Capitolul 10: Pascal

24.3K 1.4K 227
                                    


Crystal se uita în oglindă, întinzându-și pe buze un ruj nude. Apoi, și-a tras rochița albă în jos, asigurându-se că îi vine perfect. Max stătea rezemat de pragul ușii și se uita la ea, sorbind-o din priviri.

- Zici că eu nu pot să vin? întreabă el, din nou, trecându-și mâna prin barbă.

- Nu, râde Crystal. Ți-am mai zis că ies doar eu și Zoey. Luăm cina apoi mă întorc acasă.

- Bine, bine. Dar să nu uiți să îmi trimiți mesaje, bine?

- Aham, spune ea, dându-i un sărut.

Se mai uită odată în oglinda cea mare de pe hol, apoi iese din casă după încă un sărut tandru din partea lui Max.

($)

Când a ajuns la restaurant, Zoey era deja în față, așteptând-o. Era îmbrăcată casual, ca și Crystal. Purta o pereche de blugi largi și rupți, un maieu alb, iar în picioare avea pantofi stiletto.

- Mă bucur să te văd, spune blonda, luând-o pe Crystal în brațe.

- Și eu! Arăți superb!

- Și tu la fel. Acum hai înăuntru, am făcut eu rezervare, așa cum am promis.

Noua prezența feminină ce a intrat în restaurant nu a fost ignorată de cei prezenți și, ca într-un film, cele două au primit atenție din partea bărbaților. Parfumul lor scump rămânea în urma lor, când mergeau printre mese, ca să ajungă la a lor.

- Crystal, să nu te uiți acum, dar tipul super șmecher din stânga se holbează la tine, spune Zoey, odată ce s-au așezat la masă.

- Lasa-l să se uite, șoptește Crystal, răsfoind meniul.

- Of, dacă nu era Max, ne-am fi distrat atât de mult la agâțat.

- Am crezut că ai prieten?

- Na, era doar un nenorocit. Sunt singură acum și în căutare, spune ea, uitându-se cu coada ochiului prin restaurant. Crystal, pe bune, tipul ăla chiar se uită insistent la tine!

- Ce naiba? spune ea, întorcându-se repede spre bărbatul de care zicea prietena ei. A reușit doar să memoreze câteva din trăsăturile lui: avea în jur de 30 de ani și avea un aspect impecabil. Era îmbrăcat la costum, avea părul blond, dezordonat, și avea barbă. Nu îl cunosc de nici unde, continuă Crystal, habar n-am cine e.

- O posibilă aventură, poate, comentează Zoey, ușor.

- Te-am auzit, blondo!

Cina a fost una reușită. Mâncarea a fost bună, iar subiectele de bârfă nu se mai terminau. Cele două fete se bucurau de timpul pe care l-au petrecut împreună, mai ales Crystal, fiincă ea stătea majoritatea timpului în compania bărbaților - Max sau Carter.

- Mă duc până la baie, cred că creveții pe care i-am mâncat au fost stricați, îi spune Zoey, și fuge la toaletă.

Rămasă singură, Crystal și-a deblocat telefonul și i-a trimis un mesaj lui Max, apoi verificându-și intragramul. Când a simțit o altă prezență lângă ea, a crezut că Zoey s-a întors, însă când și-a ridicat privirea, în locul prietenei ei, l-a văzut pe bărbatul blond ce se holba la ea când a intrat în restaurant. Bărbatul a stat drept, și-a pus mâinile pe masă, în una ținea un pahar de vodka, și se uita insistent în ochii ei.

Crystal II: Haos OrdonatМесто, где живут истории. Откройте их для себя