Nothing Left To Lose

By dreamstori

1.2K 40 2

(...) Amikor Liam Black belépett az életembe, minden megváltozott. Tudtam, hogy semmi sem lesz olyan, mint az... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
20.
21.
22.
23.
24.

19.

31 0 0
By dreamstori

Öt perccel később megérkeztünk Liam lakására.
Biztosra veszem, hogy a szülei fizetik a lakbért. Liam a legfelső szinten lakott. Mikor felértünk, körbe pillantottam a folyosón. Hatalmas ablakok, egy biliárd asztal középen, sok színes festmény a falakon és ekkor vettem észre, hogy ezen a szinten csak egy szoba van. - Erre - mondta.
Sarahval követtük őt a folyosón. - Most is hallom - közölte Sarah..
Erre nem tudtam mit mondani, túl sok volt ez nekem egyszerre.  Ezután elértük a szobáját. Betessékelt minket és kulcsra zárta az ajtót.
- Nem, ez nem történhet meg újra - kezét a tarkójára téve járt fel alá a szobában, ami nem hálószoba volt. Hat persze, gondolhattam volna. - Mégis mi? - kérdeztem tőle.
- Ez az egész nagyon el van cseszve.
- Liam mond már mi van! - szinte ordítottam.
- Ne! - sikoltotta Sarah. Véleményem szerint nem nekünk szólt, hanem annak a bizonyos hangnak a fejében.  Ezután furcsa dolog történt. Sarah lába összecsuklott és egész testében szétterült a padlón. Észrevettem, hogy az orrából és a szájából ömlik a vér, de nem a szokványos vörös. Kékes folyadék terült szét a padlón és elárasztotta az arcát.
- Nézd - fordultam Liam felé, mert a látványtól hányingerem lett.  De ő meg sem rezzent, csak komoly arccal nézte, hogy Sarah....meghalt.
Ennyi volt, nem bírtam tovább.
Gyorsan a mozsdóba kell jutnom még mielőtt kidobom a taccsot.
Körbefordultam a szobában és..nem egy ajtót láttam, hanem kettőt. És mi van ha véletlenül pont az ő szobájába nyitok be? Nem akartam ott kidobni a taccsot. Aztán fizethetem a drága szőnyeget. Nem kockáztattam.
- Hol van a fürdőszoba? - kérdeztem
Semmi válasz. Ekkor megfordultam. Liam csak állt ott és nézte Sarah elfehéredett testét.
Elindultam Liamhez és megszorítottam a karját.
Ekkor rám nézett. - Jobb oldali ajtó - mondta.
Elindultam, és amikor benyitottam nem egy fürdőszoba fogadott, hanem a hatalmas szobája, középen egy francia ággyal és két, vele harmóniában álló éjjeli szekrényel.  Ekkor véltem felfedezni még egy ajtót, benyitottam es már a fürdőszoba fogadott.  A hányinger elmúlt, de azért jól esett megmosni az arcom.  10 perc után kiléptem a fürdőből.

Continue Reading

You'll Also Like

808 90 29
Amelia Targaryen, Hódító Aegon után a 110. évben látott napvilágot Alicent Hightower és I. Viserys Targaryen negyedik gyermekeként, második fiúgyerme...
291K 15.8K 30
Egy herceg egy vámpír herceg karmai között? Elrabolni egy herceget. Vajon mi lesz ennek a következménye? Befejezve:2019.02.10. 1# herceg 2019.05.23. ...
16.2K 1.5K 60
Egy birodalom ami romokban áll, két ellenséges család és egy maréknyi lázadó akik a szabadságért harcolnak. Caleb élete fenekestül felfordul, amikor...
7.6K 420 24
A neved Jadka vagy is Jadranka, de ezt a magyarok persze nem értik.A legjobb barátnőd Nati vagyis Nastasya mind a ketten Horvátországban éltetek és a...