Capitolul 27:Intamplare neasteptata la petrecere

5.1K 244 9
                                    

Din perspectiva Emmei:

Acum cateva ore ma furisam pe holurile redactiei pentru ai putea spune la multi ani lui Harry iar acum stateam cu un castron de spaghetti in mana uitandu-ma la un film destul de bun.M-am intins din reflex pentru a raspunde la telefon si am recunoscut imediat vocea irlandezului blond cu ochi albastri.Muzica puternica ma facea sa inteleg cu greu ce spune.Ideea era trebuia sa ajung la petrecere inainte de miezul noptii pentru ai putea canta la multi ani cu restul invitatilor.

Mi-am luat doar telefonul si poseta cu mine si m-am indreptat spre aeroportul din Dublin.Norocul era de partea mea de aceasta data asa ca in jurul orei 10:00 am aterizat pe aeroportul din Londra.

Nimeni nu intelegea ce caut pe un aeroport fara bagaje.Am luat un taxi care m-a dus pana in fata casei.Am pasit in curtea casei de care imi era atat de dor.Aerul rece de afara era prezent si in aceasta seara iar mici fulgi de zapada incepeau sa cada peste mine.Banuiam ca trebuia sa fiu surpriza pentru Harry asa ca am preferat sa nu intru inca.L-am sunat pe Niall care a venit imediat sa ma intampine.

-Stiu ca poate nu suna prea dragut dar poti astepta putin aici?Cand vine tortul te strecori in spatele lui Harry.Vrem sa fie o surpriza.

-De acord dar sa nu ma faci sa stau in frig mai mult de 10 minute.

-In 2-3 minute il aducem.

Am privit pe geamul de la parter.Petrecerea era in toi dar pe Harry inca nu reusisem sa il observ.Luminile s-au stins brusc iar semi intunericul din incapere s-a transformat in intuneric.

Tortul incununat cu lumanari a fost adus pe o masuta de catre un chelner iar toata lumea s-a adunat in jurul lui Harry pentru ai canta la multi ani.Atunci l-am putut vedea,era chipes ca intodeauna iar parul lui statea intr-un mod mai diferit dar la fel de superb.Cand multimea a inceput sa cante am profitat de zgomotul creat si m-am strecurat in spatele lui Harry.

Mainile mele s-au incrucisat pe pieptul lui iar reactia lui a fost aproape imediata.Era inca surprins dar si-a unit buzele cu ale mele apoi a zambit sprijinindu-si fruntea de a mea in timp ce invitatii adunati in jurul nostru terminau de cantat si ne aplaudau.

Din perspectiva lui Harry:

Era minunat sa stiu ca era langa mine.Staateam asezati pe o canapea nou adusa pentru petrecerea iar privirea mea ii urmarea fata semi intunecata cand sorbea dintr-un pahar.Un mic strop i-a alunecat pe coltul buzelor iar eu am presarat un sarut suav in acel loc.Mana ei mi-a atins fata apoi si-a lipit buzele de ale mele.

Din perspectiva lui Louis:

Stateam cu un pahar de coniac in mana si priveam pe geam la curtea luminata de mici reflectoare.O masina a oprit in fata casei iar din ea au coborat 3 tipe sumar imbracate.Brusc mi-am amintit.Erau dansatoarele iar eu uitasem sa le spun sa nu mai vina.Emma era langa Harry acum si daca intrau tipele astea acum stricau totul.

L-am tras de brat pe Liam care tocmai trecea pe langa mine si am iesit amandoi afara inainte ca ele sa intre inauntru.

-O nu Louis.De ce m-ai adus aici?

-Trebuie sa le facem pe dansatoarelee astea sa plece inainte ca Emma sa le vada.

Am parcurs jumatate din curte iar cand eram langa ele toate 3 s-au agatat de noi.M-am tras la o parte si l-am privit pe Liam care parea de a dreptul panicat.

-Domnisoarelor imbracati-va cu ceva.O sa raciti pe frigul asta.

-Ne incalzim la petrecere scumpilor.Haideti fetelor.

Am luat-o cu un pas inaintea lor pentru a le bloca drumul spre intrare.

-Ma tem ca nu mai avem nevoie de servicile voastre.Liam fa ceva cu ele.

-Louis dar cat de pervers poti sa fi?

-Ma referam sa gasesti o modalitate ca sa le faci sa plece.Cine e perversul in toata treaba asta?

-Eu si colegele mele pisoiasilor.Dar avem o oferta pentru voi.

-Care?

-Ne dati banii si plecam.

-De acord.

Am adunat banii mei cu cei ai lui Liam iar dupa ce si-au primit onorariul au plecat.M-am intors spre Liam care parea in continuare speriat.

-Treci inapoi in casa.

Din perspectiva Emmei:

Cat Harry se ocupa de invitatii noi veniti m-am ridicat de pe canapea si m-am indreptat spre Eleanor care gusta cate putin din mancare.M-a intampinat cu un zambet dragut si o imbratisare calduroasa.

-Ma bucur ca ai ajuns Em'

-Si eu.Deja m-am saturat de practica.

-Stiu cum e.Am trecut si eu prin asa ceva.

-Toate bune cu Louis?

-Da...cred ca da.M-am bucurat cand m-a sunat sa ma intrebe daca nu ma pot ocupa eu de decoratiuni.

-Deci tu ai decorat totul.Arata superb,se vede ca ai mult bun gust.

-Mersi Em'.Chiar imi place sa fac asta.Poate o sa fac o afacere din asta.

-Iar eu as fi prima ta clienta.

Mi-a zambit scotandu-si in evidenti dintii imaculati iar eu am condus-o spre canapea ca sa mai povestim pana cand Harry se intorcea.

Louis a trecut prin fata nostra si a sarutat-o pe Eleanor dar parea putin confuz.M-am ridicat in picioare cautandu-l cu privirea pe Harry si se pare ca Louis facea acelasi lucru.M-am uitat la ceas,deja trecuse jumatate de ora de cand nu il mai vazusem iar eu incepeam sa ma ingrijorez.

Am facut cativa pasi in incaperea plina de oameni iar imediat strigatele puternice ale unei femei s-au auzit de afara.Am fugit sa deschid usa si atunci l-am vazut pe Harry.Statea intins si nemiscat pe trotuarul rece.

P.S:Stiu ca nici de data asta nu e prea reusit.

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum