Planuri pentru petrecere

6K 255 10
                                    

Capitolul 25:

Din perspectiva Emmei:

Am iesit afara din cladire si am urcat intr-un taxi.Apartamentul pe care mi-l oferise Nick pe perioada de practica nu era atat de departe asa ca am optat pentru el.Blocurile inalte se intindeau pe de-a lungul cartierului.L-am apucat pe Harry de mana si am deschis usa apartamentului.

Apartamentul de 3 camere avea toate dotarile necesare.Totul era decorat cu mult bun gust iar peretii erau vopsiti in culori calde.

Am aruncat geanta pe fotoliul de piele si am inceput sa ma plimb prin camere in timp ce Harry ma urma cu pasi tacuti.

-Imi place ce vad!

-Da,e dragut dar tot mai bine era in casa noastra din Londra.

-Aici ai dreptate.Colegele mele de birou nu par prea incantate de prezenta mea.Ele cred ca datorita tie am avantaje.

-Ignora-le si gandeste-te la mine in fiecare moment al zilei.

-Asa am sa fac

Mainiile lui mari mi-au cuprins fata iar priviirile noastre s-au incrucisat.I-am sarutat buzele fierbinti si m-am lasat condusa de el spre dormitor.

Am alunecat pe pat in imbratisarea lui calda in timp ce mainile mele ii acopereau complet umerii.Ochii lui de culoarea smaraldului faceau contact direct acum cu ochii mei caprui.Degetul lui aratator cobora incet pe spatele meu deschizandu-mi cu putin efort sutienul.M-am lasat invaluita in bratele lui bucurandu-ma de momentele astea frumoase de care cu siguranta imi va fi dor in urmatoarele 3 luni.

*Peste un timp*

Mi-am deschis ochii cand am auzit un mic fasait prin camera

-Harry,ce faci?

-Imi cautam tricoul.Trebuie sa ajung la avion peste o ora

-Deja pleci?

-Da micuto.Am o sedinta foto maine in Londra

-Promite-mi ca o sa zambesti in toate pozele exact ca si cum zambesti acum

-Promit.Pe cuvantul meu de onoare

Mi-am invelit patura in jurul meu si l-am imbratisat strans.

-Sa fii cuminte cretule

-Si tu

Mi-a facut smechereste cu ochiul apoi si-a lipit puternic buzele de ale mele.

-Pa micuto.

-Pa Harry.

Usa s-a trantit iar eu am ramas din nou singura.Mi-am imbracat pijamalele cu Hello Kitty si m-am indreptat spre noua mea bucatarie.Frigiderul era plin de semi preparate asa ca am ales unul si l-am pus in cuptorul cu microunde.

Am dat drumul la radio si am inceput sa fredonez Kiss You.Nici macar nu mi-am dat pana acum seama ca stiam toate versurile.

O bataie in usa s-a auzit incet dar eu am putut sa o aud.Am fugit sa deschid fara sa mai verific sa vad cine era.In pragul usii statea patronul redactiei,Nick.Era imbracat intr-un costum elegant iar ceasul scump nu ii lipsea de la mana.Parfumul lui placut se putea simti in jurul nostru.M-am uitat in jos usor rusinata la pijamalele mele cu Hello Kitty.

-Buna Emma.Pot sa intru?

-Da,sigur.

M-am dat la o parte lasandu-l sa inspecteze prin apartament.La vederea patului usor ravasit privirea lui s-a intors direct spre mine.

-Harry a fost aici nu-i asa?

Mi-am simtit obrajii inrosindu-se dar am reusit sa spun un da mai mult balbait.Mi-a oferit un zambet scurt apoi mi-a imanat o serie de documente.

-Completeaza-le si adumi-le maine la prima ora in biroul meu.

-Mm,da sigur.

Mi-a aruncat o ultima privire fara sa schiteze vreun zambet apoi a iesit pe usa fara sa mai spuna nimic.

La pranz parea mai bine dispus.M-am trantit pe micul fotoliu din sufragerie si am inceput sa completez documentele pentru practica.

Din perspectiva lui Louis:

Ne-am asezat toti 4 la masa mare din casa lui Zayn si ne-am impartit semintele si alunele.Mi-am intors privirea spre Zayn cand a inceput sa vorbeasca.

-Deci ce facem pentru petrecerea de ziua lui Harry?

M-am intors spre Liam incercand sa aflu o propunere de la el.I-am zambit cand a lasat semintele si a inceput sa vobeasca.

-Eu zic sa fie ceva dragut.Niste muzica,nu prea tare ca sa nu ii deranjam pe vecinii lui Harry,niste decoratiuni colorate si un tort ca sa poata sufla in lumanari.

-Liam ai uitat de mancare.Eu am nevoie mereu de mancare.

Eu si Zayn ne-am abtinut sa nu radem.

-Nu ii organizam petrecerea pentru 6 ani in plus il cunoastem deja pe Harry.Eu zic asa:sa fie muzica,decoratiuni dar nu exagerat,tort,sa nu uitam de bautura si ii putem aduce si 2-3 dansatoare ca sa se simta si el bine.

Vocea lui Liam s-a auzit de langa mine usor revoltata.

-Ce?Cum sa ii aducem 2-3 dansatoare?Emma ce o sa spuna?

-Emma e in Dublin.Ce se intampla la petrecere ramane la petrecere.Niall nu ii spui nimic.Ne-am inteles?

-Bine,dar...

-Fara dar.Harry o sa se bucure si o sa ne multumeasca.

-Cine se ocupa de decoratiuni?

-Eleanor.Ei ii plac chestiile astea.

-Asa ramane.De ziua lui il aduc aici la mine casa pana se organizeaza tot in casa lui.

-O sa ne distram de minune.

Din perspectiva lui Harry:

M-am urcat in avion si am asteptam sa decolam.Peste 3 ore eram deja acasa uitandu-ma la o comedie cu un bol mare de popcorn langa mine.

Din perspectiva Emmei:

*A doua zi dimineata*

M-am ridicat din pat imediat ce ceasul a inceput sa sune si mi-am indesat picioarele in papucii mei de acasa.Am deschis geamul lasand aerul rece sa patrunda in camera.Mi-am ales o tinuta office.

Era pentru a 2-a oara cand o purtam.Prima data am purtat-o cand am fost cu colegii de facultate sa vizitam redactia unei reviste din Londra.Peste 50 de minute claxonul unei masini din parcare ma anunta ca trebuie sa cobor.

Mi-am luat geanta pe umar si am coborat cu grija datorita tocurilor destul de inalte pe care le purtam in aceasta zi.Imediat ce am intrat pe usa biroului privirile s-au indreptat spre mine.Le-am salutat timid si m-am indreptat spre biroul directorului tinand in mana toate documentele completate.

Inainte sa intru mi-am netezit cutele aproape inexistente ale fustei care venea cu putin peste genunchi si am batut la usa asteptand un raspuns de dincolo de usa.

P.S:Inspiratia mi-a lipsit cu desavarsire la acest capitol.

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum