apelat.

                        - Da, Max?

                        - Dean, cineva a atins-o pe Crystal, am nevoie ca tu să afli cine.

                        - Max, liniștește-te, doar au atins-o.

                        - Nu, nu. Au atins-o și acum ea este în spital! Am găsit-o într-o alee, în propria baltă de sânge!! spunea Max, încercând să nu țipe. Încerc din răsputeri să mă abțin să nu omor pe cineva acum. Tu află cine au fost cei doi, iar mâine vreau să îi văd în camera      de tortură, înțeles?!

                        - Da, șefu'! O să vorbesc cu Thomas, Ace și Casper,și rezolvăm.

            #################################################################################################################################



                        Abia după câteva ore, un doctor a venit la el. I-a spus că iubita lui este bine, a pierdut puțin sânge, dar că se va trezi imediat. Acesta i-a explicat că ea s-a speriat foarte mult și că probabil va fi speriată când se va trezi. Max nu a așteptat să termine tot, ci a fugit repede, în camera lui Crystal. Ea stătea în pat, rănile îi erau curățate și bandajate. Era în regulă, dar asta nu i-a liniștit mânia. A luat un scaun și l-a pus lângă pat, s-a așezat și i-a luat mâna în mâna lui. A stat în liniște o vreme, admirând-o. Avea buzele uscate, niște vânătăi urâte pe fața, părul îi era prins într-un mod neatractiv, dar atractiv pentru el. Și așa, era frumoasă.

Crystal II: Haos OrdonatWhere stories live. Discover now