sound || min yoongi

By hhyesria

426K 31.5K 10.7K

"Neden fotoğrafında ben varım?" ©hhyesria More

bir : green hair boy, yoongi
iki : then i slept
üç : yes, he is from daegu
dört : i'm good when i'm in his arms
beş : is he love me
altı : he wants
yedi : psychology
sekiz: you love me but i dont like u
dokuz : elevator problem
on : bicycle club
on bir : serendipity special
on iki : agreed
on üç : i love you like a crazy
on dört : date
on beş : penalty
on altı: rappers street
on yedi: todays winner
on sekiz: drunk yoongi
on dokuz : pt.1
on dokuz : pt.2
yirmi : you must call me dad
yirmi bir : think what u want
[a very special note for readers]
[results]
yirmi iki: help me
yirmi üç : just do some mistakes
yirmi dört : wake up
yirmi beş : pt.1
yirmi beş : pt.2
yirmi altı : bad kiss
yirmi yedi : pt.1
yirmi yedi : pt.2
yirmi sekiz : you'll cry
yirmi dokuz : i love u
otuz : some mistakes
otuz bir : worthiness
otuz iki : sing
otuz üç : please
[otuz dört : prologue]
otuz dört : move on
otuz beş : embarressed
otuz altı : pt.1
otuz altı : sorry and i love u
otuz yedi : prologue
otuz yedi : valentine day
otuz sekiz : dont like it
otuz sekiz : fight
otuz dokuz: drank hye
kırk : cute moment
kırk bir : police
kırk iki : try
kırk üç : friendship
kırk dört : why
kırk beş : yoongi!
kırk altı : prologue!
kırk altı : he is ok
kırk yedi : prologue
kırk yedi : i don't know anything
kırk sekiz : did you know
kırk dokuz : joke
elli : she'll be like others
elli bir : you are
elli iki : going bad
elli üç : i'm not
elli dört : pt.1
elli dört : pt.2
elli beş : dont wanna talk with u
elli altı : we're not together
elli yedi : 'she'
elli sekiz : let's be good friends
elli dokuz : we must talk about something
altmış : who is she
altmış bir : yoongi from daegu
altmış iki : prologue
altmış iki : stalker
altmış üç : fans
altmış dört : green hair, again
altmış beş : begin
altmış altı: debtor
altmış yedi : "we will talk later."
altmış sekiz : prologue
altmış sekiz : weak
[results 2]
altmış dokuz : i hate you°
yetmiş : hearsay
yetmiş bir : pt.1°
yetmiş bir : pt.2°
yetmiş iki : pt.1
yetmiş iki : pt.2
yetmiş üç : broken
yetmiş dört : new
yetmiş beş : he was
yetmiş altı : worried
yetmiş yedi : difference
yetmiş sekiz : new surprise member
yetmiş dokuz : pt.1
seksen
seksen bir
seksen üç
seksen dört

seksen iki : helping you to heal

1.6K 111 45
By hhyesria

Yoongi odaya girmeden telefonu kilitleyip yastığın arkasına koydum çünkü o daha mesajlara bakmadan ben ona hesap soracaktım.

Bugün bir kez, ya da ne kadar içtiyse, bana söylemeliydi. Sanki hiç ilaç içmemiş gibi söylemişti!

Sanırım meaajı atan da basketbol takımından bir çocuktu. İlacı In Ha bulup ona vermişti demek.

In Ha mı?

Aklımdan geçenlerle istemsizce güldüm ve elimi ağzıma kapattım. Hem şaşkın, hem de gergindim ve kendimi gülmekten alıkoyamıyordum.

In Ha mı? Cidden?

  Sesli kahkaha attığım an ağzımın üstündeki elimi sıktım.

Ellerine bir koz geçirmiş olmamız ne kadar aydınlık bir durum, diye sorarsanız hiç de değildi. Berbattı. İğrençti. Kötüydü.

In Ha artık Yoongi'nin antidepresan kullandığını biliyordu. Bunu artık koz olarak kullanabilirdi. Ayağa kalkabilseydim ayakta alkışlardım, nasıl bir durum ya bu?!

Yoongi kapıdan içeri girer girmez üstündeki hırkayı da koltuğa attı. Tamam. Sorgulamaya başlayabilirim.

"Acaba çantanda bir eksik var mı Yoon?" Dedim şüpheli bir ses tonuyla. "Ne? İçinden bir şey mi aldın?" Dedi ve hızla dolaba ilerledi. Tam dolabın kapağını açmıştı ki yürüme ihtimalimin az olduğunu anımsadığı an duraksadı. "İyi de sen yürüyemezsin ki şu an," dediği an sinirle gülümsedim.

"Belki de bugün çantandaki antidepresanları okulda düşürmüşsündür ve başkası onları bulmuştur ha? Ne dersin?"

 Yoongi hafifçe bana döndü. Dudağını ısırdı. "Özür dilerim," dedi. "En azından bugün içtiğini bana söyleyebilirdin. Hiç içmedin sandım," dedim normal bir ses tonuyla. "Bu yüzden ilk anneme söylemek istemiştim."

"Ne yapsak? Ayrılsak mı acaba-"

"Kapa çeneni," dedi hızlıca. "Yok öyle bir şey."

 Hafifçe gülümseyerek başımı salladım. "Şaka yaptım ama gerisinde ciddiyim, daha fazla içmek yok. Şimdi seni daha da kötü hissettirecek bir şey söylemeliyim ama."

"Dinliyorum," dedi yatağımın ucuna oturarak. "İlaçlarını In Ha bulmuş," dedim ve arkamda duran telefonu çıkardım. Ben elimdeki telefonun şifresini girerken Yoongi sesli bir küfür savurdu.

"Siktir."

Mesajı ve gelen fotoğrafı ona gösterdiğim an telaşla telefona atladı ve ekrandaki mesajla boşluktaki elini saçlarına geçirdi. "İnanamıyorum," dedi ve telefonu elimden alıp yandaki masaya sertçe koydu. "Her şeyin içine ettim değil mi?"

"Etmedin, adeta sıçtın Yoon," dedim. Hedefim onun moralini bozmak değildi ama gerçekten bunlardı. Yoongi duraksadı ve hafifçe bana döndü. "Küfür ağzına yakışıyor," dedi başını hafifçe sağa eğerek. Konuyu biraz dağıtmıştı ama dediklerini ciddi bir şekilde söylemişti. "Şey...sağol?" Dedim tereddütle.

Benden cevap alır almaz eski telaşlı haline geri döndü. "Düşün Yoongi," diyordu kendi kendine.

"Bunu inkar edemezsin," dedim ona. "Eğer In Ha bunu yayarsa inkar edemezsin, onun yerine çabucak iyileşmeye bakmalı ve her şeyin geride kaldığını söyleyebilirsin."

"Bu mantıklı ama ben iyileşemem," dedi Yoongi başını sağa sola sallayarak. "O eskidendi," dedim gülerek. Saçımı geriye attım. "Eskiden ben yoktum," diye ekledim. O da durmuş beni dinliyordu. "..şimdiyse ben varım. Hayatına bir melek olarak indim ve sana yardım edeceğim~"

Biraz yapaydan ve neşeli tonda söylediğim cümle hem eğlenmek, hem de onun gerginliğini azaltmak içindi. Yaptığım işe yaramıştı ve hafifçe gülümsemişti. Diş etleri gözüküyordu.

"Gel bir sarılayım," dedim kollarımı ona uzatarak. Önce ayaklarını yerde sürttü, bana biraz üzgün bakıyordu. Sonra bana kararlı adımlarla yaklaştı ve kollarımın arasına girdi. Yüzünü omzuma gömmüş, orada mırıldanıyordu. "Teşekkürler Hye," dedi boğuk sesiyle. Ardından kafasını boynuma çevirdi ve nefesini boynuma çarptırarak konuştu. "...sen olmasan ne yapardım bilmiyorum."

"Büyük ihtimalle benim gibi başka biriyle tanışırdın. Dünyada insan mı yok?"

Kolları sırtımdaydı, hafifçe sırtıma vurdu benden ayrılmadan. "Dalga geçme gerizekalı," dedi gülerek. "Peki, peki..." dedim ona karşılık.

Tamam, belki o da ben de mükemmel değildik ama sınırlı üretimdik. Hepimizin kusurları vardı ancak birleştiğimizde bu kusurları kapatabiliyorduk ve en iyi halimize geliyorduk. Ona ihtiyacım vardı, onun da bana ihtiyacı vardı. Birlikteyken biz asıl bizdik çünkü.

(...)

Sağ kulağıma dolan yoğun bas ile birlikte gelen Yoongi'nin sesi beni içten içe biraz daha agresif moda sokarken, hemen yanımdaki uyuyan Yoongi'ye baktım.

Uyumsuz gözüküyordu. Yanımdaki Yoongi ile telefonumdaki Yoongi arasında dağlar kadar fark vardı. Ama ikisi de Yoongi'ydi. Yani ikisi da yanımda ve benimleydi.

Gri saçlarıyla oynadım birazcık, ona doğru döndüm ve azıcık da kulağındaki küpelerle uğraştım. Bu çocuk ne diye hala benimle birlikteydi bilmiyordum ama mutluydum. Gururluydum da.

"Yetmedi mi?"

Aniden uyuyan Yoongi'den gelen ses ile birlikte yerimde sıçramıştım. Hemen tek kulağımdaki kulaklığımı çıkardım ve Yoongi'ye sordum.

"Ne...yetmedi mi," biraz çekingence sormuştum. "Yaklaşık bir buçuk saattir küpemle oynuyor ve benim şarkılarımı dinliyorsun. Bıkmadın mı?"

Kafasını kaldırarak oturur pozisyona geçti. "Ayrıca biraz müziğin sesini kıs, kulağın zarar görecek," dedi eliyle bir kaç hareket yaparak. Ben ise onun ani davranışlsrına karşılık öylece bakıyordum.

