27. poglavlje

855 37 0
                                    


Osjetim meke poljupce po svome vratu koji su se polako selili na moja ramena i leđa. Promeškoljim se i otvorim svoje oči. Gabrielove ruke su polako lutale po meni što mi je stvaralo ugodu i palilo vatru duboko u meni. Poljupcima se preselio na moje lice, a onda me je poljubio u usta. Nasmiješila sam se. Volim ovakva jutra.

„Dobro jutro, srce", rekao je svojim seksi, jutarnjim glasom koji sam tako voljela. Nisam bila u stanju pričati pa sam se malo pridignula i spustila svoje usne na njegove. Gabriel danas odlazi za Dallas i imamo još par sati zajedno i želim ih iskoristiti najbolje što mogu. Još uvijek ne zna koliko će biti odsutan, što je veliko sranje, ali se oboje nadamo kako će doći brzo kući.

Gabriel je produbio poljubac i okrenuo me na leđa. Uvukao se među moje raširene noge i počeo me milovati svojim rukama. Zastenjala sam kada sam osjetila njegove prste na mome ulazu. Povukao je gaćice s mene i bacio ih sa strane. Uhvatila sam ga za dupe i lagano ga stisnula. Polagano sam spuštala njegove bokserice dolje, a onda sam ga uhvatila za njegovu impresivnu erekciju. Gabriel je izdahnuo u moja usta te je naslonio svoje čelo na moje dok sam ga jednom rukom obrađivala, a drugom milovala po leđima.

„Neću dugo izdržati ako nastaviš s time, Mia."

„I želim da sa mnom izgubiš kontrolu, Gabriele", rekla sam tiho na njegove usne. Gabriel me je strastveno poljubio, a onda je zgrabio svoju majicu koju sam nosila i prevukao mi je preko glave. Jednu moju napetu bradavicu je uvukao u svoja topla usta dok su njegovi nestašni prsti prešli preko moga vlažnog otvora i polako uronili unutra. Izvijala sam se pod njime dok se vatrena kugla u meni povećavala. Odjednom su njegovi prsti nestali i zamijenila ga je njegova erekcija. Zatvorila sam svoje oči kada se zabio skroz do kraja. Nije se pomaknuo sve dok nisam otvorila svoje oči. Gledao me je duboko u oči kao da vidi svaku moju neizgovorenu emociju, svaku moju prljavu tajnu koju skrivam od njega. Gledao me je onako kako volim da me gleda s ljubavlju, s tim prekrasnim intenzivnim pogledom u zelenim očima. Gledao me je kao da ne postoji nitko drugi, nego samo nas dvoje. Daleko od svijeta i onih koji bi nam mogli uništiti ovu sreću. Želim da me zauvijek tako gleda.

Gabriel je pomaknuo svoje kukove i dotaknuo neku točku u meni zbog koje sam doslovno zakolutala očima i zarežala. Ljubio me je po vratu i obrazu, a onda je svoje pune usne spustio na moje. Gricnuo je moju donju usnicu što me je dovelo do ruba. Gabriel se napeo, a onda smo oboje svršili. Tresla sam se u njegovom naručju dok me je orgazam raznosio u milijun malih komadića. Polako sam disala kako bih došla do sebe. Gabriel se nježno spustio na mene, onako kako to uvijek radi, a ja sam odmah ovila ruke oko njega. Voljela sam ove naše trenutke. Voljela sam ovoga muškarca i kada samo pomislim da bih ga mogla izgubiti, u meni budi veliki strah. Ne bih to mogla preživjeti.

„Gdje si mi pobjegla?"

„Šššš, uživam", rekla sam tiho. Poljubila ga u kosu. Jednom rukom sam ga nježno počela milovati po kosi dok sam drugom radila krugove na njegovim leđima. Ne želim da ovaj trenutak ikada prestane.

„Onda, hoćeš li poći sa mnom?"

„Već smo pričali o tome, Gabriele. Ne mogu ići s tobom. Čekat ću te ovdje." Već me danima moli da pođem s njime i ja bih stvarno voljela ići, ali ne mogu. Ashley je potrebna pomoć oko Aurore i ja sam se spremno ponudila da je pričuvam. Njezina dadilja koja inače bude s njome je morala otići na par dana iz grada pa sam ja odlučila biti s Aurorom.

Voljela bih da mogu ići s njime više od ičega. On je postao malo paranoičan zbog onoga što se dogodilo zadnjeg puta kada smo bili razdvojeni. Uvjeravala sam ga da će sve biti dobro i da ga čekam ovdje. Uvijek ću ga čekati. Nisam sretna što ide u Dallas gdje će biti ona Jennifer koja uhvati svaku priliku da mu se nabacuje, ali vjerujem Gabrielu. Sada smo snažniji nego inače.

Osveta #1Where stories live. Discover now