Eu si gândurile mele

2.3K 198 1
                                    

Tot ce îmi mai rămăsese era Carl si acum il pierdusem si pe el.
M-am îndreptat spre casa singura,Sofi rămăsese acolo si nu stiu de ce rămăsesem totusi putin in dubii.Ceva nu se leagă,tot jocul asta mi se părea o făcătură.
Urma sa-mi ingrop tatăl în câteva zile si asta era tot ce îmi ocupa mintea momentan,apoi aveam timp sa ma gândesc si la situația dintre mine si Carl.
Ajunsă acasa gasesc în postă câteva facturi si ziarul de astăzi prima pagina "Un bărbat moare în condiții misterioase,se pare ca blestemul soției nu l-a ocolit".Ce titlu tâmpit.Arunc imediat ziarul fara sa citesc ce aberații poate sa mai scrie presa.
Ma linistisem,lăsasem apa sa curgă în cada pana terminam de mâncat iar după,nu-mi doream decat sa ma bag in pat si sa nu ma mai trezesc dar viața mai avea încă multe lovituri pentru mine si nimic nu prevestea ce avea sa se întâmple în curând.
Terminasem de mâncat si cautam niste haine,insa niste bătăi în geam m-au oprit.Ma ridic speriată si încet ma apropii de geam.Dau perdeaua usor intr-o parte sa vad ce se intampla,era doar vântu care împingea crengile stejarului catre fereastra mea.

Protejata De DiavolUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum