Osveta #1

Por Pippa09

34.3K 1.2K 104

Mia Evans, žena koja bježi od svoje prošlosti i opasnosti u drugi grad. Tamo upoznaje Gabriela, policajca koj... Más

1. poglavlje
2. poglavlje
3. poglavlje
4. poglavlje
5. poglavlje
6. poglavlje
7. poglavlje
8. poglavlje
10. poglavlje
11. poglavlje
12. poglavlje
13. poglavlje
14. poglavlje
15. poglavlje
16. poglavlje
17. poglavlje
18. poglavlje
19. poglavlje
20. poglavlje
21. poglavlje
22. poglavlje
23. poglavlje
24. poglavlje
25. poglavlje
26. poglavlje
27. poglavlje
28. poglavlje
29. poglavlje
30. poglavlje
31. poglavlje
32. poglavlje
33. poglavlje
34. poglavlje
Epilog

9. poglavlje

954 38 0
Por Pippa09


Izašla sam van na terasu kako bih udahnula malo svježeg zraka. Zagledala sam se u ocean i duboko udahnula. Glava me je užasno boljela i imala sam osjećaj da će svaki trenutak eksplodirati. Jutros sam se probudila u šest sati i nisam htjela ponovno zatvoriti svoje oči jer sam se bojala kako ću nastaviti s noćnom morom koja me je i probudila. Gabriela sam ostavila gore da spava, a ja sam hitno morala van. Vriskovi u glavi mi nisu dali mira. Htjela sam otići na trčanje kako bih se smirila, ali jednostavno nisam mogla. Glava će mi svaki tren eksplodirati, a oni vriskovi koji su me probudili još uvijek ne prestaju. To nisu bili vriskovi sreće, nego agonije, boli, netko je tražio pomoć, ali nisam bila sigurna vrište li zbog mene ili vrište da im ja pomognem. Još uvijek nisam znala jesam li ja krvnik ili pomoć koja im je toliko potrebna.

No među svim tim glasovima, jedan se uvijek isticao. Isti onaj nježan glas koji me noćima prati u snu. Taj glas mi je sada govorio kako će sve biti u redu, kako će sve brzo završiti. Ali ne razumijem, što je to što će brzo završiti? I zašto da ne brinem? Naravno da brinem, pogotovo jer u tolikim glasovima nisam razabrala niti jedno lice. To su sve bili ljudi bez lica.

Što god da mi je Škorpion ubrizgao u vene, stvara mi veliku agoniju i prokletu glavobolju. Postajale su učestalije nego inače i neizdržljive su. Voljela bih znati kako se Nick nosio s njima. Voljela bih znati kako se Sebastian nosio s njima. Samo da mi je blizu, ali on je tko zna na kojem kraju svijeta. Svakim danom mi sve više nedostaje. Toliko mi nedostaje da ponekada ne mogu niti disati.

Ponekad mi i on dođe u san. Sanjala sam sve one naše godine koje smo proveli u Škorpionu. Ali ne na zadatcima, nego u teretani, u dvorani gdje smo igrali košarku i nogomet. Svakodnevno smo jednom drugome nešto podvaljivali i uvijek smo pravili gluposti. Ali naravno, za to nitko nije znao, pogotovo Evan. Da je znao, Sebastian i ja bi dobili oštru kaznu i sigurna sam kako bi jedno od nas bilo premješteno. Zato smo naše šale radili u tajnosti. Sebastian je s drugima uvijek bio ozbiljan i kao što sam već rekla, svi su ga se bojali, ali kad god se nađe nasamo sa mnom, on je potpuno druga osoba. Čak se ponekada nasmiješi što mu preobrazi cijelo lice. Sebastian je poznat po tome što se ne smiješi i svi si ga smatrali krutim i opasnim. Jedino sam ja uspjela zaviriti u pravog Sebastiana. Želim svoga brata nazad.

Razmišljanje o Sebastianu mi je samo povećalo glavobolju pa sam se laktima naslonila na ogradu terase i uhvatila se za glavu. Počela sam lagano masirati sljepoočnice kako bih si malo olakšala bol.

„Što radiš? Jesi li dobro, Mia?" Začula sam Gabriela iza sebe, ali se nisam okretala prema njemu. On je stavio jednu ruku na moja leđa dok je drugom zaustavio moju masažu.

„Jesi li dobro?" ponovno je upitao. Odmahnula sam glavom te sam se uspravila kako bih ga pogledala. Njegove zelene oči su zabrinuto gledale u mene.

„Glava me užasno boli. Imam osjećaj kao da će eksplodirati."

„Dođi unutra, pomoći ću ti."

„Ne želim te opterećivati, Gabriele." Uhvatio me je za ruke te je odmahnuo glavom.

„Ti mi nisi opterećenje, Mia. Volim se brinuti za tebe. Dopusti mi da se pobrinem za tebe." Skoro sam zaplakala zbog njegovih riječi pa sam ga pustila da me povede unutra. Posjeo me je na stolicu. Dodao mi je jednu tabletu i čašu vode pa sam to sve brzo popila. Zatvorila sam svoje oči kada je stao iza mene i počeo s laganom masažom moga vrata i sljepoočnice. Na tren sam se zabrinula da će mi vidjeti tetovažu jer mi je kosa bila podignuta u neurednu punđu, ali sam se opustila kada sam se sjetila da sam je pokrila jučer nakon tuširanja. Oko te proklete stvari uvijek moram voditi računa. Ne želim da netko vidi moju tetovažu. Dok ne uštedim nešto novaca kako bih je mogla laserski skinuti, puder za pokrivanje će biti dobar.

Skoro sam počela stenjati kada je Gabriel našao pravu točku na mome vratu. Imao je čarobne prste, ali to sam već ionako znala. Gabriel je bio dobar u svemu. Polako sam se počela opuštati, a glavobolja se zbog tablete i njegovih prstiju polako počela povlačiti.

„Hmmm ovo je tako dobro. Molim te, nemoj prestati." On se kratko nasmijao, poljubio me u vrat i nastavio s masažom. Na ovo bih se mogla naviknuti.

„Je li bolje?"

„Niti malo. Samo ti nastavi", rekla sam šaljivo. Čula sam ga kako se duboko smije pa su moji ženski dijelovi zaplesali od veselja. Obožavala sam njegov duboki glas. Uvijek sam ga voljela slušati, pogotovo kada smo u krevetu pa me može uspavati. Morat ću mu reći da mi jednom pročita priču za laku noć. Nasmijala sam se toj pomisli.

„Što je tako smiješno, srce?"

„Zamišljala sam tebe kako mi čitaš priču za laku noć."

„A da? Zašto?"

„Jer obožavam tvoj glas", rekla sam iskreno. „Volim te slušati kako mi pričaš s tim svojim seksi teksaškim naglaskom." On se još jednom nasmiješio. Zagrlio me je oko struka te je naslonio glavu na moje rame. Malo sam zaokrenula svoju glavu te ga poljubila u obraz.

„Pa, srce, ako želiš priču za laku noć, dobit ćeš je." Nasmiješila sam mu se te ga još jednom poljubila u obraz. „Napravit ću nam doručak, a ti se polako spremi za posao. Nemoj se žuriti." Ustala sam se sa stolica i krenula van iz kuhinje, ali me je Gabriel privukao prema sebi i počeo me nježno ljubiti. Razdvojila sam svoje usne kako bih ga pustila, a onda su naši jezici počeli svoj stari ples. Ne pusti li me sada, spremna sam ga pustiti da me iskoristi na stolu u kuhinji. Utisnuo je još jedan kratak poljubac na moje usne te me potjerao van iz kuhinje. Nasmijala sam se dok sam išla gore u sobu. Bacila sam pogled na krevet te sam ga brzo spremila, a onda ušla u kupaonicu. Umila sam se i oprala zube te sam odlučila kosu svezati u visoki konjski rep. Bilo je tek sedam sati i bilo je vruće, do podna će se temperature podići i do 30 stupnjeva. Nisam bila ljubitelj ljeta. Više sam voljela proljeće, ali sam obožavala ljeto u Teksasu. Polako sam se počela navikavati na ove vrućine.

U ovih godinu dana koliko sam vani, ljeta sam provodila negdje gdje je bilo malo hladnije, negdje gdje sam mogla normalno disati. Nije bilo puno takvih mjesta, ali sam našla jedno daleko od moga staroga života.

Obukla sam plavu ljetnu haljinu s cvjetovima i tankim naramenicama. Na noge sam obula sandale. Zgrabila sam svoju torbu, stavila sve što mi treba u nju te se zaputila do Gabriela. Zastala sam na vratima kuhinje dok sam ga promatrala kako stručno okreće palačinke. Bio je samo u trapericama tako da sam imala neometan pogled na njegove zategnute mišiće. Zagrizla sam donju usnicu. Nisam ga mogla prestati gledati i imala sam osjećaj da slinim dok ga promatram. Gabriel je bio san svake žene, ali trenutačno je bio samo moj.

Prišla sam mu i lagano ga poljubila u leđa. Zagrlila sam ga oko struka i naslonila svoju glavu na njegova leđa. Moja glavobolja je nestala i to sve zahvaljujući ovom prekrasnom muškarcu. Rekao je da se voli brinuti za mene i neću lagati, volim i ja kada se brine zbog mene. Neizmjerno sam zahvalna što se ovaj muškarac našao na mome putu one kišne večeri.

„Jesi li bolje?"

„Jesam, hvala ti. Osjećam se puno bolje. I užasno sam gladna."

„Sjedni, sad ću nam poslužiti doručak." Okrenuo se prema meni te me je kratko poljubio, a onda se ponovno vratio palačinkama. Natočila sam na soka u čaše pa sam sjela za kuhinjski otok. Ubrzo mi se i on pridružio pa smo oboje navalili na palačinke. Zastenjala sam dok sam ih jela.

„Uhh, jako su dobre. Na ovo bih se mogla naviknuti, Gabriele. Mislim da ćeš me razmaziti."

„Znači, želiš me samo jer ti kuham?" upitao je s lažnom povrijeđenošću u glasu. Zastala sam na trenutak i pravila se da razmišljam. Trenutak kasnije sam kimnula glavom.

„Zapravo, da. Želim te samo zbog toga. Želim da mi stalno kuhaš i da me dočekuješ u mome krevetu." On je zagrizao svoju donju usnicu na što je moje srce počelo ubrzano lupati. On nije niti bio svjestan što meni taj njegov običan pokret radi.

„Znaš, to bih i mogao. Sve dok sam s tobom."

„Govoriš mi takve slatke stvari, Gabriele Darcy." Sjela sam u njegovo krilo te ga poljubila kako bih sakrila svoje odjednom suzne oči. Bio je nevjerojatan s riječima i definitivno je znao što treba reći kako bih se ja osjećala bolje.

„Ja nisam sladak."

„Ne, nisi. Ti si moj seksi-nitko-ga-ne-može-dirati-inače-ću-mu-izvaditi-srce, dečko." Gabrielova prsa su počela podrhtavati, a onda se počeo i glasno smijati. Promatrala sam ga kako se veselo smije dok su moji leptirići u mome stomaku veselo plesali. Zvuk Gabrielovog smijeha je nešto što si želim postaviti kao ton zvona na mobitelu.

„Drago mi je da smo to raščistili", rekao je. Pružio mi je komadić palačinke pa sam je sa zadovoljstvom pojela. Nisam lagala kada sam rekla da Gabriel zna kuhati. Rekao mi je da je izgubio mamu kada je bio na policijskoj akademiji pa se on morao brinuti za svoju sestru i tako je naučio kuhati. A njegove palačinke s komadićima čokolade su bile izvrsne.

„Dakle, kada moja sestra ide na spoj." Imala sam poriv zakolutati očima. Mislila sam kako će na tren zaboraviti na to, ali s Gabrielom to nije bilo moguće. Policajac je.

„Ne znam. Oko osam, mislim." Ustala sam se iz njegovog krila te sjela ponovno na svoju stolicu. Izbjegavala sam njegov sumnjičavi pogled dok sam uzimala još jednu palačinku.

„Lažete li mi, gospođice Evans?"

„Naravno da ne, detektive Darcy." No i dalje ga nisam gledala u oči nego sam gledala u svoj tanjur. Ne želim da svojoj sestri uništi spoj. Znam koliko je Ashley nervozna zbog tog spoja, ne treba joj još previše zaštitnički raspoložen brat kako bi joj povećao nervozu.

„Znaš da ću ja saznati za to, zar ne?" Ovog puta sam pogledala u njegove oči koje su sjajile nestašnim sjajem. Sigurna sam da će mu trebati pola dana da sazna kada mu sestra ide na spoj.

„Onda saznaj sam", rekla sam šaljivo. Pogledala sam na sat na njegovoj ruci i shvatila da ću zakasniti na posao ako samo ne pomaknem dupe. Ustala sam se i sklonila svoj tanjur. Počela sam ga prati kada se Gabriel našao iza mene. Počeo se zavodnički trljati od moju stražnjicu pa sam je gurnula više prema njegovom međunožju. Lagano me je gricnuo za uho te ga polizao. Počela sam drhtati zbog njegovih dodira. Ali isto tako sam bila svjesna onoga što on radi, želio je saznati detalje o sestrinom spoju. No njegovo zavođenje mu neće pomoći. Iako sam polako počela popuštati.

„To ti neće pomoći, Gabriele", rekla sam promuklo. On se hrapavo nasmiješio te me počeo ljubiti po vratu. Naslonila sam glavu na njegovo rame dok sam se donjim dijelom i dalje trljala od njega. Nismo imali vremena za ove igrice, oboje ćemo zakasniti na posao.

„Moramo ići. Ne želim kasniti na posao." Okrenula sam se prema njemu. On me je nježno poljubio te se odmaknuo od mene.

„Imaš pravo. Moj šef je već pomalo ljut što sam zadnji puta zakasnio." Još jednom me je poljubio, a onda se otišao spremiti. Oprala sam naše tanjure te ih spremila. Počistila sam stol. Zatvorila sam vrata koja su vodila na terasu i utipkala kod za alarm. Još jednom sam provjerila jesu li zatvorena pa sam provjerila i prozore. Znam da živim malo dalje od grada, ali svejedno se želim uvjeriti da će mi kuća bit sigurna dok mene nema. Uvijek sam sve dva puta provjeravala kada sam odlazila od kuće.

Ubrzo mi se Gabriel pridružio pa smo izašli van. Utipkala sam kod i na prednja vrata te sam i njih provjerila jesu li dobro zatvoreni. Gabriel je stajao pokraj mene bez riječi i samo promatrao sve što radim.

„Hoćeš li mi danas dopustiti da vozim tvoj auto?"

„Naravno da ne." Nasmiješila sam se i odmahnula glavom. Nikada neću odustati. Ja ovaj auto moram obavezno provozati, a Gabriel će mi to dopustiti. Želio me je i danas voziti na posao pa sam i pristala. Poslije posla idem do Ashley, ali ću ići taksijem. Ne dolazi u obzir da zovem ovog muškarca da me vozi do nje. Jedina dobra stvar je što on danas radi duže pa neće niti vidjeti Ashleynog dečka. Ili muškarca koji je vodi na spoj.

Gabriel se ubrzo pridružio prometu, a ja sam se opet sa zanimanjem zagledala u onu školu. Odlučila sam da ću završiti školovanje. Gabriel i Dean su me ohrabrili da to i učinim pa želim ići u školu. Još uvijek nisam istražila ništa u vezi školovanja za mene, ali želim to obaviti što prije. Želim biti spremna kada počne nova školska godina.

„Kako se zove muškarac s kojim moja sestra ide na spoj?"

„Danas čuvam Auroru, baš sam uzbuđena oko toga." Ignorirala sam njegovo pitanje. On je frustrirano puhnuo pa sam se nasmiješila.

„Ozbiljno ćeš me ignorirati?"

„Misliš li da će joj Ashley dozvoliti da spava kod mene?"

„Mia!", rekao je ljutito. Pogledala sam i shvatila da snažno rukama stišće volan. Stavila sam jednu ruku na njegovu te je lagano stisnula kako bih je opustila. On me je uzeo za ruku i lagano je poljubio.

„Ne moraš se brinuti, Gabriele, Ashley će biti dobro. Ashton, tako se zove, je dobar i nema razloga za brigu." Naravno da sam mu to rekla jer sam ga ja već provjerila. I morala sam mu reći ime kako bi se malo opustio. Znam da se brinuo za svoju sestru, ali nema razloga. Ashley je ovo potrebno. Dosta se skrivala iza svoje kćeri i posla. Vrijeme je da sruši svoje zidove.

„Sigurna si?"

„Vjeruj mi. Sve je u redu."

„Dobro. Znaš da ti vjerujem."

„Hvala ti." Poljubila sam ga u obraz i na tren se opustio. Ubrzo se zaustavio ispred zalogajnice u kojoj radim. Okrenuo se prema meni i pogledao me svojim užarenim zelenim očima. „Zabavi se na poslu."

„Da, naravno. Zabavit ću se dok budem pisao izvještaje." Nasmijala sam se te ga nježno poljubila. „I ti se zabavi. Vidimo se večeras. Aurora i ja spavamo večeras kod tebe."

„Veselim se tome." Još jednom sam ga poljubila, a onda sam izašla van. Mahnula sam mu pa se on pridružio prometu i ubrzo je nestao. Da se zabavim? Uz Emily teško, ali sam se veselila našem zajedničkom druženju večeras.

Ušla sam u garderobu i iz svoga ormarića uzela svoju pregaču. Svoju torbu sam spremila unutra i dobro ga zaključala. Duboko sam udahnula dok sam se spremala ući u restoran i suočiti se s onom zmijom. Gurnula sam vrata i zatekla Emily za šankom kako priča s nekom curom smeđe duge kose. Obje sam ih ignorirala, uzela krpu te krenula prema svome dijelu kako bih obrisala stolove. Osjetila sam njihov pogled na sebi i čula njihovo došaptavanje, ali sam ih ignorirala. Danas ću pokušati ignorirati Emily, ali imam osjećaj kako će to biti teško jer ipak je to bila Emily.

„To ti je ona. Vidi joj onu ružnu crvenu boju kose." Zakolutala sam očima. Ona je uvijek imala nekakav komentar na moju kosu, a ja sam joj uvijek na svoj sarkastičan način dogovorila. No danas san odlučila šutjeti jer mi nitko ne može upropastiti dan pa čak ni Emily.

Osjetila sam pogled brinete na sebi dok sam ulazila u šank i palila aparat za kavu. Ova kučka nije napravila ništa otkako je došla osim što je otvorila prokleta vrata i pustila ovu brinetu unutra. Ovoga puta nisam mogla šutjeti.

„Misliš li danas raditi ili ćeš tu samo čavrljati?" Ona me je prostrijelila pogledom. Isto je ona mene jučer pitala kada je meni Maya došla, ali za razliku od nje, ja sam obavljala svoj posao dok sam bila i s Mayom.

Brineta me je i dalje gledala dok me je Emily ipak odlučila ignorirati. To mi se više sviđalo. Napokon su prestale mene komentirati i ova me je napokon prestala gledati pa sam nastavila sa svojim poslom.

„Danas uopće nisam mogla ustati iz kreveta."

„Oh, netko je opet ostavio veliki kamen na tvome sanduku?" upitala sam sarkastično. Učinilo mi se da se brineta zagrcnula dok je pokušavala sakriti smijeh dok me je Emily strijeljala pogledom. Ako ne želi raditi, ispaljivat ću svoje sarkastične primjedbe prema njoj.

„Kučka! Ne znam zašto ju gospođa Collins uopće drži ovdje." To sam se i ja mogla pitati za tebe, kolačiću. Prvi gosti su polako počeli dolaziti pa sam se bacila na posao. Radila sam i svoj i Emilyn posao dok je ona i dalje čavrljala s onom brinetom. Imala sam veliki poriv otići do Emily i razbiti joj glavu od ovaj proleti šank, ali sam se jedva nekako suzdržala. Do kraja smijene ću je zadaviti i bacit ću joj tijelo u prokleti ocean. Zapravo ne, ne želim zagađivati ocean takvim smećem. Niti moji hormoni mi danas nisu od pomoći koji luduju otkako sam se probudila.

Njezina prijateljica je sjedila ovdje još sat vremena. Imaš li ti kakvog posla, pobogu? A onda je oko devet i petnaest otišla. Ali nije otišla dok me nije još jednom dobro provjerila. Zakolutala sam očima. Ne treba mi još jedna Emily.

Petnaest minuta poslije su došle Maya i Ashley koja je dovela Auroru. Slavodobitno sam se nasmiješila kada sam ih ugledala. Sad ćemo vidjeti kako je to, Emily. Smjestile su se za šank i naručile kavu. Emily je bijesno frktala iza mene. Maya se nagnula i pogledala prema njoj.

„Koji je njoj vrag?"

„To je Emily. S njom se uvijek neki vrag događa."

„Imaš pravo." Maya je odmahnula rukom i uzela svoju šalicu kave. Ashely je izgledala nervozno iako na spoj ide tek večeras u sedam. Ona se nikako neće smiriti do večeras. Pogledala sam prema Aurori i nježno je poljubila u čelo.

Zdravo, Ptičice. Danas se nas dvije družimo. Jesi li uzbuđena?" upitala sam je na znakovnom jeziku.

„Jako, Mia. Mama mi je dopustila da spavam kod tebe."

„Oh pa to je super." Namignula sam joj te ponovno pogledala u Ashley. Nervozno je lomila svoje prste. Podignula sam jednu obrvu i pogledala u Mayu. Ona je slegnula ramenima.

„Ignoriraj ju. Nervozna je iako nema razloga biti."

„Nisam bila na spoju godinama, Maya. Naravno da imam razloga biti nervozna. Što ako mi se Ashton ne svidi? Što ako ne budemo imali o čemu razgovarati? Što ako smo toliko različiti da u pet minuta naš spoj bude gotov?"

„Bože, kako pretjeruješ, Ashley", rekla je Maya i zakolutala očima. Njih dvije se od jučer raspravljaju o ovome, a ja samo stojim sa strane i smješkam se. Ashley ima pravo biti nervozna. I ja sam bila nervozna kada sam išla na prvi spoj s Gabrielom, ali na kraju je sve ispalo dobro. Zapravo, ispalo je i više nego dobro.

Ashley samo treba dati Ashtonu priliku i saznat će sve što ju sada muči. Nema se razloga nervirati zbog svega. Od jučer želi otkazati spoj, ali joj Maya i ja nismo dale. Skoro smo joj oduzele mobitel da ne pošalje Ashtonu poruku.

„Samo se opusti. Nećeš znati ništa od tih pitanja koja si sada izblebetala ako ne odeš s njime. Ako vam ne ide, jednostavno mu to reci i problem riješen."

„Vidiš, tebe mogu uvijek poslušati. Ova Maya samo viče na mene."

„Zato što si prokleto tvrdoglava", rekla je Maya frustrirano. Okrenula se tijelom prema Ashley i pogled joj se odmah smekšao. „ Mia ima pravo. Moraš se opustiti. Večeras ideš na spoj s divnim muškarcem, seksi muškarcem i dobro ćeš se zabaviti."

„Hoću, zar ne?"

„Naravno da hoćeš", rekla sam nasmiješeno.

„A ja ću ti naći ubojitu haljinu koja će ga oboriti s nogu", rekla je Maya i vragolasto joj namignula. Ashley je sada izgledala puno opuštenije što je i mene smirilo. Ne želim da joj opet moramo prijetiti oduzimanjem mobitela i šamaranjem kako bi je doveli u red.

„Dobro, imate pravo. Ashtona već dugo poznajem i znam da je dobar muškarac." Nasmiješila se te pogledala u Mayu. „Seksi muškarac." Morala sam i ja priznati da je Ashton stvarno bio seksi. Imao je kratku smeđu kosu i plave oči. Zapravo, tako je izgledao na svojoj vozačkoj dozvoli kada sam kopala o njemu. Curama nisam mogla reći da i ja znam kako on izgleda. Nisam sigurna da li mogu objasniti zašto sam istraživala potencijalnog dečka svoje prijateljice.

„Mi idemo sad u šoping, Mia, Aurora ti neće smetati?" upitala je Ashley. Nasmiješila sam se i odmahnula glavom. Pogledala sam u Auroru koja je cijelo vrijeme crtala nesvjesna krize koju njena mama ima.

„Nikako. Ona ne smeta. Zabavite se i za mene, molim vas", rekla sam dok sam ih promatrala. Voljela bih ići s njima u šoping, ali morala sam raditi i trpjeti Emily. Moj najdraži posao. Taman kada sam pomislila na nju ona se pojavila iza mene.

„Nemaš li nešto za obrisati? Neku prašinu?"

„Što kažeš na lijevu stranu tvoga kreveta?" upitala sam sarkastično. Maya se počela glasno smijati dok je Ashley ispljunula nazad u šalicu kavu koju je taman pila. Raširila je svoje zelene oči, ali usne su joj se uvile u vragolasti smiješak. Emily je zarežala i maknula se od nas.

„Ti si moja junakinja, Mia", rekla je Maya te se ustala. Ashley se nasmijala te je poljubila Auroru u obraz, a onda joj počela popravljati kosu. Aurora se odmicala od nje i govorila joj da prestane jer ju je prekidala u crtanju što je mene nasmijavalo.

„Dobro, Ashley, pusti je na miru i idite već jednom." Potjerala sam ih obje van, a onda sam Auroru odvela u dno restorana kako bi mogla u miru crtati. Jednim okom sam pazila na nju, drugim okom sam gledala u goste.

Dok sam odlazila od Aurorinog stola gdje sam joj ostavila sok i muffin, shvatila sam da je došao i Dean. Opet je bio s onom brinetom s kojom sam ga već vidjela par puta. Požurila sam do njegovog stola kako bih ga ja poslužila, a ne luda Emily. Čudim se kako Dean još uvijek dolazi ovdje iako je ona tu.

„Gospođice Evans, lijepo vas je vidjeti. Kako ste danas?"

„O tome ćemo morati pričati u srijedu, doktore Nolan." Sjedio je s nekom curom, a ja nisam željela pred njom istresati svoje probleme. Znam da mi je rekao da ga zovem po imenu, ali dok je u društvu ne mogu ga zvati imenom. Bila sam mu pacijentica i da nas ljudi čuju, mislili bi da između nas ima nešto više. Kao što je to već luda Emily pomislila kada nas je jednom vidjela da pričamo na cesti. No njoj je potreban psihijatar više nego meni, a i njeno mišljenje mi nikada nije bilo važno.

„U redu." Kimnuo je glavom i uzeo od mene jelovnik. „Ovo je Eva, Eva ovo je Mia Evans, moja pacijentica." Eva mi se široko nasmiješila dok mi je pružala ruku. Bila je stvarno lijepa. Imala je dugu smeđu kosu i tople smeđe oči, a koža joj je bila maslinaste boje. Bilo je očito da je Latinoamerikanka.

„Drago mi je, Mia." Čak je imala i naglasak. Rekla bih da je iz Meksika.

„Također." Nasmiješila sam joj se iskreno pa sam prihvatila njihove narudžbe i otišla od njih. Bacila sam pogled na Auroru koja je i dalje mirno sjedila u svome kutu u crtala. Emily se naslonila na šank, zagledala u doktora i njegovu curu. Izgledala je kao dijete koje je ostalo bez poklona na Božić.

Oko pola jedan smo Aurora i ja otišli iza kako bismo nešto pojele. Cijelo vrijeme smo čavrljale o našem pidžama tulumu kojega imamo večeras. Kada sam je pitala smije li nam se i ujak Gabriel pridružiti, ona je to s radošću prihvatila. Bože, voljela sam ovu djevojčicu kao da je moja vlastita obitelj.

Kada smo se vratile u restoran, shvatila sam da mi se Emily bezobrazno ceri. Nije mi se cijeli dan tako smiješila pa sam pomislila da mi je podvalila nekakvu opaku šalu ili je pušila marihuanu na svojoj pauzi.

Krenula sam s Aurorom do stola za kojem je crtala i shvatila da tamo sjedi Gabriel. I nije bio sam. Ona brineta od jutros je sjedila s njime, a onda sam shvatila. Emilyni komentari od jutros, brinetino skeniranje mene, Emilyn bezobrazni osmijeh. Ovo je bila Kelly, Gabrielova bivša djevojka. I njih dvoje su sada prijateljski čavrljali. Prokletstvo!

Aurora je otrčala do njega i bacila mu se u zagrljaj. Imala sam poriv pobjeći nazad u garderobu i praviti se da ih nisam vidjela, ali nisam željela dati Emily to zadovoljstvo da mi se smije. Prokleta bila ona!

Aurora je nešto rekla Gabrielu pa se on nasmiješeno okrenuo prema meni. Kelly je odmah pogledala u mene i iz njezinog pogleda sam mogla iščitati znatiželju. Gabriel se ustao od stola i nježno me poljubio.

„Zdravo, srce. Skoro sam otišao nazad na posao jer te nisam vidio, ali sada si tu."

„Da, Aurora i ja smo se malo duže zadržale na pauzi."

„Daj da te upoznam. Mia ovo je Kelly, Kelly ovo je Mia, moja djevojka." Dok nas je predstavljao imao je lagani osmijeh na usnama i nije skidao pogled s mene. Lažno sam se nasmiješila Kelly i pružila joj ruku. Još uvijek sam bila sumnjiva prema njoj, jer svi koji su prijatelji s Emily su sumnjivi.

„Vidjele smo se mi jutros, ali nisam imala to zadovoljstvo upoznati te. Drago mi je, Mia."

„Također, Kelly." Nisam bila iskrena, ali koga je briga. Željela sam znati ima li ona kakav plan s onom Emily da znam koga trebam dobro našamarati. Kelly je stvarno bila lijepa. Imala je smeđu kosu i plave oči. Oči je malo previše naglasila šminkom, ali sam sigurna da bi bila lijepa i bez šminke. No ono što je mene u trenu smirilo je dijamantni prsten na njezinoj lijevoj ruci. Zaručena je. Dođe mi da sada zaplešem na sred zalogajnice.

„Nadam se da ti ne smeta što pričam s tvojim dečkom. Nismo se mjesecima vidjeli i malo nadoknađujemo propušteno."

„U redu je, stvarno. Ne želim vas ometati pa ću se samo vratiti poslu." Sada sam se iskreno nasmiješila. Zašto ne? Pa cura je bila zaručena. I da nije, lako bih ja protiv nje. Pogledala sam u Gabriela koji je podignuo jednu obrvu. Ako je mislio praviti me ljubomornom to mu neće nikako uspjeti. Nježno sam ga poljubila, a onda sam se vratila poslu.

Emily je cijelo vrijeme puhala dok me je promatrala. Vjerojatno je mislila da ću napraviti scenu kada sam vidjela Gabriela s njegovom bivšom. No to se neće dogoditi. Mogu napraviti scenu zbog Emily, ali ne želim se spuštati na njezin nivo.

„Dušo, daj još malo kave." Zastala sam u koraku dok sam opet slušala taj prokleti glas koji me već treći puta zaustavlja u zadnjih deset minuta. Natočila sam mu kavu do vrha šalice kako me ne bi stalno šetao. Okrenula sam se od njegovog stola kada sam osjetila njegovu ruku na mojoj stražnjici. Bijesno sam se okrenula, uhvatila njegovu ruku i snažno je spustila na stol. Vrući lončić s kavom sam spustila na njegovu ruku. On je zajecao od bola.

„Slušaj me sada dobro, još jednom stavi tu svoju prljavu ruku na moje dupe, iščupat ću ti je i nalupati te njome. Shvaćaš li?" On je brzo kimao glavom dok je jecao. Jače sam pritisnula lončić kave na njegovu ruku. Mogla bih se zakleti da sam vidjela suze u njegovim očima.

„Pitala te je nešto." Začula sam grubi glas iza sebe. Ovaj ljigavac je nešto promrmljao te ponovno zajecao.

„Shvaćam, shvaćam. Pusti me jebote!" Podignula sam lončić s njegove ruke i odmaknula se od njega. Moja leđa su udarila u nečija prsa i poznati miris me je brzo obavio. Ljigavac se brzo ustao i uz psovke nestao iz zalogajnice.

„Jesi li dobro?" upitao je Gabriel tiho. Okrenula sam se prema njemu i zagledala se u njegove tople zelene oči. Ne znam zašto, ali u trenu sam se naljutila.

„Ne, nisam jebeno dobro! Jutros sam se probudila s glavoboljom, nisam stala s poslom otkako sam došla, Emily me izluđuje, neki kreten me je uhvatio za dupe i još povrh svega toga, moja glavobolja se ponovno vraća! Led je tanak, Gabriele!" On je podignuo ruke u zrak i odmaknuo se jedan korak od mene. Nisam znala bih li se smijala ili plakala. Tako se stalno osjećam. Moje promjene raspoloženja me stvarno izluđuju. S time se nisam morala boriti dok sam bila u Škorpionu jer sam tamo bila robot bez osjećaja, a sada osjećam sve. Malo mi se plače, malo mi se smije, u jednom trenutku želim vikati, najčešće na Emily, u drugom trenutku želim ostati u svome krevetu cijeli dan, po mogućnosti da je Gabriel sa mnom i poslati cijeli svijet do vraga, a onda želim nekoga dobro izudarati kako bih se ispuhala, opet, najčešće je to Emily.

Ovi muškarci stvarno ne znaju kako je nama ženama stvarno teško. Moramo se nositi s hrpom raznih osjećaja i ludih hormona. U pet minuta se oni brzo promjene. Voljela bih vidjeti kako bi se muškarci snalazili u našoj ulozi.

„U redu, ispričavam se."

„Zbog čega?"

„Zbog nečega zbog čega sam te naljutio?" Sada si nisam mogla pomoći pa sam se počela smijati. Da nije bilo Gabriela, davno bih eksplodirala zbog svih osjećaja koji me obuzimaju.

„Nisi ti ništa napravio. Meni je žao što sam ovako reagirala."

„Težak dan?" Prišao mi je i zagrlio me. Naslonila sam glavu na njegova prsa.

„Jedva čekam kraj. Nisam sigurna hoću li izdržati do kraja smjene a da nekoga ne ubijem."

„Ako ubiješ nekoga zovi me, sredit ćemo to. Policajac sam, znam sakriti tijelo." Nasmijala sam se te ga nježno poljubila.

„Imat ću to na umu. Moram se vratiti na posao."

„I ja također." Još jednom me je poljubio, a onda se vratio do stola i poljubio Auroru u obraz. Kelly više nije bilo za stolom. „Vidimo se večeras u sedam, srce." Poljubio me je u moja otvorena usta. Kako je samo saznao? On mi je veselo namignuo i odšetao od mene kao da posjeduje cijeli svijet. Ali jedan svijet posjeduje, i to moj. Obuzeo ga je od prvoga trena kada sam ugledala te zelene oči.

Pola sata poslije, Maya i Ashley su se pojavila opet kod mene na poslu. Maya je pričala na mobitel dok je Ashley otišla po Auroru. Kada je došla do šanka natjerala sam je da mi pokaže haljinu. Bila je boje crvenog vina i jako uska. Maya ju je pola sata nagovarala da je kupi i ona je jedva pristala. Na njoj će izgledati savršeno.

„Bit ćeš prekrasna. Ashton će pasti na dupe kada te vidi."

„Ne bih željela da me nađu mrtvu u toj haljini", komentirala je Emily otrovno dok je prolazila pokraj nas. Ashley je zaklopila Aurorine oči i pokazala Emily srednji prst. Maya ju je bijesno strijeljala pogledom dok je još uvijek s nekim pričala na mobitel.

„Ti bi trebala biti mrtva 5 mjeseci da staneš u tu haljinu", rekla sam sarkastično. Nije Emily bila debela niti išta takvo slično. Bila je lijepa, ali i glupa. Dosta je što vrijeđa mene, a sada je krenula i na moje prijateljice. To neću nikada dozvoliti.

Ashley se počela glasno smijati dok se Maya bezobrazno cerila u mome smjeru. Namignula mi je te je napokon prekinula poziv.

„Oprostite zbog ovoga, posao. Jesam li ti već rekla da si moja junakinja, Mia?"

„Ne sjećam se, lijepo je to čuti", rekla sam šaljivo.

„Moram do hotela tako da te neću moći lijepo ispratiti, Ashley."

„Ide na spoj ne u vojsku, Maya," rekla sam s dozom sarkazma. Maya mi je isplazila jezik.

„Ne koristi sarkazam sa mnom, mlada damo." Prstom je mahala ispred moga lica. Maya je bila dvije godine starija od mene i smatrala sam je svojom starijom sestrom.

„Dobro. Aurora i ja idemo ti je poslije pokupi, Mia."

„Može. Zabavi se večeras."

„Hoću. I ti molim te....."

„Ne brini, držat ću Gabriela na uzici", prekinula sam je. Ona mi se zahvalno nasmiješila. Iako nisam mogla biti sigurna hoću li moći držati njega na uzici. Gabriel je bio muškarac koji je radio sve po svome i imao je svoja pravila. Pomisao uzice mu se baš i ne bi svidjela.

„Hej, i ne radi ništa što ja ne bi bih radila", rekla je Maya i vragolasto namignula.

„Mislim da je ona prešla tu granicu kada je prihvatila ovaj spoj", rekla sam sarkastično. Maya me je pogledala te zakolutala očima.

„Tebe danas baš ide." Nevino sam slegnula ramenima i nasmiješila se. Pozdravila sam se s njima trima i ponovno se bacila na posao. Moja glavobolja se ponovno javila. Sada samo treba izdržati kraj smjene.


                                                                              *****


Ashton je bio točan. Došao je točno u sedam sati baš kako je i rekao. No nije bio točan samo on. Kada sam otvorila vrata Ashleyina stana, s Ashtonom je stajao i Gabriel. Gledali su jedan u drugoga kao da su se borili riječima no obojica su izgledala sasvim mirno. Čudno mi je vidjeti Gabriela mirnoga jer me je danas cijeli izluđivao pitanjima i potpitanjima.

Obojica su se okrenula prema meni. Prvo sam dobro pogledala Gabriela kako bih shvatila što on zapravo radi. Bio mi je previše miran za nekoga tko je prijetio Ashtonu iščupati srce i druge udove. No njegove oči i usne su se smiješile i nisam vidjela ništa nego samo prihvaćanje. Nježno me je poljubio u usne, a onda se progurao pokraj mene u kuću. Okrenula sam se za njime i shvatila da je stao usred koraka kada je vidio Ashley kako izlazi iz svoje sobe. Nisam mu mogla vidjeti lice, ali ramena su mu se ukrutila. O Bože!

Okrenula sam se prema Ashtonu i iskreno mu se nasmiješila. On mi je uzvratio osmijeh i na bradi mu se pojavila jedna jamica. Bio je isti kao na njegovoj vozačkoj dozvoli. I bio je visok.

„Bok, Ashton. Ja sam Mia. Uđi, molim te."

„Bok, Mia. Hvala ti." Pustila sam ga unutra i oboje smo se zagledali u Gabriela i Ashley koji su se sada grlili. Ashley je imala suze u očima no smiješila se dok joj je Gabriel nešto šaptao.

„Nadam se da te Gabriel nije previše gnjavio", rekla sam kako bih prekinula tišinu. Nisam željela kvariti njihov mali trenutak.

„Ne onoliko koliko sam mislio da hoće. Ashley mi je uvijek na poslu pričala o bratu i moram priznati da sam se prestrašio kada sam vidio kako me čeka ispred zgrade." To je bilo tako nalik na Gabriela. Još uvijek nisam shvatila kako je saznao da Ashley ide na spoj u sedam sati. Mislila sam da će se pojaviti pola sata prije i čekati ga s nama u stanu, ali naravno da ga je on čekao ispred zgrade. Ipak je to Gabriel. Rođeni detektiv.

„Znaš, on se samo pravi da je opasan, ali ustvari je jako dobar."

„Ne slušaj Miu, nema ona pojma. Bolje bi ti bilo da paziš, Ashtone." Gabriel mu se približio i zagledao se u njegove plave oči. Shvatila sam da su Gabrielove oči sjajile od suza no bijesno je zurio u Ashtona. No moram čestitati Ashtonu na hrabrosti jer niti jednom nije ustuknuo pod Gabrielovim tvrdoglavim pogledom.

„Ne brini se, detektive Darcy. Pazit ću na Ashley."

„I bolje ti je", rekao je te mu je pružio ruku koju je Ashton odmah prihvatio. Shvatila sam da mu je Gabriel malo snažnije stišće jer mu je ruka odjednom pobijelila. Pogledala sam u Ashley koja je zakolutala očima.

„Sad je stvarno dosta, Gabriele. Pusti ga na miru. Vrijeme je da krenemo, Ashton." Ashley je zgrabila Ashtona za ruku i odvukla ga van iz stana. Smijala sam se dok sam gledala Gabriela kako ih zabezeknuto promatra, a onda su se vrata zatvorila za njima.

„Nisi li ti trebao biti na poslu?"

„Sestra mi je važnija od posla."

„Razumijem, ali rekla sam ti da će sve biti u redu."

„Znam, srce, ali morao sam se sam uvjeriti da je taj Ashton pristojan muškarac." Još uvijek je gledao u vrata, a onda se okrenuo prema meni. Lice mi je izgledalo blaže nego prije minute kada je promatrao Ashtona.

„Moja sestra zaslužuje biti sretna. Zaslužuje nekoga tko će srušiti one zidove oko njenog srca koje je sagradila kad je onaj gad Ben otišao. Zaslužuje nekog muškarca koji će je usrećiti."

„Vidiš, dušo. Samo trebaš prihvatiti da je ona već odrasla žena i stvarno zaslužuje biti sretna."

„Znam i imaš pravo. Još uvijek je vidim kao malo djevojčicu koja me je posvuda pratila." Sjetno se nasmiješio dok je mislima bio daleko od mene. Sigurna sam da se prisjećao Ashley kao djevojčice koja je vidjela svoga brata kao junaka. On će to uvijek biti i Ashley može biti sretna što ima brata kao što je Gabriel.

„Gdje je Aurora? Želim vas ja odvesti tvojoj kući pa ću vam se ja poslije pridružiti." Otišla sam po Auroru, pokupila njezine stvari koje će joj trebati kod mene, a onda nas je Gabriel odveo do mene. Pogledala sam u njega i činio mi se dosta opušten. Bubnjao je prstima po volanu uz ritam glazbe s radija. Nisam mogla odoljeti pa sam ga poljubila u obraz. On se okrenuo prema meni pa mi se nasmiješio te je uzeo moju ruku, poljubio je i stavio je na svoje bedro onako kako uvijek radi kada se vozimo. Svoju ruku je ostavio na mojoj.

Parkirao je auto iza moga kamioneta. Uvijek kada ga pogleda, on se mršti, ali ja ga se nemam srca riješiti. Obožavala sam taj kamionet. Ušli smo u kuću pa sam povela Auroru gore kako bih joj pokazala gdje će spavati. Sjela je na krevet i zagledala se u svoje ruke. Izgledala mi je tužno. Sjela sam pokraj nje i prstom joj pokazala da me pogleda.

Što nije u redu, Ptičice?"

„Mami se jako sviđa taj Ashton?"

„Tebi se ne sviđa?" Slegnula je ramenima. Zaustila je kako bi nešto rekla, ali je zastala. Krajičkom oka sam vidjela Gabriela kako nas promatra s vrata. „Možeš mi reći."

„Moja mama je voljela moga tatu i ja sam ponekada zamišljala da se on vratio, ali on mene nije želio. Ja želim da moja mama bude sretna. Ona to zaslužuje." Suze su me zapekle u očima pa sam pogledala u Gabriela. On ju je nježno promatrao, ali mu se u očima nazirao i bijes. Izgledao je kao da je želio izletjeti van i nekoga ili nešto udariti. Okrenula sam se prema Aurori i zagledala se u njezine smeđe oči.

Tvoja mama je već jako sretna jer ona ima tebe, Ptičice."

„Znam, ali možda će taj Ashton biti moj novi tata."

„Želiš li to?"

„Morala bih ga dobro procijeniti da znam želim li da on bude moj novi tata." Tiho sam se nasmijala jer mi je sada stvarno zvučala kao njezin ujak Gabriel. Pogledala sam u njega na što je on samo slegnuo ramenima i vragolasto se nacerio. Oluja iz njegovih očiju je nestala.

Sigurna sam da ćeš ga dobro upoznati."

„Što ako on ne bude želio biti moj tata?" Zagledala sam se u Auroru i shvatila nešto. Ona želi da njezina mama bude sretna, ali i želi da ima tatu. Njezin pravi otac ju je ostavio i prije nego se rodila, a sada želi novoga. Nekoga tko će je voljeti i koga će ona voljeti. Ona kao i Ashley zaslužuje biti sretna i zaslužuje imati muškarca u svome životu koji će je s ponosom zvati svojom kćeri.

Ja sam sigurna kako je Ashton jako dobar čovjek, ali ako ispadne da ne želi tebe ili tvoju mamu, onda vas ne zaslužuje. Vas dvije ste nevjerojatne osobe i on ne bi znao što gubi."

„Dat ću mu priliku kada mamu sve ispitam."

„To je u redu. Zanima li te još nešto?" Odmahnula je glavom i iskreno mi se nasmiješila.

Mogu li odmah obući pidžamu? Hoćeš li mi čitati neku priču?"

„Naravno i naravno da hoću. Imam savršenu priču za tebe." Poljubila sam je u čelo i ostavila je da se presvuče. Gabriel je neko vrijeme promatrao svoju nećakinju, a onda je krenuo dolje za mnom. Odjednom me je zgrabio za ruku i pribio me uz zid te me počeo strastveno ljubiti. Njegov poljubac me je iznenadio, ali sam mu počela gladno uzvraćati. Odvojio je usne od mojih pa me počeo ljubiti po vratu i čeljusti. Ostavljao je lagane ugrize na mome vratu. Još jednom me je strastveno poljubio, a onda je naslonio čelo na moje dok smo oboje polako smirivali svoje disanje.

„Nevjerojatna si, Mia. Hvala ti što paziš na moju nećakinju."

„Uvijek ću paziti na nju. Ona je moja obitelj."

„Jesam li i ja tvoja obitelj?" upitao je promuklo. Moje je srce brzo zakucalo. Naravno da je bio moja obitelj. Od trenutka kada sam upoznala Ashley, poistovjetila sam se s Gabrielom samo kroz Ashleyne priče o njemu. Sviđao mi se od prvog trenutka kada su ga moje oči ugledale na onoj kiši.

„Naravno, i ti dolaziš s njima u paketu. Vi ste moja jedina obitelj, Gabriele." On mi se nježno nasmiješio te me lagano poljubio. Njegove ruke su lutale po mome tijelu i zaustavile se na mome struku.

„Volio bih da sada ne moram nazad na posao."

„I ja isto, ali završit ćeš brzo. Mi ćemo te čekati ovdje." Kimnuo je glavom te me je poveo do vrata. Još jednom me je poljubio, a onda se zaputio do svoga auta. Par puta je zatrubio, a onda je nestao.

Ušla sam unutra te se odlučila i ja presvući u svoju pidžamu. Kada sam došla dolje shvatila sam da me Aurora čeka na kauču pa sam brzo otišla u svoju malu knjižnicu i uzela Harry Pottera. Ovu knjigu mora pročitati svatko, ali baš svatko.

Ova će ti se svidjeti, Ptičice," rekla sam kada sam sjela pokraj nje na kauč. Ona se okrenula tijelom prema meni da me može gledati dok joj čitam. Nasmiješila sam joj se i prvo joj pročitala naslov, a onda sam okrenula prvu stranicu.

Gospodin i gospođa Dursley, iz Kalinina prilaza broj četiri, bili su ponosni što su normalni ljudi da ne mogu biti normalniji i još bi vam zahvalili na komplimentu ako biste im to rekli." Nastavila sam čitati dalje i svako malo sam dizala pogled da vidim prati li Aurora i pratila je svaku moju riječ. Smiješila se na nekim dijelovima, a jako se ljutila na Dursleyeve što se bezobrazno ponašaju prema Harryu.

Obožavala sam serijal o Harry Potteru. Kamen mudraca je bila prva knjiga koju sam pročitala kada sam pobjegla od Škorpiona i kada sam shvatila da ima još knjiga, odlučila sam ih nabaviti sve. Harry Potter je bio moj bijeg od svega i svih. Mislim da znam sve knjige napamet jer sam ih stvarno puno puta pročitala. Čak sam pogledala i filmove, i iako sam voljela što su malog čarobnjaka stavili na veliko platno, ipak sam više voljela knjige. Harry je bio puno bolji, zanimljiviji i sarkastičniji u knjigama nego na filmu.

Prva stvar koju sam ovdje otkrila, osim moje kuće, je bila knjižara u gradu koja se zvala Odaja tajni. Unutra kada uđete, osjećate se kao da ulazite u Hogwarts. Nećakinja vlasnice te knjižare je voljela Harry Pottera, ali je otišla prije par godina, a nova vlasnica se više ne brine toliko o toj knjižari. Tamo samo voljela provoditi svaki slobodni trenutak i ne bih voljela da se ona zatvori. To je bio moj mali kutak i moj svijet.

Negdje na sredini knjige se Gabriel vratio. Aurora je pogledala prema njemu i nasmiješila se. Okrenula sam se da ga pogledam i shvatila da drži gitaru. Začuđeno sam ga pogledala.

„S kakvog ti rock koncerta dolaziš?" upitala sam šaljivo. On mi se nasmiješio te je poljubio mene i Auroru i čelo. Sjeo je na stolić na kavu i namjestio gitaru. „Nisam znala da znaš svirati."

„Da, mama me je počela učiti kada sam imao osam godina. Volim svirati Aurori. Možda ne može čuti glazbu, ali je može osjetiti." Pogledao je u Auroru i upitao je je li spremna pa je ona veselo kimnula glavom te stavila svoju ruku na njegovu gitaru, a onda je Gabriel počeo svirati i pjevati pjesmu od Johnny Casha You are my sunshine. Opčinjeno sam ga promatrala dok je on pjevao Aurori svojim prekrasnim i dubokim glasom. Bože moj! Ovaj muškarac je znao i pjevati i svirati i to je radio tako, tako dobro. Moji ženski dijelovi su opet zaplesali od njegovog glasa koji me je opčinio, a oči su mi se napunile suzama.

Pogledala sam u Auroru koja je nasmiješeno promatrala svoga ujaka kako joj pjeva i moje suze su potekle. Više ih nisam mogla potiskivati. Ovo je bilo tako prekrasno.

Gabriel je prestao svirati pa je nježno poljubio Auroru, a onda je pogledao mene. Namrštio se kada je vidio moje suze.

„Jesi li dobro, srce?"

„Oprosti. Ovo je bilo tako prekrasno, Gabriele. Nevjerojatan si."

„Sviram i pjevam samo Aurori pa te molim da ne širiš dalje inače ću sve negirati. Ne želim da mi uništiš reputaciju opakog frajera", rekao je šaljivo na što sam se nasmiješila. On je podignuo svoju ruku i nježno mi počeo brisati suze s moga lica, a onda me je poljubio.

Aurora je zaželjela još jednu pjesmu pa smo je poslije te pjesma Gabriel i ja odveli u krevet. Gabriel je uzeo moju knjigu i počeo čitati tamo gdje sam ja stala. Aurora i ja smo legle u njezin krevet te pratile Gabriela kako nam čita. Moja priča za laku noć je zvučala tako seksi kada mi je Gabriel čita. Mislim da ću mu dati da mi pročita cijeli serijal samo kako bih ga slušala. Uz zvuk njegovog glasa sam polako utonula u san i prvi puta sam mirno spavala cijelu noć. 


Seguir leyendo

También te gustarán

13.4K 709 28
Morgan Rourke, Kraljica Juga, vodi miran život sa svojom obitelji i svojim ljudima sve dok u njega ne uđe Killian Sullivan, muškarac žedan krvi. Kill...
54.3K 1.3K 30
"Trebalo mi je tako mnogo da ga prebolim. Toliko isplakanih suza i pogaženih riječi da bi se on sada samo tako vratio?! Neće moći Victore, jer ja viš...
223K 6.2K 70
„Muškarac se oženi jednom ženom da bi pobegao od drugih, a onda juri druge da bi zaboravio da se oženio jednom." - Vitorio De Sika 💫
191K 11.3K 37
Jedan sudbonosni susret promijeni njihov cijeli život. Jedan mali dar i elektricitet koji buja između njih natjeraće ih da premoste kilometre i strah...