Capitolul 33

5.1K 236 16
                                    

Penultimul capitol.Ultimul capitol va fi putin mai lung adica 3-4 pagini.Sper sa va placa si daca va plictisiti in vacanta de vara poate cititi si volumul 2.Lectura placuta:).

Un fior de frig mi-a strabatut tot corpul.M-am intors din reflex in partea cealalta simtitind coprul cald a lui Harry lnaga mine.Am deschis treptat ochii intalnind lumina puternica care venea de afara.Mi-am luat in picioare papucii de casa pufosi si am coborat scarile in timp ce cascam.

Mirosul de cafea tocmai facuta se imbina cu miros de paine prajita proaspat scoasa din prajitor.Am detectat locul din care venea mirosul imediat.

-Neata tata!

-Neata scumpo.Dar de cand esti tu atat de matinala?

-Nu am mai putut sa dorm si trebuie sa trec si pe la practica.Mai am o saptamana si din fericire am reusit sa ma transfer de la practica din Dublin.

-Foarte bine.

M-am intors si mi-am mutat ceasca de cafea de pe tejgea pe masa.

-Ah apropo de Dublin tocmai mi-am amintit ca Niall m-a rugat sa le dau niste bani parintilor lui dar nu am mai avut timp sa trec si prin Mullingar.Sunt si acum intr-un buzunar din bagaj.

-Eu si Anne putem saii dam in drumul nostru spre casa.Suntem prieteni cu parintii fiecarui baiat din trupa deci sunt sigura ca Anne va fi mai mult decat incantata de o vizita la parintii lui Niall.

-Multumesc mult tata.Chiar nu imi doream sa creada ca am facut asta intentionat.

Am muscat dintr-o felie de paine prajita in timp ce ma uitam de la departare la geamul din fata mea.

-Emma,trebuie sa iti spun ceva.

Am luat o inghititura din cafeaua fierbinte si aromata.

-Mama ta naturala m-a rugat sa te felicit pentru ca ai facut pasul asta curajos.Stie tot ce faci si e mandra de tine.

-Atunci de ce nu a venit sa imi fie alaturi?Chiar mi-as fi dorit sa fie cu mine in momentele astea importante din viata mea.

-Mama ta are un sot care are niste idei fixe si nu i-a dat voie sa vina.A vrut sa vina dar nu a reusit totusi a spus ca v-a face tot posibilul sa vina la nunta.

-Multumesc ca mi-ai spus asta tata.Inseamna mult pentru mine.

Un zambet mic i-a aparut pe chip iar eu l-am imbratisat apoi m-am grabit spre redactia la care faceam practica.

Toate privirile au fost atintite spre mine cand am deschis usa.Tiffanny una dintre angajate mi-a cuprins bratul si m-a condus spre calculatorul ei.

-Emma nu o facem intentionat dar am scos deja un exemplar care e pe piata dar mai trebuie sa scriem despre logodna ta cu Harry.Toate ziarele vor scrie.Apropo felicitari fericito!

Le-am oferit cate un zambet celor 5 colege de birou care m-au felicitat.Am luat un scaun si m-am asezat langa Tiffanny care urma sa imi dicteze textul.

-Scrie ‘’Celebrul Harry Styles membru al trupei de succes One Direction si-a oficializat ieri relatia cu iubita lui actuala sotie Emma Rose Styles printr-o frumoasa si discreta logonda la primaria orasului Londra.Ziaristilor si fotografilor nu li s-a permis accesul in zona dar noi totusi am reusit sa surprindem cateva detalii interesante.Harry Styles purta un costum negru elegant insotit de un papion de aceiasi culoare in timp ce Emma purta o rochie turcoaz rafinata insotita de acesorii discrete si un buchet colorat din flori atent alese.Printre invitati s-au numarat bineinteles nasii tanarului cuplu,colegii de trupa ai lui Harry dar si prietenele Emmei.Dintre invitatii nu au putut lipsi si parintii cuplului.Dupa ce au iesit din primarie frumoasa pereche de indragostiti si invitatii lor s-au indreptat spre un local inchiriat si select in care au petrecut timp de cateva ore’’.Gata.

Am rasuflat usurata si mi-am luat mainile de pe tastatura.

-Tiffanny nu se poate sa nu publicam asta?Te rog mult.Probabil ca toate fetele ma urasc sau poate cand ies din redactie ma ataca o fana sau cine stie.

