Egy üzenet tőle? | RoadTrip f...

By MyLittleChannie

6.1K 210 55

Az egész egy szerencsétlen üzenettel kezdődött... Olvass bele😉😎 Figyelem felhívás! ⚠️ Perverzió 😂 Csúnya... More

First "SMS"
A Kavézás
"Véletlen" Találkozás
Cicád? Cicám.
Meghívottak
Go To The Party!
Egy rossz emlék
Bepiálva
Felelsz vagy mersz?
Örök Titok Sofia Számára
Happy Birthday!
Szomszédaink
Balhét Csaptam...(😂)
Ehh
Átverés
Ne...
A Valóság
The End

Pincér

192 7 2
By MyLittleChannie

Na igen ez volt az elmúlt két napon.
Mai napot úgy terveztük Emmel, hogy először irány a pláza, aztán elmegyünk kirándulni az erdőbe. Estére haza kell érnünk, mert megkapom a jogosítványomat (hozza a postás).

Kimásztam az ágyamból és megnéztem a telómon mennyi az idő. Megdörzsöltem fáradt szemeim. Elindultam a fürdő felé. Ott megmostam az arcom. Lementem a konyhába és beraktam a sütőbe egy pizzát. Igen, pizzát eszünk reggelire. Visszamentem az emeletre, felvettem egy halvány rózsaszín haspólót, mellé egy pántos, farmernadrágot. Ma rózsaszín napot tartok, tehát a zokni is rózsaszín volt. Lent kivettem a pizzát a sütőből és szépen felszeleteltem. Majd bementem a vendég szobába felkelteni a hétalvót. Oda sétáltam az ablakhoz, elhúztam a függönyöket.

– Na, Em! Itt az ideje–ekkor vettem észre, hogy nincs is a szobában. Mire, pedig visszaértem a konyhába a pizzanak a fele nem volt sehol.

– Buuu!–tette rá a két kezét a vállamra a lány.

– Jesszus, Em!–fordultam hátra idegesen.–Ne ijesztgess!

– Jó jó, bocsi...–megforgattam a szemem és megöleltem barátnőmet ezzel jelezve, hogy nem haragszom. Ő pedig vigyorogva ölelt vissza.

– Menj öltözz megyünk a plázába, ha nem emlékeznél!–engedtem el.–Én addig megreggelizek.–mondtam.

– Rendben.–indult el futva a lépcsőn felfelé. Alig telt el 10 perc már indulásra készen jött le a lépcsőn. Egy fekete-zöld szett volt rajta.

– Gyerünk induljunk!–tömtem be a számba az utolsó falatot. Felálltam és odasétáltam az ajtóhoz. Felkaptam magamra a rózsaszín tornacipőm, Em is felvette a cipőjét és már indulhattunk is.

Előszöris a plázát vettük célba. Vásároltunk pár ruhát ilyen-olyan alkalmakra és már végeztünk is. Beültünk a kávézóba, de előtte egy étterembe enni valami normális kaját.
Helyet foglaltunk egy, a pulttól nem messze lévő asztalnál. A pincér már jött is, oda adta az étlapokat és ment. Öt perc múlva jött egy másik felvenni a rendeléseink.

– Jó napot! Mit kérnek a hölgyek?–kérdezte. Egy fiatal srác volt, nem sokkal lehetett nálunk idősebb látszatra az étterem egyetlen szabad pincére. Barna haja vége szökés volt. A szeme pedig kéken csillogott. Ha nem lenne Andy tuti randiznék ezzel a  fiúval. Hasonlított is rá.

– Én egy kisadag csontlevest kérek, és rántott húst krumplipürével és uborkasalátával.–mondta Emily.

– És ön, kisasszony?–nézett rám a fiú.

– Sof?–bökte meg a karom Em.

– Hmm?–hajolt kicsit lejjebb a pincér.

– Ugyanezt és egy limonádét.–halkultam el a mondat végére.

– Máris hozom az italát, kisasszony.–kacsintott, hajolt meg egy kicsit. Majd megfordult és elment. Leadta a rendelésünk a pultnál. Körülbelül három perc elteltével hozta a limonádémat egy papír pohárban. A pohár oldalára pedig egy telefonszám volt felfirkantva. Halkan felnevettem.

– Mi az?–kérdezte Em mosolyogva amire odafordítottam a poharat. Megnézte és ő is nevetni kezdett. 15 perc múlva körülbelül kihozta az ételeket is ugyanaz a srác.

– Figyu!–állítottam meg a srácot.–Bocsi, de már valakivel alakulnak a dolgok...

– Semmi baj, de azért még hívhatsz, ha van kedved. Szerencsés srác, mond meg neki.–Emily csak halkan kuncogott. Rá mosolyogtam a srácnak.
Miután befejeztük az evést, fizettünk és mehettünk is.
Hazavittük amiket vettünk és indultunk az erdőbe. Fél óra sétára van a háztól. Útközben elterveztünk pár dolgot a jövőnkkel kapcsolatosan. Az erdő széléhez érve valami miatt meg kellett állnunk...

Sajnálom a kimaradásokat! Remélem tetszett ez a rész is és nem sokára hozom a következőt! És ne haragudjatok a csúszásokért...
A kaktusz legyen veletek, Ámen!🌵🌵🌵🌵❤️

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 214 16
A Föld. A mi bolygónk. Egy bolygó, mely tele van mit sem selytő emberekkel. Nem tudják, hogy az a föld melyen járnak régen egy csatatér volt. A jó és...
79K 7.7K 41
Egy történet, amely szánt szándékkal Halloweenra íródott, mivel én nagyon szeretem ezt az ünnepet. Október elsejétől egészen október harmincegyedikéi...
3.7K 178 33
Aya diáklány. Keith tanár. Szomszédok. Fagyasztott zöldség vagy gyümölcs. Kék foltok. Három hónap. Vagy mégse?
3.8K 307 74
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...