Capitolul 1

29.8K 608 12
                                    

Personaje:Emma,Emily,Lauren,Abbie,Lucy,Harry,Niall,Zayn,Liam,Louis.

Introducere:Numele meu este Emma,am 18 ani,locuiesc in Holmes Chapel iar fratele meu vitreg este nimeni altul decat Harry Styles si da simt atrasa de Harry intr-un mod ciudat.Il vad mai mult decat pe un frate vitreg dar el nu si-a dat niciodata seama de asta.Totusi ma bucur ca le am alaturi de mine pe prietenele mele Emily,Lauren,Abbie si Lucy care stiu secretul meu si nu ma judeca.Peste o luna ne mutam toate 5 in Londra.Dar oare voi rezista sa il vad pe Harry de atatea ori fara sa ii spun ce simt defapt pentru el?

Capitolul 1:

Mai era o luna.O luna pana la ziua mea,o luna pana ma mutam cu prietenele mele in Londra.Stateam sub patura mea calduroasa butonand telecomanda pierduta in gandurile mele cand aud o bataie usoara in usa.

Anne:Emma,eu sunt.

Intra mama.Anne era mama lui Harry,o persoana minunata care mereu s-a comportat frumos cu mine chiar daca eram doar fiica ei vitrega asa ca m-am obisnuit repede sa ii spun mama.

Anne:Ghici ce?

Emma:Se intoarce tata din calatorie?Am spus eu entuziasmata.Chiar daca o aveam aici pe mama si pe prietenele mele tot imi era dor si de tata.

Anne:Nu inca draga mea.

Emma:Ah.Atunci care e vestea cea buna?

Anne:Harry...

Am tresarit usor cand i-am auzit numele.

Anne:Harry vine pentru o saptamana acasa.Aici in Holmes Chapel.

Emma:Asta e o veste minunata.Cand vine?

Anne:Maine dimineata e aici.Ma duc jos.Vreau sa ii fac la Harry prajitura lui preferata.Daca ai nevoie de ceva sunt jos.

Emma:Ok.Mersi

Dupa ce usa s-a inchis toate gandurile au navalit in mintea mea.Eu si Harry in aceasi casa pentru o saptamana.Speram sa reusesc sa ma comport la fel de normal cum se comporta o sora vitrega cu fratele ei vitreg.

Seara am vorbit pe rand la telefon cu Emily,Lauren,Abbie si Lucy care au reusit sa ma mai linisteasca.Mi-am pus capul pe perna si am incercat sa imi alung gandurile din minte.Dimineata cand m-am trezit am auzit-o pe mama vorbind jos cu Harry.M-am uitat la ceas.Era ora 11:00.Oare ajunsese de mult timp?Tot ce stiam era ca trebuia sa merg jos sa ii urez bun venit si sa il privesc direct in ochii lui verzi.Asta aveam de gand sa fac chiar acum.

Sfarsitul capitolului 1

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Where stories live. Discover now