Gayhouse [sedmnáctý díl]

4.1K 321 2
                                    

~~ tak jo, jelikož opravit už napsanou část gayhousu je o něco lehčí, než napsat něco nového, přidávám vám tady další část, a zároveň se tímto omlouvám čtenářům Little help with love, že to trvá déle, než obvykle :( love, Carlie ~~


Nemohlo to být ani celých pět minut, co jsem s Tomem ve dveřích Louisova pokoje mluvil, a už o tom věděl celý dům. Sotva jsem vešel do společenské místnosti, abych si dal něco k obědu - vypadalo to překvapivě na nějaký sendvič -, hned se na mě sesypali Lukee a Zayny s otázkami, co jsme řešili, jestli nemám nějaký průšvih a že mi když tak pomohou, přičemž na ramena se jim během sekund pověsili jejich partneři a zaujatě také poslouchali. Já však nemínil odpovídat, protože se mi nechtěl vymýšlet žádný hloupý příběh, do kterého bychom se potom zamotali. Jenom jsem vyhýbavě zakroutil hlavou, prošel mezi nimi a zamířil ke stolu, kde zrovna Tom cosi zaujatě vykládal Liamovi – pravděpodobně nějaké svoje teorie o mě v Louiho pokoji – a okatě s ním přitom flirtoval.

„Hele, prcek!" oznámil nadšeně Liam, když mě spatřil. Tomovy svádějící manévry mu zřejmě lezly krkem, když už měl svého prince a to Nialla, který tu momentálně nebyl. Což bylo ovšem dobře, protože jinak by Toma asi ze žárlivosti zavraždil.

„Jop, to jsem já. Nic neřeknu, čau," kývnul jsem na Toma s ironickým úsměvem. Ten se uraženě zvedl od stolu a utekl si stěžovat Mikeymu, který ho hned začal utěšovat polibky. Jak jsem viděl Luka, vypadalo to, že nějaká ta vražda tu přeci jen proběhne.

„Tak co?" ptal se Li hned, co se přestal chichotat tomu, jak jsem Toma dokázal odpálkovat. Hodil na mě vážný pohled. Zakroutil jsem hlavou, do očí se mi nahrnuly slzy.

„Je úplně namol," fňukl jsem. Připlácl jsem si ruce na oči a snažil se se nerozbrečet. A prozatím se mi to i celkem dařilo, jenom mě slzy štípaly v očích.

„Alé," mlasknul útěšně. Zvedl se a obešel stůl, aby se mohl postavit ke mně a přitisknout mě ke svému vypracovanému bříšku neméně silnými pažemi. To už jsem to nevydržel a rozvzlykal se. Hlavu jsem mu natiskl ještě víc do trička, ruce mu hodil kolem těla a silně se na něj mačkal.

„Co se děje?" přišel Niall. Ucítil jsem jeho tělo, jak se přitiskl zezadu na Liama a tím pádem i mé ruce, kterými jsem ho objímal.

„Jednoduše řečeno je Tomlinson totální idiot," obeznámil ho brunet. Niall nás s výdechem obešel, usadil se na židli vedle a naklonil se ke mně, aby mě mohl obejmout. Pustil jsem Liama a otočil se na blonďáka. Se slzami v očích jsem se na něj usmál.

„Co se stalo, kudrlinko?" usmál se soucitně.

„O-opil se, strašně moc," vzlyknul jsem. Niall mě objal ještě pevněji, než předtím Liam.

„Říkal jsem to. Že tam nemáš chodit... Je to kretén," vydechl. Zaslechl jsem náznak rozezlenosti, jako by za ním nejradši už zase hned šel a rozbil mu hubu. To by však v tomhle Louisově stavu zřejmě postrádalo jakýkoliv smysl.

„Chtěl, a-abych si ho vzal. Já-á jeho," vyklopil jsem vše. Dával jsem si však pozor, aby mě nemohl slyšet nikdo jiný.

„Aléé, šéfíček je malý submisivní chlapec?" uchechtl se Liam. Zatvářil se zamyšleně. Asi si Louise představoval v různých bottom polohách. Možná i ve styku s ním, kdo ví.

„Jdi do prdele, Payne," zpražil ho pohledem jeho přítel.

„Rád," usmál se jako ďáblík. Od Nialla si vysloužil pohled typu, že dneska za trest nedostane ani blowjob, natož aby mu propůjčil pozadí. Další soucitný pohled pak stočil na mě.

GayhouseWhere stories live. Discover now