Afl. 2.1 ''Afrekening''

802 41 1
                                    

Eva pov

Wolfs heeft mij in zijn armen en tilt me het safehouse uit. Eenmaal buiten brengt hij mij naar zijn auto, er is geen spoor van Bols en zijn zonen te bekennen. Waar zouden ze zijn? Misschien zijn ze snel weer weg gegaan omdat Wolfs eraan kwam. Maar toch wil ik weten waar ze zijn. Ik wil hem vinden. Die zak.

Wolfs pov

Ik zet Eva in de auto en bel Mechels op om haar meteen te waarschuwen, straks gaat Bols nog achter haar aan, of Marion of Romeo. 'Mechels, luister naar mij, Bols is niet te vertrouwen. Je moet me geloven,' zeg ik, maar er word meteen opgehangen. Wat is er aan de hand? Ik bel nog een keer, deze keer word er niet opgenomen. Ik wend mijn blik naar Eva. 'Ze nemen niet op,' zeg ik tegen Eva, ze haalt haar schouders op. Opeens krijg ik een berichtje, ik lees het, het is van Marion.

Help ons.

Dan weet ik het, ik schrik, want ik weet wat er aan de hand is. Ik stap in de auto en wil gelijk iemand anders bellen, maar ik zie dat Eva gewond is. 'Eva, we moeten weer naar Maastricht,' zeg ik, hopend dat ze ermee instemt, 'maar...' zegt ze gelijk. Ik onderbreek haar, 'Bols is op het bureau.' 



Flikken Maastricht seizoen 11 #wattys2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu