В ръцете на дявола

By stellaeater

201K 6.1K 723

Попаднах в ръцете на дявола... Когато 17 годишната Стелла бива отвлечена света ѝ се разбива на хиляди парченц... More

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 7
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 15
Глава 16
Глава 17
Обещавам!
Глава 18
Глава 19
Глава 20
Глава 21
Глава 22
Глава 23
Глава 24
Глава 25
😔
Глава 26
Глава 27
Глава 28
Глава 29
Глава 30
Глава 31
Глава 32
Глава 33
Глава 34🔞

Глава 14

5.6K 199 39
By stellaeater

Върнах се в стаята и заварих Жаки.Щом ме видя скочи към мен.
-Какво е станало?!Шефа е бесен!-Започна да ми говори тя докато ме тресеше за раменете.
-Той уби невинно момиче пред очите ми.-Казах ѝ аз и се отдръпнах от нея.
Сълзите ми напираха,но аз направих всичко възможно да ги задържа.Върнах погледа си към лицето ѝ.Нямаше следа от цвят по него.Беше станало бяло като тебешир.
-Добре ли си?-Попитах я аз,защото леко се притесних.
-Отново е убил човек.-Каза по скоро на себе си тя и тръгна да излиза от стаята.
Не я последвах,вместо това се настаних на леглото и се обърнах с лице към стената.
Загледах се в една точка и изведнъж усетих страшна ярост.Надигнах се и излязох от стаята.Тряснах вратата като по този начин привлякох вниманието на мутрата,който седеше до изхода и се предполагаше,че трябва да ни пази.
Видях Жаки,която седеше с още момичета,който бяха пребледняли също,а две от тях плачеха.Срещнах очите ѝ за секунда и след това тръгнах към мутрата.
-Искам да говоря с ,,шефа".-Наблегнах на последната дума и мъжа пред мен леко се намръщи.
-Ако не те е извикал няма да стане.-Каза той и отвърна поглед от моя,но аз не си тръгнах.След малко погледна пак към мен и на лицето му се появи още по-злобна физиономия.-Връщай се в стаятя си веднага!-Изкрещя ми той,като явно си мислише,че ще ме стресне,но не и този път.Придължих да седя и тогава той ме хвана за предмишницата и ме дръпна рязко към себе си.
-Ти глуха ли си?!Връщай се в шибаната стая,че ще пострадаш!-Крещеше в лицето ми той и ме стисна по-силно.
Леко се отдръпнах от него и го погледнах към лицето.След това се изплюх в лицето му!Попадна в окото му и той ме пусна.Възползвах се от случващото се и тръгнах да бягам към тоалетните.Минах през скупчилата се група от момичета заедно с Жаки и всички ме гледаха и не вярваха,а зад мен мутрата започна да бълва заплахи и го чух,че започва да тича след мен.
Забързах се и след няколко секунди вече бях в тоалетните.Вътре имаше няколко други момичета,който ме погледнаха объркано.Подминах ги и влязох в първата кабинка.Заключих вратата и усетих сърцето си колко бясно биеше.Какво бях направила?!
След секунда момичета изпищяха и чух мутрата как започна да им нарежда да излязат.
След като всичко стихна се заслушах.За секунда си помислих,че онзи нещастник си е тръгнал,но тогава се чу силен трясък по вратата ми и аз подскочих.
-Излез шибана кучко иначе аз ще вляза и ще стане страшно!!!-Започна да тряска още по-силно и неспирно по вратата.
Не отговорих нищо само се прилепих към стената и зачаках всеки момент вратата да се предаде и да остана лице в лице с онзи психопад.И така и стана след по малко от минута.
Той се протегна към мен и аз успях да се изплъзна от хватката му,но след това той ме хвана с другата си ръка.
Заби ме в стената и въздуха ми излезе,а веднага след това огромния му юмрук се заби в лицето ми.Изпищях и се опитах да се освободя,но без успех.След малко осъзнах,че не виждам с едното си око.Шашнах се още повече и продължих с опитите за бягство,но това раздразни мутрата още повече и ми заби шамар от другата страна.След това хвана косата ми и ме събори на земята.Използва тежеста си върху мен и не можех да помръдна.
Това беше края!Този ще ме убие!Започнах да гълтам жадно въздух и се замислих коя ще е последната ми глътка.И тогава той хвана врата ми,вдигна ме на горе и точно преди да разбие черепа ми в земята чух познат мъжки глас.
-Спри!!!-Изкрещя той,но беше късно.Главата ми се заби със страшна сила в студените плочки и тогава пред погледа ми се появи светлина.Тя ме погълна и всичко замлъкна.

*БА БАММ ЗАПОВЯДАЙ ТЕ,НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ХАРЕСА И ДАААА НАСЛАДЕТЕ СЕ!!!🥰✨😁🤣👊🏻*

Continue Reading

You'll Also Like

88.8K 3.7K 35
Тя на 18, отвлечена за да бъде проститутка. Родителите и убити, а двумесечният и брат изчезнал. Той, всички проститутки в града са негови. На 23 и бо...
909 89 11
Кратка история за времената и нравите на един човек на изкуството, изгубен в своя малък свят на цветове и форми. ---------- Статус: в процес на писа...
10.6K 1.1K 27
Когато среща Оливър Пери, Стела няма представа, че той е водещият вокалист на „Хартбрейкърс". А Оливър не знае, че тя е единственото момиче на свет...
2.1K 181 26
-НЕ НЕ НЕ Недей да ме оставяш Недей - каза той и падна ридаейки на колене - Не можеш да умреш обичам те не можеш. Любов, страх и още много други не...