Vakáció Jonas Módra

By vanna07

3.4K 204 338

Mi történne ha egyszer csatlakozna a Jonas Brothershez egy potyautas Auróra With személyében? Jobban belegond... More

1. Fejezet
2. Fejezet
3. Fejezet
4. Fejezet
5. Fejezet
6. Fejezet
7. Fejezet
8. Fejezet
9. Fejezet
10. Fejezet
11. Fejezet
12. Fejezet
13. Fejezet
14. Fejezet
15. Fejezet
16. Fejezet
17. Fejezet
18. Fejezet
19. Fejezet
20. Fejezet
21. Fejezet
22. Fejezet
23. Fejezet
24. Fejezet
26. Fejezet (Auróra)
27. Fejezet (Nick)
28. Fejezet (Auróra)
29. Fejezet (Nick)
30. Fejezet (Auróra)
31. Fejezet (Nick)
32. Fejezet (Auróra)
33. Fejezet (Nick)
34. Fejezet (Nick)
35. Fejezet (Auróra)
36. Fejezet (Auróra)
37. Fejezet (Nick)
38. Fejezet (Nick)
39. Fejezet (Auróra)
40. Fejezet (Auróra)
41. Fejezet (Auróra)
42. Fejezet (Nick)
43. Fejezet (Auróra)
44. Fejezet (Auróra)
45. Fejezet (Nick)
46. Fejezet (Nick)
47. Fejezet (Nick)
48. Fejezet (Nick)
49. Fejezet (Nick)
50. Fejezet
51. Fejezet
52. Fejezet
53. Fejezet
Epilógus
Köszönetnyilvánítás
Közvéleménykutatás!!
Közérdekű Közlemény

25. Fejezet

41 2 3
By vanna07

Joe fel-alá sétált a rádió szerkesztőségének várójában. Ujjait tördelte, és minden második lépésnél beletúrt fekete hajába. Agya öccse megfojtásának módszerén kattogott. Ahogy egyre közeledett az egy kilométer megtételéhez rápillantott telefonján az időre.

- Basszus! - dobta az egyik zöld babzsákba a készüléket ingerülten. Kevin felkapta fejét és mikor végig mérte testvérét, az égnek emelte tekintetét.

- Ide fog érni csak nyugodj már meg kérlek! - állt fel végül a legidősebb testvér babzsákjából. A kis asztalra rakta Joe telefonját, majd rámosolygott Bellára és távozott a szobából.

- Ha egyszer a kezeim közé kerül esküszöm nem állok jót magamért. Nem értem mi lehet fontosabb egy előre megbeszélt interjúnál Nicknek. Ha most Auróra miatt fog késni... - folytatta volna tovább a férfi mérgelődését, de Bella odalépett hozzá és kezét végig húzta arcán. Joe felsóhajtott, majd közelebb hajolt a szőke lányhoz. Bella behunyta szemét és várta barátja forró ajkait, de csalódnia kellett. A férfi egyszer csak elengedte a lányt és kirohant a szobából. A folyosó ablakai szélsebesen tűntek el mellette, ahogy átszelte az épületet.

- Szia Joe - emelte fel jobb öklét pacsira várva Nick.

- Utállak - jelentette ki Joe, majd beleütött öccse fáslis kezébe. A fiatal énekes arca összerándult, de egy hang sem hagyta el száját, csak visszaengedte sajgó kézfejét maga mellé.

- Én is szeretlek.

Mikor elhaladtak a sértődött Joe mellett, Auróra megpillantotta Bellát, ahogy a kis szobában ücsörög egyedül és telefonját nézi. Hirtelen eszébe jutott mit akart mondani barátjának előző este. Kissé meghúzta jobbra Nick kezét, mivel sikerült elterelnie az egyik oldalsó folyosóra.

- Valami baj van? - kérdezte az énekes, szemével folyamatosan a nő változó vonásait tanulmányozta.

- Tegnap elfelejtettem elmondani valamit, ami nagyon fontos - mondta halkan Auróra, miközben átpillantott a férfi válla felett. Azt várta, hogy Joe elmenjen mögöttük és biztonságos távolságba érjen.

Nick felhúzta szemöldökét és eldöntve fejét várta a folytatást. Hirtelen semmi fontos dolog nem jutott eszébe, amit barátnője mondhatott volna neki, de az elmúlt napokban bebizonyította, hogy bármivel meg tudja lepni.

- Egy ismerősömről van szó. Még a reptéren tegnap délután jutott eszembe, de elfelejtettem - kezdett bele szemével még mindig Joe alakját keresve. Nick homloka ráncba futott, majd megfordult követve Auróra tekintetét, de senkit nem látott.

- Valaki üldöz téged? - nevetett fel végül az énekes visszanézve barátnőjére. A válasz csak egy grimasz volt.

- Ő terhes - mondta a nő. Egyetlen név sem jutott eszébe, amihez az énekes ne tudott volna kötni valakit, de Bellát semmiképpen sem akarta beárulni csak ha nagyon muszáj.

- Ki az az ő? És mi köze van most ennek bármihez is? - faggatta tovább értetlenül a férfi. Auróra felsóhajtott és rájött, hogy ez így nem fog működni.

- Jó, a nevét nem mondhatom el, de egy igen közeli ismerősünk és segítségre lenne szüksége.

- Auróra? - kérdezte kétkedve a férfi, mire barátnője elnézett jobbra, hogy összeszedje gondolatatit.

- A lényeg az, hogy ez a valaki terhes. Talán három-négy napos lehet nem több. Azért kell a segítséged, mert az elmúlt napokban alkoholt fogyasztott ez a személy és nem tudja mit kéne tennie. Ez otthon sokkal egyszerűbb lenne, de itt nem sok ötletem van.

Nick ledermedt és egy szó sem jött ki száján. Eltűnt korábbi mosolya és egyáltalán nem volt már vicces a szituáció. Agya azonnal magyarázatot keresett. Az információ morzsákból, barátnője elszórt elé nem a legfényesebb következtetést tudta levonni. Hirtelen saját magának sem akart hinni, de nem akarta azonnal számonkérni a lányon.

- Azt akarod mondani, hogy segítsek a közös ismerősünknek egy nőgyógyászt keresni?

- Pontosan - tárta szét karját győztes mosolyával Auróra. Nick felsóhajtott, majd lehajtotta fejét. Egy percnyi gondolkodás idő kellett neki, míg Auróra végig őt tanulmányozta. Kezét pulóvere zsebébe rejtette és szája sarkát kezdte harapdálni. A férfi hosszú hallgatása egyre frusztrálóbbá vált.

- Ugye tudod, hogy nekem bármit elmondhatsz - szólalt meg végül az énekes belenézve barátnője tündöklő, kék szemébe. Először Auróra összeráncolta homlokát és jobb szemöldökét felhúzva bólintott egyet. Nick kihúzta barátnője kezét a zsebéből, majd ujjaikat összefonta, már amennyire tudta a fáslitól.

- Miért nem mondtad korábban, hogy terhes vagy? - kérdezte minden bátorságát összeszedve az énekes. Hirtelen megfagyott köztük a levegő. Auróra kihúzta kezét barátjáéból és tett egy lépést hátra.

- Nem vagyok terhes - válaszolta. Próbált rájönni miből gondolhatta ezt Nick, de végül csak felnevetett és hátra tűrte haját válla mögé. Nick felhúzta szemöldökét és egy másodpercig hitetlenkedve állt barátnője előtt. Az egyik pillanatban, mintha egy isteni sugallat lett volna hátra fordult és végig mérte Bellát, ki éppen Joet ölelte át, majd visszanézett Aurórára. Vett egy mély lélegzetet és felemelve mutató ujját próbált valami értelmeset kinyögni, de meg akadt torkán a hang.

A nő elmosolyodott, szemét összeszorította és bólogatott. Az énekes a homlokához emelte fáslis kezét, majd végig szántott, barna haján.

- Nem mondhatod el neki! - suttogta Auróra tekintetével utalva az idősebb énekesre. Ahogy Nick testvérére nézett megesett rajta a szíve. Miközben azt a szőke lányt öleli, nem is sejti, hogy egy aprócska életet is magához szorít.

- Hidd el engem is meglepett és én is mondtam neki, hogy közölje ezt a másik féllel is, de ez nem olyan egyszerű, mint gondolnánk - folytatta még halkabban a nő. Nick felhúzta szemöldökét, felnevetett, és gúnyos grimaszra rándult szája.

- Nála semmi sem egyszerű. Nem is értem, hogyan lettetek olyan nagy pajtások, mikor még az elején ki nem állhattad.

- Ahogyan te sem és Sydneyben még is egészen összemelegedtetek ott az öltözőnél - vágott vissza a nő, mire barátja még jobban meglepődött. Hirtelen nem jutott eszébe miről is beszélt a lány csak az enyhe ellenszenvet hallotta hangjából.

- Állj! Hogy érted, hogy össze ... - abban a pillanatban felbukkant egy távoli részéből memóriájának a kép, mikor Bella bekopogott hozzá a koncert elött.

- Jó mindegy hagyjuk - legyintett Auróra visszaterelve barátja figyelmét a lényegre. - Az a fontos, hogy Bella tegnap éjjel részeg volt. Ezzel annyi a bökkenő, hogy a terhes nők nem ihatnak alkoholt. Aztán mikor mondtam neki is ezt totál bepánikolt. Nem tudom mit kéne vele kezdeni, gondoltam te talán több ötlettel tudnál előállni, mint én. Szóval szerinted hova kéne mennie? - hadarta le egyre gyorsabban. Közben folyamatosan egyik lábáról a másikra állt és állandóan rajta tartotta tekintetét Bellán és Joen.

- Szerintem? Elvonóra - válaszolta a férfi, mire barátnője csak megforgatta szemét és felsóhajtott.

- Ez nem vicces. Komolyan mit kéne vele kezdeni? - dorgálta meg a férfit, mire ő is összeszedte magát és ép gondolatok után kezdett kutatni fejében. Ezzel csak egyetlen baj volt, hogy egyetlen segítő ötlete sem volt Bellával kapcsolatban. Még nem jött rá miben ármánykodik a lány, de érezte, hogy semmi jó nem sülhet ki belőle. Az, hogy Aurórát ennyire oda édesgette magához kifejezetten nem tetszett Nicknek. Az elmúlt években nem egy Bellához hasonló lány játszotta már el a bizalmát.

- Szerintem menjetek be a közeli kórházba. Ott biztos tudnak valamit mondani. Magán orvost nem ismerek, habár... - jutott eszébe egy jóval korábbi incidens Nicknek. Auróra feszülten várta a folytatást, míg barátja azon agyalt, hogy mennyit ér büszkesége. Felidézve az esetet legszívesebben visszament volna a múltba és kitörölte volna az egészet úgy, ahogy volt.

- Habár mi? - kérdezte végül Auróra. Szüntelenül a mögöttük lassan lépkedő órát nézte, de mikor Joe elindult ki a váróból és Kevin is csatlakozott hozzá gyomra összeszorult és sürgetni kezdte barátját.

- Nick mit akarsz mondani?

- Volt egy eset, amit nem akarok elmondani, de akkor az, akivel itt voltam talált egy maszek orvost és ha jól tudom ő beszélt angolul, szóval, ha gondolod meg tudom adni a számát lehet, hogy tud valami hasznos infót mondani neked Bella... - egyszer csak Nick elnémult, mert Joe erős kezét érezte meg vállán.

- Mi van vele? - kérdezte az idősebb énekes. Auróra esélyt sem adva barátjának közbe szólt.

- Bella szeretne venni egy jó csizmát és megkérdeztem Nicket, hogy tudna-e ajánlani valami jó boltot a közelben neki és annyit mondott, hogy kérdezzem meg lent a recepcióst.

Hangja határozott volt és Joeban még csak kételyeket sem ébresztett a magyarázat. Ismerve Bella vásárlási szokásait teljesmértékben hihetőnek tűnt a nő minden szava.

- Jonasok sorakozó! - futott be Henry a mellék folyosóra. Mind a három fiatal felé kapta fejét. - Eljött a mindent eldöntő interjú! - emelte fel karját úgy, mintha Istent dicsőítené. Auróra képzeletében lejátszódott, ahogy Henry térde borul, majd kezeit az ég felé lendítve imádkozik. Elmosolyodott, majd közelebb lépve barátjához összekulcsolta ujjaikat.

- Na, nyomás! - adta parancsba a menedzser. Megfordult, mintha mi sem történt volna, és telefonjába merülve elindult a hosszú folyosón. A banda tagjai egy pillanat erejéig egymása néztek. Mindhármójuk szemében ugyan az a fény csillant meg.

Ahogy kiértek a főfolyosóra Bella libbent elő a makulátlan üvegajtó mögül. Odaállt Joe elé, aprónyi megemelte állát, szemei elkerekedtek, szemöldökét könyörgőn összehúzta és óvatosan, rúzsos ajkába harapott. Kezei fekete shortjának farzsebébe csúsztatta és folyamatosan egyik lábáról a másikra nehezedve topogott. Az énekes lenézett rá és felvont szemöldökkel várakozott, míg testvérei Aurórával együtt, már a stúdió ajtaja előtt álltak.

- Lenne rám egy perced? - kezdte magas hangon a lány. Bartája megforgatta szemét, felsóhajtott, de még is bólintott.

- Siess!

- Valami nagyon fontosat szeretnék mondani - szögezte le, majd vett egy mély levegőt. Úgy érezte, mintha egy ismeretlen egyre erősebben szorítaná a gyomrát, hogy visszatartsa a belőle előtörni vágyó vallomást.

- Nem ér ez rá kicsit később? Tudod már csak pár percem van az interjúig és nem szeretnék elkésni - fonta össze karját az énekes mellkasa előtt. Bella tekintete végig futott fölé magasodó alakján majd végül engedett a lelkét uraló szorításnak és felsóhajtott.

- De, persze menj csak. Megvárlak - állt félre a lány. Szemét lesütötte és szandálja csatjait kezdte nézegetni. A háttérben halk beszédet hallott, de ez is elhalt miután tompán becsukódott a fiúk mögött az ajtó. Felvillant egy piros lámpa a folyosón, ami csendre intette az embereket és az adás idejét is jelezte.

Auróra közelebb érve barátnőjéhez óvatosan átölelte és szorosan magához húzta. Ahogy kezei között tartotta a törékeny lányt, érezte egész testének remegését és bizonytalan lélegzetvételeit.

- Minden rendben? - kérdezte valamivel távolabb tolva magától Bellát. A szőke lány megrázta fejét, mire egy apró könnycsepp gördült végig arcán.

- Jaj, mi a baj? Mit mondott Joe? - döntötte el fejét Auróra. Hangja lágy volt és könnyed. Minden szava megtelt törődéssel. Amint ismét átölelte a már zokogó barátnőjét, rájött, hogy nem ez a beszélgetés jelentette az igazi problémát.

- Várj egy pillanatot! - emelte fel mutatóujját Auróra mikor elengedte szorításából Bellát. Megfordult, majd szélsebesen végig rohant a folyosón, míg nem teljesen eltűnt a folyosó végét összekötőkanyarban.

Bella egy darabig még tág szemekkel bámult a falra, mi mögött nyoma veszett a riporternek, majd végül neki dőlt a hideg, üvegfalnak. Térdét felhúzva ült le a padlóra, mi melegebb volt, mint a fal minek Bella hátát támasztotta. Könyökével lábára nehezedett, vékony ujjaival végig szántott aranyszőke haján hátra tűrve zavaró tincseit és végül hangosan felsóhajtott kiengedve magából a szorító érzést.

Nem sokkal később Auróra vidáman mosolygó alakja visszatért a magába zuhant művészhez. a riporter kinyújtotta kezét és felsegítette barátnőjét.

- Hol voltál? - kérdezte Bella változást keresve a nő külsőjén.

- Tudod csak lementem a táskámért, meg Nick bankkártyájáért - húzta elő válltáskája melyéről a kis lapocskát, amin ott virított vésett, fekete betűkkel az énekes teljes neve: Nicholas Jerry Jonas.

- Mit akarunk mi ezzel kezdeni? - lépett hátrébb a fiatal lány, mire Auróra elvigyorodott.

- Természetesen, amihez a nők a legjobban értenek. Elköltjük a pasim pénzét. 

Continue Reading

You'll Also Like

630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
96.6K 4.8K 58
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
605K 15.8K 75
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...