Capitolul 32

5K 235 16
                                    

Initial trebuia sa pun capitolul nou sambata dar l-am terminat mai repede de scris asa ca il pun astazi.Sper sa va placa:)

Capitolul 32:

Din perspectiva Emmei:

Ochii lui frumosi verzi ma priveau atent.Liam s-a apropiat de Harry si l-a batut prieteneste umar cu un zambet relaxat pe chip iar privirile noastre s-au incrucisat din nou.

-Esti superba!

-Si tu la fel.

Am facut cativa pasi pe alee si ne-am urcat in masina.Eu,Harry si nasii nostri Claire si Tom am mers cu aceasi masina iar in alte 4 masini au mers Zayn cu Abbie,Emily cu Niall,Liam cu Lucy si Louis cu Eleanor.Am ajuns aproape in acelasi timp in fata primariei iar imediat ce am coborat din masina parintii nostri ne-au cuprins intr-o imbratisare stransa.Tata s-a scuzat putin si l-a luat pe Harry de o parte in timp ce eu am ramas cu Anne,mama mea vitrega.

Mi-ar fi placut sa fie si mama mea naturala aici cu mine in momentele astea importante din viata mea da ea era deja casatorita cu altcineva si probabil ca uitase complet ca mai avea o fica.

-Despre ce crezi ca vorbesc?

-Nu iti face griji.Rob probabil ca ii da cateva sfaturi lui Harry.Emma,stii ca pentru mine esti ca si fica mea naturala si stiu ca la inceput eu si Rob nu am fost tocmai de acord sa aveti o relatie pentru ca erati frati vitregi dar ai demonstrat ca il iubesti cu adevarati.Nu orice fata ar fi facut pasul asta important la aproape 20 de ani.Sunt linistita pentru ca am incredere deplina in tine si stiu ca il vei face fericit pe fiul meu.Acum ma bucur ca Harry a ales sa isi pastreze numele tatalui sau natural si tu ti-ai pastrat numele tatalui tau atfel Harry nu ar fi reusit sa rezolve cu actele.

Cuvintele ei m-au induiosat profund si am cuprins-o in brate fara sa mai spun nimic.Am auzit vocea lui Harry in spatele meu asa ca m-am desprins din bratele mamei.Zambetul era inca prezent pe chipul sa asa ca am banuit ca sfaturile tatalui meu nu l-au speriat.

-Tata daca peste cateva mine Harry spune nu sa stii ca e doar vina ta.

Tata a inceput sa rada apoi mi-a pus o mana pe brat si m-a privit fix.

-Nu iti face griji scumpa mea.Nu l-am speriat atat de tare.

Discutia noastra a fost intrerupta de cineva care anunta ca e timpul sa intram.Mi-am impletit degetele cu ale lui si am mers in fata.Aveam mari emotii iar Lucy si Emily sopteau in spatele meu ceva ce nu puteam intelege.

Am facut cativa pasi si am fost ghidati de catre  un angajat.Am pasit intr-o incapere mare in fata ofiterului starii civile si am asteptat ca toti invitatii sa intre.Nu erau foarte multe persoane doar cele apropiate.Eleanor a venit in fata si ne-a facut o poza care cu siguranta isi va avea locul in casa.

Ofiterul starii civile a inceput sa vorbeasca iar in incapere s-a lasat linistea deplina.Inca nu imi venea sa cred ca asta e viata mea.Acum un an eram in camera mea din Holmes Chapel si Harry ma vedea doar ca pe fata tatalui sau vitreg iar acum eram aici.Mi-am ridicat privirea iar el mi-a oferit un zambet care ii evidenta gropita din obraz.

Peste 15 minute:

-Cetatene Harold Edward Styles de buna voie si nesilit de nimeni o iei in casatorie pe cetateana Emma Rose Tisdale?

Am incercat sa ii evit privirea dar nu am reusit.Da-ul lui a umplut incaperea de aplauze.

-Cetateana Emma Rose Tisdale de buna voie si nesilita de nimeni il luati in casatorie pe cetateanul Harold Edward Styles?

Zambetul incontrolabil mi-a aparut pe chip si am rostit da-ul asteptat de toata lumea din incapere.

-Avand in vedere consimtamantul dumneavostra liber exprimat si constatand ca au fost indepline conditile legale va declar casatoriti.

Ropote de aplauze s-au auzit in incapere si blituri cand buzele noastre s-au unit intr-un sarut.Eu am semnat prima apoi a urmat Harry.Mainile mele au fost cuprinse de ale lui Harry atunci cand am rmas singura in primarie.Degetul lui aratator imi desena liniute imaginare pe gat.

-Cum te simti in primele minute ca doamna Styles?

-Foarte bine.Stii ca mereu ma amuza cand ma prezentai anumitor persoane cu numele de Emma Styles.Acum chiar sunt cu acte in regula si peste cateva luni vom avea si o micuta Styles.

Un zambet i-a traversat chipul la auzul cuvintelor mele.

-Sa mergem Emma.Invitatii ne asteapta.

Mi-am impletit din nou degetele cu ale lui si am coborat scarile din fata primariei in aplauzele invitatilor care aruncau cu boabe de orez dar si cu petale de trandafiri.

Am reusit sa urcam in masina chiar inainte ca ziaristii care au aflat locatia sa vina spre noi.Am intrat in localul inchiriat pentru perecerea restransa.Dupa 3 opre ne-am retras in secret spre locul in care se afla vitoarea noastra fetita dar am aflat ca a fost dusa la un centru de plasament iar de acolo la un asistent social.

Am aflat adresa si Harry a condus aproape 20 de minute pana acolo.Masina a oprit in fata unei case modeste dar bine ingrijita cu o gradina mare.Harry a fost cel care a batut la usa iar o doamna cu par saten si ochi verzi ne privea din pragul usii.

-Voi trebuie sa fiti cuplul care o va adopta pe micuta nu-I asa?

-Exact.

Expresia fetei ei s-a schimbat intr-una vesela.

-Intrati.

Am facut cativa pasi pana cand am ajuns intr-una din camere.Micuta statea intinsa pe o canapea si isi misca maini si picioarele micute.Vocea femeii s-a auzit din spatele nostru.

-Trebuie sa o botezam dar banuiesc ca voi nu sunteti inca cununati religios.

-Nu…nu inca dar vom fi peste o luna.

Ne-am asezat amandoi pe fotoliu iar Harry ii arunca din cand in cand fetitei priviri pline de dragoste.

-Eu am vorbit cu Emma si vrem sa o botezam noi dar mai trebuie sa asteptam o luna.Credeti ca e vreo problema?

-Nu.E in regula si daca e botezata la 4 luni.Stiu ca in familia dumneavostra va avea parte de tot ce isi doreste si acum si cand va fi mai mare.E de admirat gestul vostru.

I-am oferit un zambet ca raspuns si m-am asezat pe covor pentru a fi mai aproape.Am luat o ratusca mica  de plus aflata pe masuta si am privit cum o cuprinde in manuta ei.

-Cred ca o sa ne intelegem bine.

Mana lui Harry mi-a mangaiat cu blandete parul si eu mi-am pus mana peste a lui.Aveam impresia ca suntem cuprinsi in lumea noastra pana cand am auzit vocea simpaticei femei din spatele nostru.

-Fetita asta va fi o norocoasa sa aiba niste parinti care se iubesc atat de mult.Apropo sa va ganditi la niste nume pentru ea.

-Darcy!

Mi-am ridicat imediat privirea spre Harry.

-Darcy?Nu am mai auzit pana acum de numele asta dar e foarte dragut.

El s-a asezat langa mine pe covor si mi-a dat parul la o parte.Vocea lui usor ragusita mi-a soptit la ureche.

-Intodeauna am spus ca daca voi avea o fica o voi numi Darcy.

Mi-am apropiat si eu buzele urechea lui si i-am raspuns la fel de soptit.

-Dragut!Trece pe lista de optiuni.

Mana lui mi-acuprins mana si ne-am ridicat in acelasi timp.I-am pupat pe rand fruntea micutei fetite care ne privea curioasa si ne-am luat la revedere de la doamna simpatica pe nume Casy.

La local petrecerea era in toi.La dansul lent eu am dansat cu nasul nostru Tom iar Harry a dansat cu nasa noastra Claire.La sfarsitul petrecerii ne-am intors obositi acasa.Le-am pregatit o camera parintilor nostri iar noi am adormit aproape imediat ce ne-am trantit pe pat.

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum