7 Het grote nieuws

1.1K 76 6
                                    

Harry is nu 2 jaar oud. Lily heeft al een week buikpijn en James zorgt goed voor haar. Harry kan al mama zeggen en dat was een gelukkig moment voor James en Lily. James is nu werkloos en zoekt naar werk. Lily werkt als assistent minister van Droebel en het is waarschijnlijk dat zij de opvolger wordt als hij ooit opstapt of wordt ontslagen. Lily zit nu dus thuis met Harry te spelen en ze weet niet wat ze moet doen. Ze voelt zich niet lekker en gaat naar haar kamer. Ze pakt het zwangerschapsapparaatje en kijkt of ze zwanger is. Persoonlijk denkt ze van niet. Het was minder erg toen ze zwanger was van Harry maar het kan. Ze tikt op het apparaatje en tot haar verbazing geeft het apparaatje 'zwanger' aan.

Ze rent naar beneden. "James! Ik ben zwanger! Ik heb het getest en het is echt zo. Ik ben opnieuw zwanger!
"Echt waar!? Wow! Dit is fantastisch!"
"Ik ga wel naar de dokter hoor, dit doet echt niet normaal veel pijn!"
"Ik ga mee!"
Even later verschijnselen ze naar de praktijk van dokter Verschot en ze kloppen aan. De dokter opent en vraagt: " Wat kan ik voor jullie doen?"
"Ik ben zwanger maar het doet niet normaal veel pijn!"
"Ga naar een verloskundige,ik weet hier niets van af."
Dus gingen ze snel naar een verloskundige en die stelde vast dat het een tweeling was en dat ze nu al op 24 weken zat. Ze maakten een afspraak voor een echo.

Ze zaten bij de verloskundige en ze mogen naar binnen. James is hartstikke blij en heeft af en toe meer aandacht voor de buik dan voor Lily. Ze gaan naar binnen en worden door de verloskundige begroet. Lily ging onder een apparaat en ze maakten foto's. Toen de verloskundige vroeg of ze wilden weten wat het was, eigenlijk waren antwoordden ze nee.

James en Lily bekeken de echo en waren in de hemel. Over 16 weken had Harry twee broertjes of zusjes erbij!

Lily en James Potter: Harry is ours!Where stories live. Discover now