Capitolul 34-Ultimul capitol

8.3K 404 57
                                    

Si pentru ca e ultimul capitol e timpul pentru un mic ''discurs''.Vreau sa va multumesc ca mi-ati citit povestea.Nu ma asteptat sa treaca de 20.000 de cititori totali mai ales ca e primul fanfiction pe care il scriu.Multumesc pentru voturi,comentarii si daca va plictisiti in vacanta de vara puteti sa cititi si volumul 2.

Multumesc inca o data:).

Mi-am incaltat pantofii albi,mi-am luat buchetul,m-am asigurat inca o data ca totul e bine si am strabatut holul lung pana la scari.Mi-am pus mana pe balustrada si am coborat atenta treapta cu treapta.Mana mea libera a facut contact cu pielea fina de pe obrazul lui Harry.

-Emma,acum inteleg de ce nu m-ai lasat sa te vad imbracata asa.O supriza atat de frumoasa nu merita stricaata.

Buzele lui moi si fierbinti au facut contact cu fruntea mea iar mai apoi au coborat spre buzele mele.Din fericire fetele au ales un ruj rezistent astel incat nici o urma nu a fost lasata pe buzele lui.

Am ramas suprinsa cand am vazut in fata casei limuzina alba despre care nici macar nu stiam.Ne-am urcat in ea noi 2 si parintii nostri care pareau entuziasmati.Un pocnet s-a auzit din interiorul limuzinei iar sampania a cazut lin in cele 4 pahare.

-Pentru noi si pentru toti invitatii nostri!

Un mic clinchet s-a auzit la ciocnirea paharelor iar peste cateva minute limuzina a oprit in fata bisericii.Agitatia de afara se putea auzi foarte tare.Tinand cont ca nu am avut cum sa alegem aveam 4 domnisoare de onoare si 4 cavaleri de onoare.Am facut mici conversatii cu toata lumea prezenta in fata bisericii iar cand am fost anuntati ca slujba e gata sa inceapa Harry si restul invitatilor au intrat in biserica.Singurii care mai erau afara eram eu si tata dar si fotografii care mi-am dat seama ca faceau poze din departare.

-Fata mea,sunt fericit pentru ca am incredere deplina in persoana cu care urmeaza sa iti petreci tot restul vietii.

Un sarut parintesc a fost plasat in partea de sus a fruntii mele si eu mi-am odihnit barbia pe umarul lui intr-o imbratisare tata-fica.Cand muzica suava a inceput din interiorul bisericii mi-am incrucisat bratul cu cel al tatalui meu si am zambit.

-Sa mergem scumpo.Sotul tau te asteapta la altar.

Privirea lui Harry m-a scanat complet in timp ce eram tot mai aproape de a ajunge la el.Imediat ce am ajuns muzica cu note suave s-a oprit iar vocea tateii a fost singurea care se mai auzea in biserica.

-Harry,ti-o incredintez pe fica mea in speranta ca o vei face fericita si in speranta ca veti intemeia o familie frumoasa.

Mi-am intors privirea de la tata spre Harry.

-Domnule Tisdale promit ca o voi iubi si respecta pe Emma pentru tot restul vietii mele.

Ropote de aplauze au umplut marea incepere si tata a ocupat un loc in primul rand in timp ce eu si Harry ne-am indreptat privirea spre preotul care tocmai incepuse slujba de cununie.

In timpul slujbei am aruncat cateva privire scurte spre invitati dar si spre Harry care imi zambea intr-un fel care ma linistea.I-am pus incet si cu grija verigheta iar el a facut acelasi lucru.Pe masura ce timpul trecea emotiile mele scadeau.Un factor important il reprezantau cuvintele preotului.

Cand am iesit din biserica am realizat ca cerul era mai senin.Am realizat ca vedeam lumea cu alti ochi.Doua maini calde mi-au atins bratele goale si deja stiam cine era.L-am apucat pe Harry de mana si am mers la pozele de grup de pe treptele bisericii.Imediat ce ne-am asigurat ca erau suficiente pentru albumul nostru am mers spre masini.Din fericire siguranta era maxima asa ca nu trebuia sa ma uit mereu in fiecare directie.

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum