Vurulma-20

5.3K 267 31
                                    

Melez Vampir'de geçen ay:

Stiles, Ege ve Justin'in beni  davet ettiği ama hiçbirinin benimle giremediği, abimle girerek görünüşümüz sayesinde kral-kraliçe (prens-prenses) olduğumuz baloda sıkılmış ve havuz kenarına inmiştim. Stiles ve Ege de arkamdan gelmiş ve aralarında seçim yapmamı istemişlerdi. Ben seçim yapmayı reddedince Ege sinirlenerek ormana dalmış ve kurt haline dönüşerek gitmişti. Tabi gitmeden önce yapacağını yapmış, beni çekerken birden bırakınca havuza düşmüş ve Stiles'ı da benimle birlikte düşürmüştüm. Ege'yle bozuşmamızın üstüne onu görmek istemediğimden ıslak halimizle Stiles'ın evine gitmiştik. Olanların üstüne soğuk bir duş alıp -Stiles'ların evinde kıyafetim olmadığı için- Stiles'ın kıyafetlerini ödünç alıp film izledik. Film sonuna doğru uykum gelmeye başladığı için kafamı Stiles'ın omzuna yaslamış, filmin devamını izliyodum. Filmin, siyah üzerine beyaz, filimde katkısı geçen insanların yazdığı kısma gelmiştik. Film bittiği için kafamı kaldırcaktım ki Stiles'ın birkaç dakikadır bana bakmakta olduğunu farkettim. Ben de yüzümü ona döndüm,  aramızda santimler kala, tam beni öpmek üzereyken kapı çalmaya başladı. Ama öyle böyle değil. Tam o anda koku geldi, kan.

Kapının çalınma şeklinden Stiles da ürkmüş olmalı ki birden yerinden fırlayarak kapıya koştu. En son Ege  yanımızdan kurt şeklinde ayrıldığı için kapıda kanlar içinde yatan bir Ege hayal etmeyi durduramadım. Kapıya adım adım yaklaşıyor, Ege'nin dağılmış, kanlar içindeki yüzünü aklımdan çıkarmaya çalışıyordum. Kapıya yeterince yaklaştığımda bunun kurt-vampir kokusu olmadığını farkettim. Bu bildiğimiz B+ (be heraş pozitif) insan kanıydı. Sanırım kapıda kanlar içindeki kişi Şerif Stilinski'ydi. 

 Stiles'dan önce davranarak kapıyı açtım ve Şerif'in koluna girerek az önce Stiles'la kalktığımız koltuğa oturttum. Tahminimce orta boyutlarda, kalın, kısa bir kurşunla karnından vurulmuştu. Babasını bu halde görmenin şokunu yaşayan Stiles salonun ortasında dikiliyordu. Daha önce tıp fakültesini bitirmiş olduğumdan neler gerektiğini, neler yapılmalı her şeyi biliyordum. Hemen ayağa fırladım ve Stiles'ı biraz sarstım.

- Stiles, durumunu biliyorum ama kendine gelmelisin. Şimdi git içeri ve bana makas, steril ıslak bir bez ve bir kap içinde ılık su getir. Makasın uçlarını ateşe tut ki mikrobu kırılsın. Ben hemen geliyorum.

- Bir dakika onu burada sen mi ameliyat edeceksin?

- Çok kan kaybetti. Hastaneye kadar dayanamayabilir. Ben gelene kadar bilincini yerinde tutmaya çalış. Nasıl vurulduğunu öğren.

Dememle evden fırlayıp bizim eve gitmem bir oldu. Kapıdan giremezdim, abimler milyon soru sorar, beni  geciktirirlerdi. Penceremin altında durdum ve var gücümle zıpladım. Pencerenin kirişine tek elimle tutunurken diğeriyle de camı açtım. İçeri girer girmez odamın kapısını kapattım ve tıbbi malzemeleri tuttuğum dolaba yöneldim. 

Morfin, steril bir iğne, milkat, bisturi, kurşunu koymak için filmlerdeki metal kaplardan, gazlı bezler, serum iğnesi, şırınga, pantolon, eldiven(iki çift) ve iki torba B+ kan. Sanırım hepsi bu, tek bir sorunumuz var. Kan torbaları buz dolabında. 

Kapımı yavaşça açarak içeriyi dinledim. Balo tahminimce sabaha kadar sürerdi, abimler istese sabaha kadar kalırdı ama tahminimce saat dört gibi gelirlerdi. Hiç bir ses gelmiyordu aşağıdan. Boşu boşuna camdan girmişim eve.  Sessiz ortam psikolojisiyle sessiz adımlarla i

aşağı inip kanları da alıp evden çıktım. Malzemelerin hepsi büyük, ceset torbasının daha küçüğü gibi görünen bir çantadaydı. Paspasın altındaki gizli bölmeden yedek anahtarı alıp kapıyı kilitledim ve yine paspasın altına koydum. Şimdi bir elimde siyah ceset torbası, bir elimde evden giyinmek için aldığım pantolon vardı. Tam arkamı dönüp Stiles'ların evine yönelecekken birisi belime sarılıp beni duvarla arasına aldı. Kim olduğunu bilmem için suratına bakmama gerek yoktu. Bana bir zamanlar yabancı gelen ama artık her yerden zırt pırt çıkan Justin'di. İlk başta normal bir görünüm almak için -komşular görür diye- normal bir kız gücüyle itmeye çalıştım ama kımıldamadı. Bir anda dudaklarını benim dudaklarıma kapattı. Dudaklarını çekmeye hiç niyetli durmuyodu. Artık dayanamayıp vampir, kurtadam...  Allah ne verdiyse yüklendim, ittim ama nafile. Çocuk kımıldamıyor. Süper güç kullanıyorum ve kımıldamıyo, sonunda nefessiz kalınca bıraktı dudaklarımı.

Melez Vampir (Teen Wolf fanfic)Where stories live. Discover now