Alpha's Daughter

By Tigroaica_02

288K 18.7K 1.5K

Heaven Hale este fiica puternicului Alpha Suprem Derek Hale. Este o fire uneori timida, firava dar a mostenit... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
ANUNT!
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Evadarea
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 85
Capitolul 86

Capitolul 84

610 32 9
By Tigroaica_02




- Simba nu se simte bine, voi zbura la Atena, il voi lua, si ma voi intoarce in cateva zile, ca sa apuc sa-mi fac bagajul si sa imi mai termin din treburi pe acolo. In maxim patru zile ma intorc, tata, spun chinuindu-ma sa par cat mai credibila in fata fostului Alpha Suprem.
- De ce trebuie sa vina si cei trei crai de la rasarit cu tine? intreaba batranul indicand spre Luke, Bree si Lexa care stateau ca niste statui langa iesirea din birou.
- Vor sa vada locul in care mi-am petrecut ultimii doi ani din viata, vor o mini-vacanta. Si tu ai veni, daca n-ai fii atat de ocupat cu rezolvarea cazului la care m-ai obligat sa nu ma mai implic, spun dandu-mi ochii peste cap.
- Heaven, tu pui ceva la cale. Dar spre norocul tau, sunt mult prea preocupat cu nenorocita asta de ancheta, asa ca nu voi face pe detectivul cu tine. Sper doar sa nu iti pui in pericol viata, spune oftand.
- Ai incredere, totul o sa fie bine, spun luandu-l in brate.
Da, ma simteam prost ca il mint, dar daca ar fi stiut ce voi face, sub nicio forma nu m-ar fi lasat sa parasesc orasul. Scopul scuza mijloacele, nu?

***

Bataile inimii mele deveneau din ce in ce mai alerte, respiratia mi se ingreunase deja si imi framantam in continuu mainile. Imi simteam gatul uscat, si aparent tremuram, caci Lexa mi-a luat mainile intr-ale ei, oferindu-mi un zambet ce se voia linistitor.
- De ce am fost de acord cu asta? murmur agitata.
- Pentru ca altfel Ty, Xander si Kath nu ar fi putut veni. Si oricum, o sa ne ajute o persoana in plus, mai ales un Alpha.
- O sa fiu cel putin 4 zile in prezenta lui, nu ar fi trebuit sa fiu de acord cu asta, murmur agitata.
- Heaven, nu e ca si cum il vezi pentru prima data de cand ai plecat, l-ai mai vazut, de doua ori chiar. Ai vazut, nu s-a intamplat nimic din ceea ce credeai tu ca o sa se intample. A trecut mult timp, si v-ati schimbat amandoi. Hevs, esti sigura ca inca te doare? Sau ai inceput sa te identifici cu durerea atat de mult, incat ti-e frica ca nu stii cine esti in lipsa ei? spune fata, cutremurandu-ma.
Nu am avut timp insa sa contemplez prea mult la vorbele ei, caci zgomotul produs de mai multe labute lovind pamantul mi-a distras atentia de la convorbirea noastra.
- Respira, o sa fie bine, murmura Lexa luandu-ma in brate cateva secunde.
Cand li s-au transformat perechile Bree, Lexa si Luke s-au dus sa ii intampine cu sarutari, in timp ce Shane s-a apropiat cu o oarecare retinere de locul in care stateam. Nu imi puteam stapani bataile inimii, si stiam ca le aude. Nenorocito, potoleste-te! imi spun in gand.
Am ramas surprinsa sa constat ca si inima lui pompa la fel de repede, poate chiar mai repede, decat a mea. Era imposibil sa n-o auzi. Parfumul lui mi-a imbatat simturile intr-o clipita, provocandu-mi o senzatie incomoda in stomac si piept.
- Vreau doar sa ajut, murmura privind la prietenii nostri.
Cata durere ascundea tonul lui, imi sfasia inima.
- Stiu, spun aproape soptit, inghitind in sec.

