Suflete albe

1.6K 148 2
                                    

-Eu voi fi acolo nu iti face griji,te voi ajuta doar ca după aceasta seară nu ne vom mai întâlni asa ca ar trebui sa iti las câteva sfaturi care or sa te ajute!îmi spune batranica.
-De ce unde plecati?o întreb eu ca de fiecare data curioasă.
-După seara asta nu voi mai fi în casă,vor fi alte suflete care te vor ajuta,am nevoie ca tu sa înțelegi si sa nu uiți ce iti spun,daca nu,vei fi pierdută!îmi spune ea hotărâtă,iar eu hotărâtă sa o ascult.
-Spuneti-mi!
-Nimic din casa asta nu este viu,orice persoana vei întâlni nu uita,este moartă asa ca ii va fi foarte usor sa te rănească iar tu va trebui sa îmi promiti ca vei face tot posibilul sa rămâi in viață.
-O sa incerc!ii spun eu usor tremurând
-In fiecare zi va trebui sa deschizi usi,vestea buna e ca tu decizi ce usi si cate,vestea proasta e ca ceea ce se afla în spatele usiilor va venii după tine seara,numai seara tot ce se afla dincolo de usi poate iesii pe holurile casei.
-Si daca decid sa nu deschid nici o usa?o întreb eu asteptând un raspuns.
-După cum iti spuneam numai seara pot venii după tine,ziua poți sta linistită nimic nu poate trece de usile camerelor,daca decizi sa nu deschizi nici o usa atunci seara,se vor deschide toate usile si toate sufletele te vor căuta,e spre binele tau sa deschizi măcar o usă in fiecare zi.
-Dar nu pot sa fac toate astea de una singură!Nu pot sa ma lupt cu niste suflete!ii spun eu
-In fiecare seara cineva te va ajuta,va trebui sa deschizi usa alba ori de cate ori ai nevoie dar nu uita după acea seara fiecare suflet alb pe care tu l-ai chemat sa te ajute va dispărea.

Protejata De DiavolWhere stories live. Discover now