-Uite Emma noi avem un sef pe care il cunosti si nu putem sa facem ce vrem.Scriem ceea ce se vinde cam asta e gandirea in jurnalism si tu stii asta prea bine.Sunt sigura ca Harry se va ocupa de siguranta ta.

M-am ridicat de pe scaun nemultumita de raspunsul primit.Nu imi doream sa ajung o jurnalista care sa scrie doar despre ce se vinde sau si mai rau care sa inventeze lucruri doar ca sa vanda ziarele dar poate ca nici macar nu voi reusit sa imi impart timpul intre facultate si vitoarea noastra fiica care inca nu avea un nume stabilit.Imi cautam telefonul prin geanta cand am auzit vocea lui Rachel,o alta colega de birou.Mi-am ridicat privirea imediat ce mi-am auzit numele.

-Emma,poti sa mergi acasa.Stim ca parintii vostri sunt acolo si Harry la fel.

Am dat exasperata din cap realizand ca jurnalistii stiau chiar totul.Le-am multumim totusi si m-am retras cu pasi inceti din redactie.

Priveam in partea dreapta a soselei cand in fata mea a oprit masina neagra cu geamuri fumurii deja cunoscuta.Am deschis portiera asteptandu-ma sa il vad pe Paul dar nu era el.Pe scaunul din dreapta statea baiatul carliontat cu ochi verzi si zambet adorabil care mai nou era sotul meu.Suna frumos dar probabil ca imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu asta.Degetul lui mare mi-a  mangaiat pometele drept in timp ce celelalte degete se aflau pe gatul meu.Un sarut delicat a fost plasat pe buzele mele iar in scurt timp masina a plecat de pe loc.

-Harry fi atent la drum,am spus razand in timp ce mana lui se plimba nestingherita pe piciorul meu.

-Dar eu sunt,mana mea nu,a raspuns el in timp ce un raset scurt i-a scapat de pe buze.

Mi-am trantit geanta pe pat si am simtit mainile lui Harry cuprinzandu-mi talia.Mi-am lasat capul pe spate si m-am lasat invaluita de saruturile moi care acum isi faceau loc pe gatul meu.Am tresarit cand am auzit niste pasi tot mai aproape de camera noastra iar Harry a inceput sa rada.

-Pranzul e gata copii!

Astre trebuia sa recunosc ca suna de parca aveam 9 ani si tocmai venisem de la joaca.Am luat-o la fuga reusind sa obtin un avans de cateva scari in timp ce Harry incerca sa ma prinda.Am trecut cu viteza pe langa tata si m-am trantit pe scaun in fata unei farfurii cu supa.L-am calcat pe Harry pe picior cand a incercat sa ma gadile.

-Si cand te gandesti ca astia 2 o sa fie parinti peste cate luni,a spus mama pe un ton glumet iar tata a aprobat-o.

Ne-am intors in acelasi timp spre ei apoi toata lumea a inceput sa manance.

Seara ne-a gasit cateva ore mai tarziu pe toti 4 pe canapeaua mare din sufragerie uitandu-ne la albumele cu poze in ultima seara pe care o petreceam cu parintii nostri dar in scurt timp se vor intoarce pentru nunta noastra.

Peste o luna:

Acum avea loc partea a 2 –a de emotii.De data asta era totul si mai complex.

-Abbie incheie-mi rochia la spate,am spus eu in timp ce un jet de fixativ se raspandea pe parul meu.

Eleanor a intrat in camera cu cerceii albi alesi de mine.

-Puneti-I Emma.Intr-o ora trebuie sa fim la biserica.Ma duc sa il ajut si pe Harry.

Mi-am ridicat putin rochia de mireasa si m-am intors spre fete.

-Ati mai aflat ceva de Lauren?

Emily s-a incruntat si mi-a cuprins bratul.

-S-a intors in Holmes Chapel.Nu mai stim nimic altceva inafara de asta dar hai sa uitam acum.E ziua nuntii tale si aste e tot ce conteaza.

-Poate ca ai dreptate.Imi puteti prinde voalul?

-Sigur.

M-am intors si m-am asezat din nou pe scaun.Aveam emotii si mai mari acum ca stiam ca mama mea naturala va fi acolo dupa 3 ani de cand nu o mai vazusem.

Usa s-a deschis putin iar Eleanor si-a strecurat capul prin crapatura usii.

-Esti pregatita?

Am inspirat profund apoi m-am ridicat in picioare si am zambit cand Lucy si Megan au inceput sa chicoteasca in spatele meu.

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Where stories live. Discover now