Dupa ce cuplurile si-au terminat intampinarile, ne-am urcat toti in masina de 8+1 locuri pe care am luat-o de la tata. Eu conduceam si, spre nelinistea mea, Shane a ocupat locul din dreapta soferului. Ugh, era frustrant sa mergi cu cupluri la drum lung.
Cele 45 de minute pana la aeroport au fost strabatute intr-o atmosfera comoda. Era destul de multa galagie de la pasagerii din spate, si eram si eu introdusa uneori in conversatii, atat cat sa nu-mi permita gandurilor sa se duca in alte extreme ce, in fond, doar m-ar fi facut mai agitata. Am scrutat imprejurimile cu privirea inainte sa deschid portbagajul, asigurandu-ma ca nu era nimeni trimis de tata in parcarea aeroportului.
- Mergem cu avionul tatalui tau? ma intreaba Xander in timp ce mergeam prin aeroport.
- Da.
- Pai si nu crezi ca o sa afle unde aterizam de fapt? intreaba Lexa.
- Am planuit destul de bine totul, avand in calcul astfel de detalii, dar daca sa zicem ca prin absurd afla, oricum vom fi deja aterizat, deci nu ma intereseaza.
- Buna ziua, Alpha Suprem, spune pilotul avionului cu un zambet bland.
Era un barbat trecut de prima tinerete, cam pe la 45 de ani, inalt si bine facut.
- Domnule Ranson, au avut loc niste schimbari. Nu vom zbura spre Atena astazi, in schimb mergem in Sicilia.
- Domnul Hale nu m-a informat despre...
- Te informez eu acum, sau nu crezi ca am aceeasi autoritate pe care o are tatal meu?
- Va rog sa ma iertati, Alpha, nu am vrut sa va ofensez.
- Voi trece cu vederea de data asta, deci, aterizam in Sicilia. Dar, sa stii ca vreau sa zbori in afara radarului, sunt anumite persoane din Sicilia care nu trebuie sa stie de prezenta mea acolo, in regula?
- Da domnisoara, spune pilotul urcand.

***

Soarele cald al Italiei mi-a mangaiat fata de la primul pas facut in afara avionului. Mi-am tarait bagajul pana la cele doua Jeep-uri negre inchiriate.
- E cineva care vrea sa conduca neaparat celalat Jeep? intreb in timp ce imi pun bagajul in una dintre masini.
Te rog sa fie Shane, te rog sa fie Shane, imi repetam in gand cu speranta.
- Conduc eu, spune Luke vesel.
Am oftat in gandul meu in timp ce intermediarul firmei de la care am inchiriat masinile i-a oferit cheile. Dupa ce i-am achitat o parte din bani acesta s-a facut nevazut, iar noi ne-am continuat drumul. Shane a avut bunul simt sa se urce totusi in cealalta masina, fapt la care am respirat usurata, deoarece era prea coplesitoare prezenta lui pentru pieptul meu.
- E o tensiune intre voi de o poti taia cu cutitul, spune Bree facand referire la mine si perechea mea. Am privit prin retrovizoare masina din spate in care stiam ca se afla si el.
- Asta nu e o vacanta de impacare Bree, murmur.
- Stiu, dar puteti profita de timpul petrecut aici si sa mai remediati lucrurile, spune stramband putin din nas.
- Nu la asta imi sta capul acum, raspund robotic.
Muzica de la radio a acoperit apoi linistea pe tot parcursul drumului. Cam la jumatate de ora distanta fata de aeroport, si la o ora distanta de orasul in care isi facea veacul tinta noastra, se afla pensiunea unde am rezervat camerele. Era o cladire relativ micuta, cu un singur etaj si un aer rustic. Aceasta era in mijlocul pustietatii, avea o curte mare cu gazon, un loc de joaca, un spatiu pentru gratar, un leagan de doua persoane si un foisor maricel, iar la vreo 10 minute de mers cu masina era plaja. Spre norocul nostru, mai era o camera libera pe langa cele 4 rezervate de mine, astfel incat sa nu fiu nevoita sa impart camera cu Shane.
- Dormi singura? ma intreaba Lexa in timp ce ne luam bagajele.
- Deci daca mai aud un singur apropo referitor la situatia dintre mine si Shane, va voi incuia pe toti in camere si imi voi continua singura treaba, ma rastesc in soapta in timp ce imi taraiam valiza in pensiune.
- Okey, ii aud vocea fetei resemnata in spate.
- Acomodati-va si ne vedem intr-o ora la foisorul din spate sa vorbim, imi anunt partenerii apoi urc in camera mea.
Imi asez hainele in dulapul din camera apoi imi infasor corpul intr-un prosop si pasesc in baie. Umplu cada cu spumant cu aroma de fructe de padure apoi intru in apa fierbinte, acomodandu-ma treptat cu temperatura ridicata a apei. Inchid ochii si expir zgomotos, afundandu-ma in ganduri si recapituland pentru a mia oara planul.

Dupa 30 de minute ies din apa, ma usuc apoi ma imbrac cu o pereche de colanti negri si un tricou larg cropped gri. Imi las parul liber pe spate, imi iau cele necesare si cobor jos.
Ma pun pe bancuta foisorului si imi aprind o tigara in timp ce privesc la un cuplu cam de varsta noastra cum se jucau cu fetita lor ce avea in jur de 2 ani. Nu puteam sa ignor nodul din gat ce s-a format la gandul ca asa as fi putut fi si eu daca nu s-ar fi intamplat atatea intre noi.

- E ok daca stau si eu aici? vocea lui ma face sa tresar surprinsa, intrucat eram acaparata de ganduri si nu ii simtisem prezenta. Scuze, nu am vrut sa te sperii, adauga pe un ton resemnat facand un pas inapoi.
- Poti sa stai, spun intorcandu-mi atentia catre tigara dintre degtele mele.
- Cand te-ai reapucat? intreaba aratand cu capul spre tigara.
- Acum un an jumate. Presupun ca obiceiurile vechi mor greu, mormai muscandu-mi buza de jos.
- Nu arati bine deloc, spune, moment in care mi-am ridicat surprinsa privirea.
Verdele vibrant din ochii sai mi-a oprit inima pentru o secunda. Avea ochii rosii si tristi, deci nu a mai avut o noapte normala de somn de mult timp. Inghit in sec.
- Si tu ai avut zile mai bune, soptesc cu vocea sugrumata de nodul din gat.
- Banuiesc ca amandoi avem propriile lupte.
- Asa se pare, aprob stinghera.
Tacerea a primat timp de cateva minute, ca mai apoi sa o spulbere el.

- Mi-e dor de tine...

Inchid ochii strans in dorinta de a-mi opri lacrimile din a evada. Imi strang mainile in poala expirand zgomotos. Dau sa spun ceva dar aud pasi in spatele nostru asa ca tac.
- Bine v-am regasit, spune Tyler zambitor.
Se aseaza impreuna cu Bree, Luke si Katherine la masa. Ma uit la ei amuzata cand simt mirosul pe care cei patru il purtau.
- Ce e? intreaba Bree.
- Nu cred ca vrei sa spun, vorbesc zambind amuzata.
- Spune ca nu inteleg, adauga fata confuza.
- Mirositi toti a sex, ma completeaza Shane privindu-l serios pe Luke.
Cuplurile au tacut privindu-se complice, apoi punand capul in pamant.
- Si voi doi emanati dorinta prin toti porii si nu va zice nimeni nimic, spune Bree scotand limba la Shane.
- Bree, o atentionez pe un ton taios.
- Scuze, murmura privind masa.
S-a lasat linistea pret de zece minute, timp in care mi-am mai aprins o tigara.
- Sa inteleg ca Xander si Alexa termina mai greu de intarzie, spun obtinand rasete de la participantii la discutie.
Cateva minute mai tarziu si-au facut si acestia aparitia.
- Bun, acum ca suntem toti putem incepe.
Am insirat pe masa cateva poze cu conacul in care statea Antonia si o harta cu toate intrarile.
- Nu o vom ataca in timp ce e prin oras, deoarece nu vreau sa creez mare zarva. Astfel ca vom ataca in timpul noptii. Maine seara vom merge sa monitorizam garzile, programul lor de schimb si potentialele intrari. Iar poimaine atacam. Neclaritati? intreb privindu-mi prietenii.
- Ce facem pana maine seara? intreaba Xander.
- Seara asta o aveti libera, maine la 10 dimineata ne vedem jos sa mergem undeva unde sa ne antrenam cam o ora sau doua, iar apoi liber pana la 22 cand plecam spre conacul Calistro.
- Perfect,e 18, ne vedem in doua ore aici sa iesim in oras.
- Nu trebuie sa stie nimeni ca suntem aici, ai uitat? Daca ne vede vreo persoana gresita tot planul se poate duce naibii. Venim in vacanta cu alta ocazie, spun pe un ton cat se poate de strict.
- Of, bine, ofteaza Lexa.
- Mai bine va odihniti, o sa aveti nevoie, spun strangandu-mi lucrurile si urcand in pensiune.


       Bine am revenit printre cei vii! Sper ca nu m-ati dat disparuta :) si sper sa va bucurati de lectura!

Continue Reading

You'll Also Like

77.5K 5.4K 27
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° "Ma hranesc cu pericol si manipulare." "Nu am nevoie de tine." "Acum ce? Ne vom respinge reciproc?"...
209K 16.1K 84
✔ Night Whispers (Șoaptele Nopții) "E nevoie de doi pentru a minți: unul pentru a spune minciuna și celălalt pentru a o crede." Persoanele cu două fe...
168K 10.9K 46
Rose, o fata care nu a avut o viata roz deoarece a fost abandonata in padure inca de mica, dar a avut grija de luna de pe cer dandu-i multe misiuni...
985 215 42
Makira este un vârcolac cu o viață diferita față de ceilalți din haita ei. Viața ei e plină de probleme și griji. Toate lucrurile rele se întâmplă...