Asta da surpriza

6.1K 282 15
                                    

Capitolul 24:

Din perspectiva lui Zayn:

Stateam in mijlocul camerei mari tinand in mana un creion in timp ce in fata mea se afla o foaie mare alba sprijinita de un suport.Modelul meu pentru portret era Abbie.Tocmai ii desenam trasaturile fetei cand a izbucnit in ras.Am lasat creionul pe suport si m-am indreptat catre ea infasurandu-mi bratele in jurul taliei ei.Mainile ei micute se asezau timid peste ale mele in timp ce eu ii presaram saruturi tandre pe gat.

Mi-am desprins usor buzele de gatul ei si m-am intors la desen.

-Daca mai rad odata te intorci din nou aici langa mine?

-Ce s-a intamplat mai devreme a fost o mica pauza,am spus cu un zambet putin provocator.

Desenul meu finalizat a amuzat-o pe Abbie dar a spus ca o sa mai repetam inca o data experienta asta.Dupa un sarut lung in aerul rede de iarna am lasat-o sa urce in taxi iar eu m-am grabit sa intru in casa inainte ca fulgii mari de zapada sa imi strice parul.Acum trebuia sa ii astept pe Liam,Niall si Louis ca sa vorbim despre petrecerea supriza pe care o pregateam pentru ziua lui Harry.

Din perspectiva lui Niall:

M-am imbracat mai mult in graba iar dupa ce mi-am dat cu putin gel in par m-am urcat in masina si am plecat.Am trecut sa ii iau si pe Liam si Louis apoi ne-am oprit la o benzinarie de pe drum ca sa luam sticksuri si seminte.Urmatoarea destinatie era casa lui Zayn.

Din perspectiva lui Harry:

Am facut un dus si am inceput sa butonez telefonul in cautarea numarului lui Niall.Am apasat pe butonul apelare si am asteptat sa imi raspunda.

-Niall,vii cu mine la Nando's?Ma plictisesc singur in toata casa.

-Scuze Harry dar nu pot.

-Stai ala nu e rasul lui Louis?

-Louis?Nu.Probabil a ras baiatul care tocmai a trecut pe langa mine.

-Esti prin oras?Vin si eu.

-Nu..sunt casa.

-Niall habar nu ai sa minti.Stii,daca nu aveai chef de mine mai bine imi spuneai de la inceput sau nu imi mai raspundeai la telefon.

Din perspectiva lui Niall:

Am pus telefonul in suportul lui iar cand am oprit la un semafor am intors capul catre bancheta din spate pe care stateau Liam si Louis.

-Tu chiar nu te poti abtine sa nu razi?

-Scuze frate dar Liam imi povestea ca azi noapte a visat niste linguri blonde cu ochi albastrii care il chemau in sertarul lui.Nici tu nu te-ai fi putut abtine.

Am parcat masina in fata casei si am intrat toti 3 in curtea lui Zayn care probabil ca acum isi admira fata in oglinda.

Din perspectiva Emmei:

Priveam curioasa pe geamul masinii fiecare strada sau cladire de care treceam.Era pentru prima oara cand eram in Dublin.Masina s-a oprit in fata unei cladiri impunatoare iar eu am sarit din masina inainte sa il mai astept si pe Nick.

Am parcurs impreuna cu el drumul de la parter pana la etajul 2 cu ajutorul liftului si am intrat intr-o prima incapere.Peretii erau acoperiti cu desenele marilor pictori dar si cu tablouri ce ilustrau natura in toata splendoarea ei.Pe un alt perete se afla rubrica,,Articole de colectie''.Am fost placut surprinsa sa vad ca era si un articol despre formarea trupei One Direction.Brusc toata adolescenta mea a fost rascolita cand am vazut o poza cu Harry de la X Factor.Atunci incepusem sa ma indragostesc de el iar acum aproape ca uitam ca totusi e fratele meu vitreg.Vocea lui Nick m-a trezit din gandurile mele.

