В ръцете на дявола

By stellaeater

202K 6.1K 723

Попаднах в ръцете на дявола... Когато 17 годишната Стелла бива отвлечена света ѝ се разбива на хиляди парченц... More

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Обещавам!
Глава 19
Глава 20
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
😔
Глава 26
Глава 27
Глава 28
Глава 29
Глава 30
Глава 31
Глава 32
Глава 33
Глава 34🔞

Глава 18

5.3K 198 42
By stellaeater

Седяхме вече от няколко часа на едно и също място и си говорихме главно за мен и нещата,за които сетя.Даниел вече пиеше 6 чашка,но изобщо не му личеше.Аз си седях на вода и така и възнамерявах да остана.Стенния часовник удари 12 и аз леко се стреснах.Даниел се засмя на реакцията и след това се доближи супер неочаквано до мен.Стегнах се цялата,но не се отдръпнах.
-Ако знаеш колко съм щастлив в момента...жалко,че ще е моментно!-Казва ми той и леко погалва бузата ми.
-Защо да е моментно?-Питам го аз и той ми се усмихва нежно.
-Защото ще ме намразиш като си спомниш.-Отговаря ми той и се отдръпва от мен като става от дивана.-Хайде да си лягаме.-Той ми подава ръка,за да се изправя и аз я поемам.
Не ме пусна,а направо ме повежда към горния етаж по извити черни дървени стълби.Крачката му беше доста стабилна за човек изпил почти 6 пълни чаши с уиски.
Докато вървах зад него се наслаждавах на мускулестия му гръб.Това момче беше изваяно отвсякъде.Какво ли ще е да прокарваш ръцете си през това тяло?Замислих се аз,но веднага прогоних мисълта от главата си и се изчереих.Леко разтръсих главата си и Даниел ме погледна.Мамка му!Той ми се усмихна през рамо и направо бях готова да му скоча,но приглуших порива като се сетих за онова,което ми каза преди малко.Казваше вече за втори път,че ще го намразя като си спомня,но защо.
Прогоних и тази мисъл,защото стигмахме пред огромна черна врата.
-Това ще бъде твоята стая.Утре съм на работа,затова ще се видим чак вечерта.Ако имаш нужда от нещо кажи на някоя от прислужниците и тя ще ти помогне.-Каза ми той и аз се очудих.
-Прислужници?
-Днес не бяха тук,освободих ги,за да не те притеснят,но утре ще ги видиш.-Отговори ми той с усмивка.Аз му кимнах и също се усмихнах.Отворих вратата и тръхнах да влизам,но се спрях.
Бях забравила,че Даниел държеше ръката ми.Погледнах към тях и след това към лицето му.С едно бързо движение Даниел ме дръпна към себе си и лицата ни се намираха на няколко сантиметра разтояние.Загубих ума и дума и просто стоях и го гледах в прекрасните му зелени очи.Те също бяха приковани в мойте,но изведнъж погледа му се отмести на долу.Осъзнах,че гледа устните ми.Прииска ми се да ме целуне,но вместо това той върна погледа си към очите ми и ме целуна по челото.Пожела ми лека нощ и продилжи към стаята си.
Влязох в моята и пренебрегнах колко е прекрасна и се метнах на огромното легло.Гушнах една възглавница и се загледах в тавана.
Мястото където до преди малко бяха устните му пареше и всякаш все още бяха там.Отново разтърсих главата си и се изправих.
Видях на стола пред тоалетката една червена копринена нощница.Взех я,облякох я и се запътих към собствената си тоалетна.Там имаше тоалетни принадлежности и се захванах да се оправям.Прислужниците се бяха погрижили.
Като бях готова се върнах при леглото и се мушнах в завивките.Беше необичайно топло,като изключим,че навън беше зима,а аз не виждах никакъв уред за отопляване.Но какво ме интересуваше това.Настаних се на меката възгавница,изключих лампата и затворих очи.Веднага в главата ми изплува образа на Даниел и прекрасната му усмивка и чудните му зелени очи.Усмихнах се без да искам и вдигнах завивката по близо до лицето си.Тогава се замислих:
-Как може да го намразя?

*ТА ДААААА!!!!!НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ХАРЕСА...НАСЛАДЕТЕ СЕ!!!!💞🙏🏻✨

Continue Reading

You'll Also Like

88.8K 3.7K 35
Тя на 18, отвлечена за да бъде проститутка. Родителите и убити, а двумесечният и брат изчезнал. Той, всички проститутки в града са негови. На 23 и бо...
87.9K 3.3K 31
Когато Али беше на 7,тя за пръв път се влюби в съседското момче на име Крис ,но тя трябва да замине за Чигаго и да напусне родния си град Лос Анджели...
8.3K 441 37
Любовта е емоция,която дава и в същото време отнема.Райско чувство,което може да оставя спомени и следи след себе си.Чувство,което те издига на седмо...
8.6K 496 55
Никой не знае какво се случва зад вратите на училището за лоши момичета. Мисията е ясна - да приеме тези от вас, които създават проблеми и да ги прев...