Ame

Ame

305K Reads 21.8K Votes 94 Part Story
CathyaMP By CathyaMp Updated Apr 17

CÂȘTIGĂTOR WATTYS 2017 

"Nimic nu e etern. Cafeaua se răcește, fumul dispare, timpul trece iar oamenii se schimbă."
       Omul are nevoie de un vis pentru a putea merge înainte in viaţă. El era visul meu.
       " - Vreau să mă leapăd de tine!
       - Nu poţi!
       El era genul ăla de bărbat care întoarcea capetele doamnelor pe stradă, făcând abstracție de tiparele de vârstă, de obligaţii relaţionale. Poezia nu are rime în cazul lui, așa că prefer să-l admir în proză, sărind peste câteva figuri de stil, precum comparația deoarece bărbatul ăsta în viziunea mea nu avea egal. Poate că fusese primul în viață mea, alături de care legasem o relație puțin ciudată la început, stârnindu-mi curiozitatea nonconformismul său debordant, dar și lumea total schimbată din care făcea parte. Eu eram teama, el era curajul. Eu eram sensibilitatea, el era puterea. Eu eram blândețea, el era brutalitatea, iar diferența de caractere ne atrăgea precum o forță supranaturală. Oceanul plin de necunoscut în care mă scufundăm din ce în ce mai tare simboliza ineditul, noutatea, spontaneitatea. Era un înger, unul rău, aducând moarte, sânge și suferință, dar când rămâneam doar noi doi îmi șoptea altceva la ureche, și pasiunea în care învăluia intimitatea ce plutea între cei patru pereți era explozivă, aruncându-mi toată rațiunea în aer, făcându-mi mințile scrum, precum țigara lui ce ședea pe balcon, încă fumegând pe marginea balustradei reci. 
       El nu era un băiat normal, comun, ce se pierdea în mulţime. Mi-am dat seama de prima dată când l-am văzut. Purta atitudinea aceea inabordabilă, însă eu mă luptam cu vălul de pe ochi, încercând să-l văd așa cum este deoarece mi-l doream doar pentru mine.

 • actiune
 • dragoste
 • erotic
 • iubire
 • mafie
 • motociclete
 • pasiune
 • safeloveromania
 • secrete
RaluDia RaluDia Jul 12, 2017
Cât de profund🤤❤,poți simți cum cuvintele ţi se prind de suflet și rămân acolo...
Adina_N74 Adina_N74 Apr 17
De ce ai sters cartea? 😢😢😢 Vin eu după tine,fata rea ce este!💋💋❤❤
- - Aug 30, 2016
Cât de profund si frumos ai scris prologul.Este foarte intens.❤️
Acadele Acadele Jan 06, 2017
L-aş citi la nesfârşit în miej de noapte, nesăturându-mă.
BiancAndreeaC BiancAndreeaC Nov 17, 2016
Deja m-am indragostit de aceasta carte, si e doar prologul. ❤❤❤❤
Madalina_Black Madalina_Black Sep 18, 2016
Ai niste plusuri considerabile, secventele sunt luate din filmele mele mele preferate. Mai ales trei metri deasupra cerului, frate sunt cele mai tari filme ever 😍😍😍sper si cartea sa fie la fel