-Sa mergem.

Am patruns in a 2 a incapere iar mai multe perechi de ochi curiosi s-au indreptat in acelasi timp catre mine.Mana lui Nick mi-a atins usor spatele.

-Ea e Emma Styles.O sa o avem aici cu noi timp de 3 luni.

Am primit mai multe saluturi lipsite de entuziasm apoi toata lumea s-a intors cu ochii in calculatoare.

-Emma,o sa ai un sofer care o sa te duca si o sa te aduca si aici mai ai cheiile de la apartamentul in care vei sta.

-Um,multumesc dar...

-Nu accept nici un refuz.Acum trebuie sa plec la un curs.Ne vedem maine.

-Multumesc inca o data si la revedere.

-Poti sa imi spui si ceau.Suntem de varste destul de apropiate.

Mi-am intors privirea si m-am orientat catre singurul birou care mai era liber.M-am asezat pe scaun incercand sa nu fac prea mult zgomot si am inceput sa imi butonez telefonul.Am ajuns pana la urma pe twitter.Nu mai intrasem din septembrie si tocmai constatasem ca aveam jumatate de milion de followuri.Asta chiar era ciudat.Mi-am facut repede o poza si am incarcat-o pe twitter cu descrierea,,Dublin''.Am lasat telefonul jos cand am auzit in incapere vocea unei fete.

Din perspectiva lui Harry:

Mi-am facut o ciocolata calda si am aprins laptopul ignorand articolele putin cam rautacioase.De indata ce am intrat pe twitter mesajele faniilor m-au asaltat.Am fost putin surprins cand am vazut ca Emma a postat o poza.Poza ei ma facea sa fac ceva de ultim moment.Am inchis laptopul si am plecat la aeroport.Era timpul pentru o vizita surpriza.

Din perspectiva Emmei:

Intrebarea fetei mi se adresa clar mie.

-Auzi dar de ce esti favorizata?Si eu sunt aici la practica dar nu am primit nici sofer si nici apartament.

-Eu...nu stiu.Aveam banii pregatiti pentru hotel.

O alta voce a intervenit in discutie.

-Tu chiar nu iti dai seama ca are atatea avantaje pentru ca are un iubit celebru?

-Harry nu are nici o legatura cu asta.Eu chiar vreau sa imi fac prieteni aici.

-Fetito...daca ai pile nu esti prea bine vazuta in comunitatea noastra.

Am oftat si mi-am intors din nou privirea la ecranul telefonului.

Peste 2 ore:

Agitatia se instalase la parter.Toate persoanele din incapere s-au oprit din activiitatile pe care le desfasurau si se intrebau curioase ce se intampla.Niste pasi se auzeau tot mai aproape de usa.Mi-ai indreptat si eu privirea in fata si l-am vazut pe Harry in pragul usii cu un zambet enorm pe fata si un buchet de flori.Si-a orientat privirea prin incapere pana m-a vazut.M-am ridicat grabita de pe scaun si am fugit sarind direct in bratele lui.

Mi-am coborat usor capul pe pieptul lui in timp ce mainiile mele erau infasurate pe spatele lui.

-Sa mergem Emma.

-Nu pot.Mai am cateva ore de program.

-Nick e o cunostiinta de a mea.Am vorbit cu el deja si ti-a dat voie sa pleci.Haide...avem treaba la hotel.

-Harry!

I-am aruncat o privire rusinata in timp ce el izbucnea in ras.Privirile celor din jur nu erau prea placute.Am fugit sa imi iau geanta iar dupa ce mi-am impletit mana cu a lui am plecat impreuna catre hotel.

P.S:Stiu ca nu intereseaza pe nimeni dar azi se implinesc 7 luni de cand se directionera.Yeee.Si acum sa vorbim despre acest capitol...probabil ca nu e prea reusit 

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Where stories live. Discover now