Afl. 1.6 ''Smoor''

859 44 4
                                    

Wolfs pov

Diep in de nacht word ik gebeld door Marion op mijn nieuwe telefoon. Ik schrik als ik haar naam op de display zie staan. Hoe komt ze aan mijn nummer? Waarom belt ze? Dan bedenk ik me dat het in Maastricht nu waarschijnlijk richting de ochtend of middag is. Het tijdverschil. Ik zucht en neem dan toch de telefoon op.


Marion pov

Na even wachten neemt Wolfs eindelijk op. Eigenlijk had ik niet verwacht dat hij zou opnemen, maar goed. 'Waar ben jij toch?!' vraag ik bijna boos aan hem als hij eindelijk heeft opgenomen. 'Dat doet er niet toe. Wat is er?' vraagt Wolfs aan de andere kant van de lijn. 'Eva... Ze is weg,' leg ik uit. 'Shit! Dat meen je niet?' 'Ik meen het. Kan je naar het politiebureau komen?' Wolfs twijfelt even. 'Ik kom er zo snel mogelijk aan.' Dan hangt hij op. Vreemd. Ik vind het niet nodig om zijn telefoon te traceren, anders had ik dat wel gedaan.


Wolfs pov

Zou Bols Eva hebben? Ze zitten volens mij nog steeds in dat safehouse. Bij het gevoel dat Bols Eva gevangenhoud wil ik het wel uitschreeuwen. Wat is die klootzak met haar van plan?! Wat heeft hij al met haar gedaan? Allerlei vragen spoken door mijn hoofd, maar dan besluit ik toch mijn koffer in te pakken om de eerst volgende vlucht naar Maastricht te nemen.


Flikken Maastricht seizoen 11 #wattys2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu