Teşekkürler

5.1K 243 28
                                    

-Bölümleri ard arda attım diye ilk bildiriminiz bu olabilir ama asıl bölüm Tanrıçanın Gözyaşı.

*Keşke klibi bulsaydım şimdi birileri izlerse Republic Records'a yarayacak tüh. Neyse.*

*öhöö*

*Hayali sahnesine çıkar*

*Tüm okuyucuları önündedir*

*Püü Elysium'u bu ezik mi yazıyormuş şeklinde alkış yerine tükürükleri gönderirler*

*Tüm tükürüklere karşı kollarını açar*

*...Ve nihayet konuşmasına başlamaya karar verir.*

Merhaba!
Acısıyla tatlısıyla sizinle tam bir seneyi geride bırakmış olmamıza inanamıyorum. Ve tabii ki her ne kadar içimde bir boşluk hissetsem de Elysium'u da noktalamış bulunmaktayım. Bu fazlasıyla üzücü çünkü Elysium benim dönüm noktamdı. İçimdeki tüm fırtınalar, yapmak isteyipte yapamadığım her şeyi bu hikayeye yansıttım. Üstümdeki baskıyı Shaila'ya hissettirdim, yediğim kazıkları Marcus'a yükledim, Thaila Shaila'ya ihanet etti çünkü bende en yakın arkadaşım tarafından ihanete uğramıştım. Thanatos onlara yardım etti çünkü ben yediğim ihaneti "kardeşim"le atlattım. Bir kitap okudum hayatım değişti diyemesem de rahatça bir hikaye yazdım içimin yağları eridi. Evet içimin yağları eridi. Oooh benden nefret eden kim varsa herkesi bu hikaye sayesinde öldürdüm.
İşin espirisini bir kenara bırakırsak Shaila ve Marcus benim için hayali karakterden çok arkadaşlarım gibi oldular. Ne zaman umutsuzluğa düşsem onlara sarıldım, onları yazdım. Kendimden vazgeçmediğim sürece onların hikayesi devam edecek.

Birkaç adım öne gelerek "Eveeeeet var mı sorusu olan?" der.

Marcus elini kaldırarak söz alır. "Bak Seçil bu hikayede bi Zeus'un çarpmadığı kaldı deyimi yerindeyse Kiklop'tan düşmüşe döndüm. Artık mutlu olmak istiyorum anladın mı canım yazarım. Yeni hikayede ne yapacaksın bana?"

Manalı bir gülüş attıktan sonra konuyu anlatmaya başlar. "Hayat yeğeeeennn..."

"Ay başladı yine."

Shaila Marcus'un kafasına vurur. "Susar mısın?"

"Öf tamam be. Bi role girdirmediniz şurda. Kim kimi yazıyor belli değil. Ben seni Tartarus'un en dibine atayım da gör gününü zırtapoz." Ellerini birleştirerek konsantre olur. "Nerde kalmıştım ben? Hah. Tartarus'un Sırrı. Evet yeni maceranız. Yeni olayınız bu arkadaşlar. Konu hakkında konuşmayacağım ama ipucu vermem gerekirse Allah belanızı verecek. *nihahaha* Sizinle ilgili çok güzel planlarım var. Resmen 'bayılacaksınız.' "

Uzun zamandır bu hikaye için araştırmalar yapıp kitaplar okuyorum. Antik dönemde sosyal, dini, siyasi hayat üzerine birçok kişiyle görüştüm. 15 Şubat'a kadar önceliğim Elysium'un bölümlerini düzenlemek olacak. Daha sonra taslağını daha Elysium'u yazarken oluşturduğum Tartarus'un Sırrı'nı yazacağım. *Bu isim garip geliyor be*
Sizi temin ederim ki Tartarus hiçbir yönden Elysium'a benzemeyecek.

-Hooop Seçil orda bi dur sen. Shaila, Marcus, Thanatos ve diğerleri olmazsa ben yokum haberin olsun.

Vaar var. Olmaz olur mu hiç? Yani kurguyu kastettim canııım. Karakterler aynı, hikayeyi yine bize Shaila anlatacak. *spoiler oldu sanki*

-Haa iyi bari. Ya şu kurguyu biraz aç, ne olacak merak ediyorum.

Okuyunca görürsün artık hehehe.

-Höhöhö. Çok komik.

Eh soru cevap kısımlarını da atlattığıma göre sanırım yapmam gereken bir şey kaldı.

*Okuyucularının ayaklarına kapanır*

Bunca zaman yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Okuduğunuz her bölüm, yazdığınız her yorum, verdiğiniz her oy benim için o kadar değerli ki...Özellikle attığınız o yorumlar. Evde çığlık çığlığa koştuğumu hatırlıyorum. Ya da mutluluktan ağladığımı. Her zaman yanımda olduğunuz için bir kez daha teşekkürler.

*Sahneden iner*

*Sonra aklına bir şey daha gelir tekrar çıkar*

"Pişt 15 Şubat'ta profilimi ziyaret etmeyi unutmayın he. Tartarus'un Sırrı yayında olacak. Gerçi ablası Elysium'dan da duyurusunu yapacağım."

*Gözlerini açar. Ve odasının soğukluğunda yalnızdır.*

*Bitti mi hikayemiz bu ne biçim son böööyleee diyerek ağlamaya başlar.*

*Seçil üzülür. Seçil çok üzülür. Çünkü ilk deneyimi bitmiştir.*

Elysium'un Sırrı Where stories live. Discover now