My protector (Zayn Malik)

By ImmoralSmile

366K 14K 810

Atunci cand celebrul avocat James Price afla ca cineva este pe urmele sale pentru razbunare, devine constient... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47

Capitolul 37

4.9K 242 19
By ImmoralSmile

                

        

        Alexis Price

                Am inchis fermoarul trolarului, uitandu-ma prin camera sa vad daca omisesem ceva sa pun.Scanad imprejurimile, imi venea sa plang. Azi trebuia sa plecam din locul asta minunat, pe care il considerasem o evadare. Ma simtisem, extraordinar. Eram in camera lui Zayn, locul in care statusem in ultimele zile, casa asta, puteam s-o numesc 'acasa' , iar asta era momentul ala trist cand trebuia sa plec. Mi-am umezit buzele, vrand sa iau trolerul, dar o mana il apucase deja, inaintea mea.M-am intors, vazandu-l pe Zayn ca-l luase, uitandu-se la mine usor ingrijorat. Normal, doar mai aveam oleaca si incepeam sa plang.A trantit ala pe jos, apucandu-mi fata in maini, uitandu-se in ochii mei.

-Alexis, s-a intamplat ceva?Ochii sai se uitau curiosi in ai mei, care erau umezi, iar cand am deschis gura sa vorbesc, o lacrima mi-a cazut. Mi-a sarutat-o rapid, apoi m-a strans in brate, fata mea fiind presata de pieptul sau cald.

-Nu vreau sa plec.Am mormait in pieptul sau, apoi mi-a ridicat fata, prizandu-mi-o din nou in mainile sale.

-Nici eu, iubito, inainte cand veneam acasa, sincer sa fiu, abia asteptam sa plec, dar acum, ca esti si tu aici, n-as mai vrea sa plec, niciodata.Imi spune, la randul sau, ochii devenindu-i usor sticlosi. Mi-am umeizt buzele, ridicandu-ma usor pe varfuri pentru a-i saruta buzele.Era un sarut nervos, pentru ca i-am muscat buza de jos puternic, strangandu-i fata in maini.Si el, mi-a tinut fata, lasanud-se prada nervilor mei, lasandu-ma sa-l domin.Ne-am retras mai apoi fara aer, simtindu-mi lacrimile uscandu-se pe obraji.Si-a lipit fruntea de-a mea, privindu-ma adanc.

-Iti promit ca imediat dupa ce termini liceul, o sa te iau aici, sa stam pana ne saturam.Imi spune, mangaindu-mi usor obrazul stang.

-Nu cred c-o sa ma staur vreodata.Dau din umeri, chicotind usor, iar el imi saruta usor fruntea, aplecandu-se sa ia bagajul.

-Cobori?Ma intreaba, vazand ca eu n-aveam de gand sa-l urmez.

-Mai lasa-ma putin.Ii spune, stergandu-mi lacrimile de pe fata.Aproba, plecand, lasandu-ma sa ma mai bucur inca putin sa-mi adun gandurile.Uitandu-ma inca o data prin camera, absorvandu-i parca trasaturile, ma indrept spre usa, iesind.

        Coborand scarile, deja pot sa vad silueta lui Trish, pe Walisha si Safaa, stand in hol, avand fetele intristate, de altfel ca si mine si Zayn.Am ajuns la capatul scarilor, iar privindu-le simt cum iar imi vine sa plang.Pana s-apuc sa zic ceva, Safaa si Walisha vin si ma prind intr-o imbratisare stransa.Mi-am icnhis ochii strans, imbratisandu-le inapoi.

-O sa ne fie dor de tine, Alexis. Mi-a spsu Walisha, Safaa, aproband viguros.

-Si mie, fetelor. Le-am zambit trista, abtinandu-ma sa nu izbugnesc in plans.S-au dat la o parte, la randul ei Trish, luandu-ma strans in brate.Dupa ce mi-a dat drumul, mi-a dat usro parul ce-mi ajunsese pe fata, privindu-ma bland, punand in acea privire, parca, toata admiratia si dragostea din lume.Nu ma zic de sinceritate.

-Alexis, esti o persoana minunata, nici nu am cuvinte sa-ti multumesc, pentru ca ai resuit sa spargi peretii din jurul inimii lui Zayn, ca ai reusit sa-l transformi in persoana care este acum.Lacrimile stateau sa-i cada, iar eu...nu stiam ce sa mai zic. Totusi, nu puteam sa nu-i zic nimic.

-Crede-ma, nu stiu mai exact ce-am facut, dar el este exact ce mi-am dorit, exact ce, orice fata isi doreste. Perfectiune.M-am uitat spre el, privirea sa fiind indreptata spre mine.Imi zambea, imi zambea punand in acel zambet, parca toata dragostea sa fata de mine. N-am apucat sa-i zic asta, insa sub privirea sa, ma simt asa iubita, cum nimeni altcineva nu o poate face.Insa, am menajat sa-i transmit asta, prin modul in care si eu il priveam. Si reuseam.

        Dupa ce si surorile sale l-au strans in brate, Trish ramasese la urma. Dupa ce i-a dat drumul, mangaidnu-i usor fata, i-a spus:

-Ai grija de ea, Javadd, mai presus de toate, iubeste-o, asa cum ea te iubeste pe tine, tinere.

-Mi-am promis asta deja. S-a uitat spre mine, zambindu-mi din nou in acel mod de mai devreme, sarutandu-si mama pe obraz.

Ne luasem gecile, cand taxiul ce urma sa ne duca la aeroport, claxonase.

-La revedere. Am spus, iesind pe usa, amandoi deodata.Am intrat in taxi, vazand pe geam, cum ne fac cu mana.Am raspuns amandoi, apoi taxiul a luat-o din loc.

        Eram in Londra, in aeroprot, asteptand sa ne anunte zborul. Dupa ce ca eram trista, analizand inca putin londra din taxi, as fi dat acum orice sa pot sta si aici macar o zi sau doua. Am avut norocul sa-l vad tot nopatea, bucurandu-ma de splendoarea sa. Uitandu-ma prin peretele din sticla al aeroportului, simteam privirea lui Zayn, care parca ma ardea.M-am intors spre el, privindu-l intrebatoare, iar el a ranjit usor.

-Ti-a starnit curiozitatea, nu-i asa?Nu stiam la ce se referea, insa vazandu-l gesticuland spre geam, mi-am dat seama ca se referea la Londra.

-Da, pacat insa, ca trebuie sa plecam.Am oftat, intorcandu-ma spre el, luandu-l in brate.El m-a strans, frecandu-mi usor spatele.

-Iti promit c-o sa-ti fac si turul Londrei.Mi-a soptit, respiratia sa, gadilandu-ma.Mi-am ridicat privirea, vazand dupa expresia fetei sale ca vorbea destul de serios.

-Abia astept.Am zambit, sarutandu-l usor spre buze, iar cand sa vreau sa incing atmosefera, ne-a anuntat zborul, facandu-l sa-si dea ochii peste cap, facandu-ma sa chicotesc.

        Zayn Malik

                Alexis era asa de frumoasa, nu cred ca ma voi satura de ea. Acum dormea linistita in bratele mele, fiind in drum spre casa. Ajunseseram in New York in jur 9 seara, iar in timp ce-l asteptam pe Harry sa vina sa ne ia, Alexis se facuse comoda pe bagaj, motaind. Era asa de scumpa. Felul in care ar fi dat orice, doar ca sa poata sa doarma in liniste sa nu fie deranjata, era pur si simplu mortal. Ii mangaiam usor spatele, facandu-o sa-si mozoleasca si mai mult fata in gatul meu.

-Am ajuns, amice. Vocea lui Harry ma scosese in transa in care intrasem, iesind apoi din masina cu grija, sa n-o trezesc.

-Harry, poti sa iei tu bagajele, te rog frumos.I-am facut semn spre Alexis, iar el si-a dat ochii peste cap.

-Bine, dar numai pentru ca ar face ca trenu' daca ai trezi-o.Isi scutura degetul la mine, de parca as fi avut 5 ani.N-am facut decat sa zambesc inocent si sa iau liftul.

 Am intrat in casa, cu grija, ca sa n-o lovesc. Am urcat scarile spre camera ei, intinzand-o usor pe pat.La scurt timp, venise si Harry, lasand bagajele la usa, plecand apoi, vazand ca eram prea ocupta sa mai vorbim si altceva.

        I-am dat cizmele cu grija din picioare, geaca, iar acum venea partea mai grea.Blugii, care ii erau ca o a doua piele.Cum dracu' reusea sa respire si sa mearga prin astia, nu stiam. Cert e, ii faceau un fund...criminal.Nu ca nu l-ar fi avut oricum...

Am reusit sa-i dau jos intr-un final, vrand la un moment dat sa cobor dupa foarfeca, dar stiu ca a doua zi, mi-as fi luat-o rau de tot.I-am descheiat camasa, umezindu-mi buzele, la vederea sutienului alb, din dantela.Asa inocenta.Am imbracat-o cu un tricou de-al meu, obicei care incepea sa-mi placa, dar ma omora cu zile, pentru ca arata, incredibil de sexy.M-am schimbat si eu, stingand lumina, bagandu-ma langa ea in pat. I-am sarutat fruntea, strangand-o apoi la piept ca pe un ursulet.Apoi, somnul pusese stapanire pe mine.

        Ceva ce-mi gadila fata, m-a facut sa clipesc de cateva ori, pan sa sa-mi deschid ochii complet.Mainile sale delicate, imi mangaiu fin, obrazul.Senzatia era, minunata, insa ma facea sa ma intaresc, mai ceva ca cimentu' .Am simtit ceva ce se freca de zona respectiva, iar cand imi aplec privirea, vad genunciul lui Alexis, miscandu-se usor.La dracu'! O doamne, gandeste-te la altceva, la naiba! Copii morti, genunchiul lui Alexis, accidente mortale, genunchiul lui Alexis... doamne!

-Alexis. Am mormait.Insa mosntruletul ce e, si-a proptit genunchiul, facandu-ma sa nu mai gandesc cu mintea, ci cu...mintea de jos.I-am apucat soldurile, facand-o sa scanceasca, in asa fel incat avea coapsele de-o parte si de alta a taliei mele, feminitatea sa, deasupra membrului meu in excitat.Cand am simtit, materialul ud al chilotelor sai, asupra mea, am crezut ca ma pierd cu totul.Abia o atinseseram, iar ea era deja uda, ca un burete imbibat cu apa.Sa-mi fut una!

-Zayn. A gemut, cand am aplicat presiune, lasand-o putin in jos. Asta era o mare tachinare, dar aveam nevoie urgenta, la fel cum se pare, ca si avea nevoie.

        I-am strans usor soldurile, ghidand-o in asa fel incat, sa le miste de sus in jos. Ea s-a comformat, apucandu-mi apoi fata in mainile sale, sarutandu-ma cu o mare pofta, simtindu-i gustul. Limbile noastre se luptau pentru control, in timp ce isi misca circular, soldurile de-ale mele.

-O doamne! A venit mai mult ca un tipat, arcuindu-si spatele, punandu-si mainile peste ale mele, miscandu-se mai rapid.

-Alexis.Am murmurat, privind-o in ochii sai, vazand cum parca ia foc. Se parea, ca si eu eram exact la fel pentru ea. O aprindeam, exact cum ma aprindea si ea pe mine. 

Stiind ca-i place sa fie dominata, chiar daca nu recunoastea, am schimbat locurile, miscarea facand-o sa-mi tipe numele, cum n-o mai facuse pana acum, ceea ce m-a adus la final.

-La dracu' Alexis, te iubesc.Mi-am impins bazinul intra-al ei tare, simtind o placere de nedescris.

-Zayn! Ne-am privit in ochi, siimtind-o apoi cum si-a dat drumul, iar eu am sarutat-o, muscandu-i buzele, simtind cum tremura, iar sangele ii fierbea.

M-am proptit in coate, deasupra sa, dandu-i parul ce-i venise pe fata, sarutandu-i usor buzele. 

-Wow, acum inteleg de ce la toata lumea place sexul.A spus, umezindu-si usor buzele.

-N-a fost sex, iubito, ala o sa fie mult mai grozav. Abia astept clipa aceea.I-am zambit, mangaindu-i usor fata.S-a icnruntat usor, muscandu-si buza.

-S-a intamplat ceva?Am intrebat-o, ingrijorat.Nu-mi placea s-o vad incruntandu-se, sau deranjata de ceva.

-Imi pare rau ca te fac sa astepti atat, dar-

-Hei, hei, nu conteaza. Iubito, o sa astept daca e nevoie si...toata viata.Poate nici n-o sa se intample. Dar, atunci cand va fi timpul, o sa stim amandoi, sau numai tu.Dar voi fi acolo, iti promit. Pentru ca tu, Alexis Price, meriti. Meriti tot ce-i mai bun.Mi-a zambit, sarutandu-mi scurt buzele.

-Si tu la fel, Zayn Javadd Malik. 

           Nou capitol :) Sper ca nu m-ati injurat...prea tare c-am intarziat :)) Nu e prea....cine stie ce, dar urmatoarele, cred c-o sa fie bestiale :> mai ales...cel cu numarul 40....

        Multumesc pentru toate pareile si voturile de pana acum, ma bucur enorm de mut ca va place si de faptul ca saptamnal se mai strang fani...v-am spus ca va iubesc?:)) Va iubesc mult de tot :* (ierta-ti greselile, la final o voi edita )

Pe data viitoare :o3 -F

        

          

Continue Reading

You'll Also Like

602K 22.2K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
71.1K 7.1K 37
Când împlinesc 18 ani, oamenii își pot contacta sufletele pereche scriindu-și pe propriul trup. Taehyung a încercat să comunice cu perechea sa, însă...
188K 5.7K 22
,, - ᴄᴇ ᴀ sᴘᴜs ᴛᴀᴛɪ sᴀ ɴᴜ ғᴀᴄɪ? ɪ̂ᴍɪ șᴏᴘᴛᴇșᴛᴇ ʟᴀ ᴜʀᴇᴄʜᴇ ᴘʀɪɴᴢᴀɴᴅᴜ-ᴍᴀ ᴅᴇ sᴏʟᴅᴜʀɪ. - sᴀ ɴᴜ ɪ̂ᴍɪ ғᴀᴄ ᴘʀɪᴇᴛᴇɴ, sᴀ ᴛᴇ ɪᴜʙᴇsᴄ ɴᴜᴍᴀɪ ᴘᴇ ᴛɪɴᴇ, ᴛᴀᴛɪ. ᴘʀᴏᴍ...
201K 28.7K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...