Noua Sofi

2.2K 182 0
                                    

Nu o mai cunosteam pe vechea mea prietena.Prima oară aflase de moartea tatălui meu mai repede decat presa,m-a chemat la cererea lui Carl pentru a-mi da vestea care m-a dat peste cap,băiatul de care ma indragostisem era fratele meu.Apoi vine si îmi dă vestea ca,băiatul pe care il iubeam si fratele meu,era mort.
De ce Sofi?Poate eram eu tulburată în ultima vreme de toate cele întâmplate dar încă gândeam.Sofi era azidimineata la Carl,oare ce avea de vorbit cu el?De ce era la Carl dinainte ca eu sa primesc vestea ca el e fratele meu?Ce era între Carl si Sofi defapt?Si cum se face ca mama lui Carl nu stie de moartea fiului sau?
Cu toate aceste intrebari am plecat catre casa lui,vroiam sa aflu singura ce se întâmplase,nu mai aveam incredere în Sofi.Ajunsă acolo am intrat în curte indreptandu-ma catre usa de la intrare.
Urcând scările simt cum cineva ma prinde de mana si ma opreste.
-Ma scuzi fetito dar nu ai voie sa intri!se aude o voce in spatele meu.
-Ma scuzati domnul polițai dar băiatul care a murit în dimineata aceasta era iubitul meu,vreau sa intru pentru a vorbii cu mama sa!ii spun eu
-Îmi pare rău dar doamna este căutată de 5 ore si nu este de gasit pentru a da declarații!îmi răspunse el parca retezandu-mi picioarele

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum