Zambete ucigase 18+

By YumiNaga

19K 348 12

In speranta unei vieti mai bune, Eva isi ia inima in dinti si participa la primul eveniment ce i-ar putea ofe... More

Primele zambete
Licitatia
Constantin
Seth
Cumparaturi
Prima pedeapsa
Gelozia
Nick
Sedinta
George
Miruna
Intoarcerea stapanilor
Zambete calde
Intalnire de afaceri
Metoda de scapare
Mici schimbari
Inceput de sarbatori
Seara de revelion
Pasi gresiti
Cu urmari dezastruoase
Secrete descoperite
Anxietate
Confuzie
Zambetul Mirunei
Zambetul tatalui
Zambetul lui George

Zambetul lui Bogdan

875 11 0
By YumiNaga

Dacian da mana cu Constantin si se uita la Eva, analizand-o atent:

- Deci, ce s-a intamplat? Intreaba acesta in timp ce Bogdan intra impreuna cu fratele lui mai mic de mana.

- Iti povestesc dupa cina, dar intrati, nu stati in hol.

Eva a ramas incremenita in usa si Seth o intreaba la ureche daca acesta e fostul ei stapan, iar ea aproba scurt din cap. Cu impulsul lui Seth se duce si strange tacamurile in plus de la masa si pregateste paharele pentru vin si respectiv, suc.

Lungile discutii pareau fara de sfarsit, iar Eva simtea cum inima ii batea in gat tot timpul. Momentul desertului abia venise, iar frica ei se intensifica cu fiecare minut. Seth incerca sa o acopere din aceasta neatentie si sa preia din activitatile ei. Bogdan nu isi dezlipea ochii de la ea, iar Adi tot cerea sa se joace cu ea, pentru ca ii lipsea asa de mult. Dupa alte cateva minute, Dacian si Constantin se retrag in gradina pentru a fuma si discuta, iar doamna Lorena se ocupa de Angela si micul musafir. Seth si Eva spalau vasele:

- Va fi bine, incearca el sa o incurajeze si ii pune o mana pe umar.

Constata ca ea tremura si ii spune sa mearga in camera pentru a se linisti. Bogdan o vede si intra in camera lor, inchizand usa cu cheia in urma lui. Eva il priveste incremenita, iar acesta se apropie repede de ea si intr-o clipa, o prinde de gat cu ambele maini. Privirea lui era strapungatoare, iar vorbele aspre:

- Ce ai facut? Nu a trecut mult timp si deja ne-ai facut de ras? Ea incearca sa ii raspunda, dar respiratia ii era ingreunata de stransoarea lui. Nu l-ai futut cum trebuie? Nu te-am educat bine, nu? Asta incerci sa spui?

Ea incerca sa ii desprinda mainile din jurul gatului ei, dar ochii i se dau peste cap moment in care el ii da drumul si o loveste peste fata. Eva cade si se loveste cu spatele de unul dintre birouri, sunet care ii atrage atentia lui Seth. Bogdan o ridica si o lipeste cu umerii de perete uitandu-se in ochii ei pierduti si plini de frica. Seth bate insistent la usa, iar el ii da drumul Evei si cu un scurt: „O sa vezi tu", deschide usa si iese din incapere. Seth merge grabit catre Eva, dar doamna Lorena il striga din sufragerie. Ea se ridica incet, cautandu-si echilibrul si iese din camera pentru a-si continua treburile.

Cei doi barbati intra inapoi in casa, iar Dacian ii strange mana inca o data lui Constantin, dupa care o striga pe Eva. Aceasta se indreapta spre ei cand il vede pe Bogdan cu un zambest satisfacut pe fata. Adi si Dacian aveau sa ramana inca o ora, dar Bogdan trebuia sa duca pe Eva inapoi la ei acasa, casa din care se bucurase ca a plecat. Se uita scurt la Constantin, care isi muta privirea si ii zice scurt:

- Adio!

Lacrimile au inceput sa ii curga incet pe obraz si luata de brat de catre Bogdan, paraseste casa lasand strigatele Angelei si lui Seth in spatele ei. In urma ei se inchide usa repede, iar Bogdan ii ordona sa intre in masina, pe bancheta din spate. Demareaza in viteza si dupa cativa kilometri inafara orasului, parcheaza pe marginea soselei. Eva ramasese cu privirea in pamant tot drumul, iar vocea autoritara a lui Bogdan ii rasuna in minte. Acesta o priveste in plafoniera, isi da jos centura si ii ordona sa coboare din masina. Deschide portbagajul si coboara bancheta din spate, apoi o impinge pe Eva inapoi in masina.

O intinde pe spate si ii leaga mainile cu cravata de manerul portierei din stanga:

- Va rog.. nu.., incearca Eva sa evite atingerile lui.

- Esti a mea acum. Acum si mereu, ii raspunde Bogdan dupa o palma.

Eva isi strange picioarele si cu lacrimi in ochi, il priveste speriata pe Bogdan cum se descheie la camasa alba si ii face un nod rapid. Apoi se apleaca peste ea si incepe sa o sarute pe gat si umeri, iar mainile ii urmeaza linia coapselor spre vaginul ei. Ii ridica rochia si ii rupe lenjeria intima in momentul in care ea isi strange picioarele mai tare.

- Ti-am zis de atatea ori sa nu ii porti, spune muscandu-se de buza inferioara in timp ce o admira.

Isi deface fermoarul pantalonilor de stofa, desface prezervativul din buzunar, il ruleaza repede si se apleaca inapoi peste ea, cu membrul sau erect lovind-o usor peste muntele lui Venus. Dupa cateva incercari de a-i departa picioarele, reuseste sa o penetreze si se intinde peste ea, in timp ce se adancea in vaginul ei. Eva plangea si inca implora ca acesta sa inceteze, dar, intorcandu-i fata inspre el pentru a o saruta, ea il musca tare de buza si el ii ridica picioarele imediat pe umerii sai, penetrand-o din ce in ce mai tare si mai adanc, incat o durea mai mult decat de obicei. Cu mana libera ii pune nodul facut de camasa in gura si continua in ritmul haotic, in ciuda incordarii Evei. Ea il priveste fix si zambetul lui satisfacut de durerea ei ii ramane intiparit in minte.

Nu stia cate minute au trecut, pareau ore, pana cand Bogdan a ejaculat in prezervativ. Se sterge la gura de sange si arunca prezervativul folosit in campul de langa ei, apoi o dezleaga pe Eva si o trage afara din masina. O arunca in namolul format de ploaia ce incepuse in timpul drumului si o ridica brusc. Ea scuipa camasa lui si il privea traumatizata in ochi, moment in care el incepe sa o loveasca ametitor pana cand aceasta se dezechilibreaza si cade, loviturile neincetand si fiind indreptate catre abdomenul si toracele ei. Ploaia se transformase intr-o adevarata furtuna, iar telefonul ii suna insistent in buzunarul dintre faldurile rochii, iar ea tuseste de cateva ori sange in urma loviturilor. Tot ce vede sunt farurile orbitoare si trei barbati coborand dintr-o masina, iar pe Bogdan lovind-o in continuare cu picioarele in torace, aude o trosnitura si inchide ochii in urma durerilor.

................................

Eva mai avea 2 ore pana sa termine ziua de scoala in momentul in care telefonul a inceput sa-i vibreze in buzunar. Profesorul de matematica, dirigintele clasei, explica pe masura ce corecta lucrarile din ora anterioara. Nick se intoarce la banca Evei si ii sopteste:

- Cum ti s-a parut? Ai putut sa te uiti la mine?

- Nu, raspunde ea scurt. A fost greu.

- Macar 5 sa iei

- Nu cred, spune in timp ce isi verifica mesajul primit.

Nick revine la banca lui, iar Eva citeste mesajul de la stapanul ei: „Mai e sedinta maine? Ca sa stiu daca ma grabesc sa vin in oras"si ii raspunde afirmativ. Seth intra in sala ei si starneste o gramada de rasete, fiind plin cu carti si impiedicandu-se de pragul clasei. Profesorul de matematica opreste rasetele autoritar si il invita sa si imparta culegerile daca tot s-a oferit sa le aduca pana aici. El se opreste un pic mai mult la banca Evei si ii lasa si un bilet in culegere, dupa trece si pe la restul colegilor ei. In momentul in care sa paraseasca sala, aude comentariile profesorului asupra lucrarii prietenei ei si nota sub cea de promovare.

Orele se scurg repede, iar Seth o astepta pe Eva in parcare, impreuna cu iubita lui, o adolescenta din aceeasi clasa cu el, cu parul saten deschis si mica de statura. Relatia lor a inceput la scurt timp dupa plecare stapanilor „pe o perioada nedeterminata", lasand-o pe Angela in grija lor. Acesta incepe sa o mustreze pentru notele ei de la scoala, dar si pentru lipsa de comunicare dintre ei sau dintre ea si oricine altcineva. In masina nu uita sa mentioneze si lipsa ei de atentie asupra alimentatiei si a propriei sanatati, dar Eva se uita pe geam si, dupa un timp, ii spune sa opreasca la supermarket pentru a pregati cina:

- Vine stapanul in seara aceasta si doamna Lorena deja a luat-o pe Angela de la scoala, in timp ce coboara din masina.

- A venit doamna Lorena? Intreaba surprins. Oh! Trebuie sa anulez ceva..

- Trebuia sa vina Miru azi?

- Mhm

Ajunsi acasa, doamna Lorena ii astepta in sufragerie cu Angela in brate. Cei doi le saluta asa cum se trebuie, iar aceasta incepe sa le insire treburile pe care le au de facut pana urmatoarea zi dimineata. Lista parea ca ramane fara sfarsit, dar doamna Lorena le da liber la terminat treburile pentru masa. Eva se duce direct in bucatarie si incepe sa pregateasca pastele cu fructe de mare pe care le avea in plan, iar Seth isi incepuse lista abia prezentata. In acelasi timp, Eva pregateste si ingredientele pentru clatite, timpul fiindu-i limitat pentru desert. Doamna Lorena intra in bucatarie:

- Lasa-ma sa te ajut, se ofera aceasta si isi pune unul din sorturile Evei in jurul taliei. Constantin trebuie sa ajunga si mi-a spus sa gaseasca mancarea gata.

- In 20 de minute, sunt gata cu mancarea. si dupa privirea mustratoare a doamnei adauga: Va ocupati dumneavoastra de clatite?

- Desigur, hai sa terminam cat mai repede.

Asa cum anuntase, stapanul isi face intrarea in cel mult 10 minute, iar Seth il urmeaza cu bagajele acestuia. Constantin o saruta pe frunte pe Angela care isi facea temele in sufragerie, apoi intra in bucatarie unde isi imbratiseaza sotia strans, o saruta apasat si lung. Eva pregatise farfuriile in timpul intimitatii celor doi soti si il roaga pe Seth sa aranjeze masa, in timp ce ea finaliza spaghetele. Stapanul o saluta scurt, iar ea ii raspunde concentrata asupra mancarii, moment in care o prinde de fund tare:

- Parca te-am lasat cu alta atitudine, mai potrivita, o mustreaza el cu un ton taios.

- Ma scuzati, stapane, se intoarce spre el si isi lasa privirea in pamant.

- Te astept la mine dupa.

Cina se serveste in armonia obisnuita a casei, cu discutiile celor trei stapani si cu atentia neoprita a sclavilor. Angela se ridica de la masa prima, pentru a-si termina lectiile, iar doamna Lorena ia initiativa de a spala vasele, pentru a-i lasa timp Evei. Constantin ii cere lui Seth sa se apropie si ii sopteste sa aiba grija de Angela pana coboara Eva din camera lui, apoi o trage tare pe sclava de mana pentru a-l urma.

Eva se lasa ghidata si intra dupa stapanul ei in cel de-al doilea dormitor de pe partea stanga, exact unde ii aratase si lui Seth in urma cu cateva saptamani. Camera era neatinsa si cu un aer apasator, dar acest lucru nu parea sa il deranjeze pe stapanul ei, care intindea un cearceaf pe patul din lemn inchis la culoare:

- Inchide usa, cu cheia, ii ordona el in timp ce aranja colturile saltelei. Bun, acum vino aici, ii face semn cu mana unde sa se aseze.

El ramane in picioare si ii ridica barbia din pamant Evei, tinandu-i degetul mare pe buza inferioara. Isi muta mana imediat in jurul gatului ei si o intinde fortat pe pat, el urcand cu un picior pe saltea si cu cealalta mana sprijint. Ea inghitea in sec incontinuu, in incercarea de a respira normal, dar tremuraturile mainilor ii tradau frica. Constantin observa si se aseaza peste bazinul ei, ii da drumul la gat si o loveste peste fata de cateva ori.

- Ce a fost cu momentul acela din bucatarie? Crezi ca daca nu am stat acasa nu mai trebuie sa ma respecti? Incepe el sa tipe la ea. Crezi ca daca te-am ajutat, nu mai trebuie sa iti respecti indatoririle?

- Imi cer iertare, stapane, cu o voce stinsa si abia perceptibila.

Dar el s-a dat de peste ea si s-a dus la unul din rafturile suspendate, de unde alege o cravasa din piele neagra si cu aplicatii rotunde pe aceasta. Eva se ridica inapoi la marginea patului si urmarea miscarile ample ale stapanului, care asezase un scaun in mijlocul camerei si din tavan coboara o pereche de catuse. Lasa scaunul deoparte si ii ordona sclavei sa se apropie de el, ii pune catusele si apoi le ridica inapoi in tavan, astfel incat Eva ramasese cu mainile suspendate si ridicata in varful picioarelor.

Se roteste de doua ori in jurul ei, se opreste in spatele ei si ii desface nasturii rochiei, sarutandu-i spatele cu fiecare nasture desfacut. Ii ridica rochia peste ochi si ii da jos chilotii, lasand-o pe Eva doar in sutien, apoi ii aplica trei lovituri cu cravasa pe spate. Eva se dezechilibreaza putin, dar el o loveste tare peste coaste. Durerea o face sa lacrimeze, dar rochia ii ascundea acest lucru. Constantin o prinde de fese, pe care le strange usor in maini si ii ordona sa departeze picioarele. Loviturile cravasei continua peste fese si coapse, urcand rareori pe spate. Stapanul se opreste brusc si pentru cateva minute, a fost liniste, Eva fiind lasata in mijlocul camerei. Nu l-a auzit cand a revenit in camera, dar a simtit atingerea mainii sale reci peste clitorisul ei si miscarile haotice ale acesteia care o ameteau. Urmeaza o lovitura puternica peste fund si o pauza scurta, in care o dezleaga la maini. Ea isi sterge ochii cu rochia, iar el ii ridica haina peste cap, sarutand-o lent. Mainile ii coboara spre sutienul pe care il desface imediat, apoi, cu o mana pe talia ei, o trage peste el in pat. Eva se aseaza intre picioarele lui si incepe sa ii sarute membrul prin pantalonii pe care ii desfacea lent. Il scoate usor printre nasturii blugilor si il saruta usor pe toata lungimea lui, sugandu-l de cap foarte incet. Stapanul isi pune mainile sub cap si inchide ochii in momentul in care Eva incepe sa ii suga penisul usor, trecand putin de cap, apoi revenind la saruturi.

Mainile si le tinea pe soldurile lui in timp ce lua din ce in ce mai adanc penisul in gura, gemetele stapanului devenind mai puternice pe masura ce marea ritmul. Cu mana stanga o prinde de cap si o forteaza sa ii inghita intregul penis. Eva isi ridica capul brusc in urma spasmului din gat, dar stapanul o trage de incheietura deasupra lui. Cu grija, se aseaza peste membrul lui incercand sa il introduca pe tot in vaginul ei. Spatele si fesele o dureau, dar incerca sa se miste peste stapanul ei, care se declara multumit de aceasta initiativa. O prinde de fund si, cu penetrarea produsa, se misca astfel incat spatele lui sa se lipeasca de perete. Gemetele Evei nu erau de placere, dar saruturile lui pe gat si umar incepeau sa o relaxeze, in timp ce el ii misca fesele in ritmul dorit. Isi cuprinde mainile in jurul lui, iar el si le muta pe talia ei, continuand sa ii controleze ritmul si adancimea penetrarii, gemetele ei rasunandu-i in ureche, iar zgarieturile ei prin camasa isi faceau simtita usturimea. Isi infasoara mainile in spatele ei imobilizand-o si ejaculeaza puternic in ea. Eva isi lasa corpul moale si capul in umarului in acel moment, cateva lacrimi curgandu-i pe gulerul camasii.

Constantin o saruta scurt si o ridica de pe el, isi incheie blugii si iese din camera. Pe hol, Seth ducea setul de ceai al Angelei si ramane putin impietrit cand isi intalneste privirea cu cea a stapanului, zambetul lui totusi calmandu-l.

- Angela e jos, nu? Intreaba detasat

- Da, stapane!

- Sa ii spui sotiei mele ca sa ii citeasca o poveste inainte de culcare. Cam e timpul.

- Imediat, stapane! Dupa o tacere scurta, in timp ce Constantin deschidea usa primului dormitor, Seth i se adreseaza: Ma scuzati, stapane, si se apropie de el pentru a vorbi mai incet, aveti urme de sange pe camasa, pe spate... 

Continue Reading

You'll Also Like

NOI By yokoyokosi

General Fiction

1M 48.9K 54
EU -Stefania Dumitru -absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Bucuresti, somera, plec sa lucrez ca menajeră in Noua Zeelandă. EL-Sonny To...
47.4K 7.4K 33
Prinsă între două lumi, cea reală și cea din vis, Monica încearcă să-și împlinească dragostea. Doi bărbați din timpuri diferite, Andrei şi Manoil, îi...
229K 10.7K 59
Nimic nu merge bine! Totul este un continuu dezastru in viata Aniei ; fata care nu contează pentru nimeni , fata care se lupta sa supraviețuiască. Ea...
142K 10.3K 65
" Povestea noastră a început cu stângul. Nu a fost dragoste la prima vedere și nici nu am fost fericiți de la început. Dar când am reușit să îi dărâm...