5 Pippeling vs. Zwarts

1.2K 89 8
                                    

Ze gaan naar huis en komen onderweg Sirius tegen. Ze begroeten hem en leggen hem alles uit. Sirius zegt:"Ik hoop dat Harry minder gevaarlijk gaat doen!" Lily geeft Sirius een klap en Sirius loopt lachend weg.

Hij loopt vlakbij een steegje en ziet dat er veel mensen staan. Hij is het zat! Waar zit die Pippeling toch? Als hij een rat is? Ai! Dat wordt nog lastig! Plotseling schiet er iets weg en groeit. Wacht! Is dat Peter? Ja! Sirius is gelijk woedend en schreeuwt naar Peter:" JIJ VUILE VERRADER! HOE DURF JE! KOM HIER! IK VERMORZEL JE!" Een omstander rent naar het ministerie meldt het voorval. Droebel komt eraan en ziet dat Sirius Peter vervloekt. Hij is woedend. Blijkbaar heeft Peter dus Lily en James verraden! Op dat moment wil Peter vluchten en floept met zijn stok. Er ontploft een bom en 12 mensen zijn op slag dood. Sirius niet. Hij leeft nog. Peter wil veranderen in een rat maar Sirius heeft hem al vast. Hij zet de stok tegen zijn keel en dreigt hem te vermoorden en op het moment dat Sirius bijna de spreuk uitspreekt komt Droebel tussenbeide. Hij schreeuwt: "NEE! Laat hem. Hij gaat samen met zijn dooddoenervriendjes naar Azkaban!" Peter stort in elkaar bij het horen van die woorden en als hij James en Lily samen met Harry aan ziet rennen breekt hij compleet. Hij heeft het verknald. Droebel laat hem meevoeren.

Dan zegt een man genaamd Fröbel:"Hij deed niks! Het was die Zwarts!" Lily en James kalmeren de man en Sirius gaat snel weg om erger te voorkomen, op advies van Lily. Altijd die slimme Lily.

Lily en James Potter: Harry is ours!Where stories live. Discover now