NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Sweet and Byuntae↭YuKook FF

Sweet and Byuntae↭YuKook FF

1.3K Reads 73 Votes 1 Part Story
→ 여자친구 ← By Yujungkook__ Updated Sep 22, 2016

Sinopsis ada kat dalam~

Started- 15/9/16
End- 00/00/00

givemechocobun givemechocobun Sep 26, 2016
Saya pun nk mintak maaf sbb saya rsa mcm saya ada buat slh kat unnie btw good luck unnie for Pt3😄
-channa -channa Sep 23, 2016
alhamdullilah sedar pun salah. seumur kita ya? hahahahahaha btw good luck for your pitythree 👌
jeonedkooks jeonedkooks Sep 23, 2016
tkpe setiap manusia ada lakukan kesilapan 😽 fighting for your pt3 btw 😹😹
Sinbabyboo_ Sinbabyboo_ Sep 23, 2016
Ofc aku akan support ff kau keyh walaupun sblum ni mmg marah gila tahap gaban kat kau , tp bila kau insaf , aku maafkn jeh . Ego is not helping bruh
YongShiRa YongShiRa Sep 23, 2016
Yeah aii nak mintak maaf jugak 😭 sorry2 banyak2 tauuu! Huhuhu ;-;
GhostKpoperz GhostKpoperz Sep 23, 2016
Bguslaa klau jung dah sedar..... Sye mnx maaf klau ayat yg aq cm aritu buat jung skit ati....... Hmm... Gl pt3....brjaya Sma² eh? Hope jung dpt A dan aq pon hrp aq dpt straight A 😊😊.....aq akn support ff yg kau buat..... Mesti best kan...