"Küpelerimle oynama," dedi kaşlarını çatarak. Gözünden uyku akıyordu. "Saçımla oyna." Dedi ve aniden başını üstünden örtü serili olan bacağıma yasladı.

"Yoon," dedim donmuş haldeyken. "Hm," dedi başını bana çevirerek.  "Maçtan hiç bahsetmedin," dedim konuyu dağıtarak. Aniden aklıma bu gelmişti ve engel olamamıştım.

"Bahsedilecek bir şey yok ki, biz kazandık. Son basketi ben attım falan filan," dedi kalkarak. Oyurduğu sandalyeyi bana daha da yaklaştırdı ve yüzlerimizi yakınlaştırdı.

Başımı ona çevirdiğim anda bana öylece baktığını görmüş, gerilmiştim.

"Buranda ben varmış," dedi Yoongi dudağıma dokunarak. "Ne?" Dedim ona karşılık. "Cidden," dedi gözlerimizi birleştirerek. Ardından alt dudağımı tuttu ve sağ tarafını gererek oraya dokunmaya başladı. Normal zamanlarda yüzümü mıncırması yetmiyordu, şimdi de dudaklarımı mıncırıyordu. Peki...

"Gerçekten, tam burada, minnacık... Bunu nasıl daha önce fark etmedim..?"

Dudağıma yana çekerek, baş parmağıyla benin olduğu yere dokunuyordu. "Gerçekten var..."

  Yoongi'nin elini hafifçe ittirerek dudağımı ellerinden kurtardım. Dudağımı o kadar çok germişti ki, neredeyse yırtılacak diye korkmuştum. Kuruyan dudaklarımı hafifçe yaladım.

"Acıdı, acıdı," dedim kısık sesle. "Özür dilerim, fazla dalmış olmalıyım."

Kulağımdaki kulaklığı çekerek çıkardım ve elimi tekrardan Yoongi'nin küpesine uzattım. "Küpeler sana yakışıyor," dedim aynı tonda. "Beğenmene sevindim," dedi Yoongi. Ardından küpemdeki elini oradan ayırdı ve parmaklarımızı kilitledi. "Ama elimi tut, küpemi değil."

Ona cevap olarak elini sıktım. "Hep böyle elini tutarsam iyileşir misin?" Diye sordum tereddütle. Psikolojik sorunları onu kötü etkiliyordu, oan yardımcı olmalıydım. İlaçla nereye kadar gidebilirdi ki?

"Bilmiyorum," dedi ve omuz silkti. "...emin değilim. Daha önce iyileşmek için birinin elini tutmadım, ya da daha önce birini gerçekten sevmedim. Bilemem," dedi.

"Birlikte üstesinden geleceğiz."

"HyeRim, açıkçası senin pek buna karışmanı istemiyorum... Daha önce kendimi tutmak zordu," dediğinde hızlıca onu susturdum. "Ama üstesinden geldin," dedim. Azıcık heyecanlanmıştım açıkçası. "Ciddiyim. Yanında olacağım, gerekirse uyku uyumam ama bunu aşacaksın!"

"Zor, zor..." dedi Yoongi. Sürekli beni reddediyordu. Umudunu iyi kaybetmişti... Geri kazandırırdık o zaman!

"Yeni albüm mü çıkaracaksın? Kendini stüdyoya mı kapatacaksın?"

"Büyük ihtimalle." Dedi Yoongi. Yere bakıyordu, başını kaldırmıyordu. Kenetlenmiş parmaklarını biraz gevşetmişti. Boşlukta hissettirmişti. 

"Albümdeki 3 şarkı benden! Ben yapacağım o şarkıları," dedim gaza gelerek. Önemli olan onu canlandırmaktı nasılsa! "Bütün şarkılarına da arka vokallik yapacağım!"

Yoongi başını kaldırmış, şaşkınca bana bakıyordu. Ona karşılık hafifçe gülümsedim, biraz çarpık bir gülüştü bu. "Hadi hadi,iki tane de düet yapalım. Bana uyar!"

Yoongi gerçekten şok olmuş gibiydi. Hayır, direkt donup kalmıştı öylece. "Ya! Yoon!" Dedim onu hafifçe dürterek.

"Hastaneden çıktığın günün ertesi günü stüdyoya geliyorsun, akşama kadar stüdyodayız. Sana o uygulamayı ve müzik padini kullanmayı öğretmeliyim."

(...)

merhaba
bu sıralar outro yazmakta pek iyi değilim gibi -.-
duygularım da biraz sönük bu aralar, daha iyi hissetmeliyiiiiim
yüksel modum yükseeeeeeeeel
kendinize iyi bakııııııııın
sizleri seviyorum
cidden ama ha şaka falan yok
kalbim pataküte atıyor
gözümden uyku akıyor
iyi geceleeeeer
-hyhyhye'niz

Continue Reading

You'll Also Like

12.1M 588K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
62.4K 4.9K 37
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
20.6K 6.2K 12
panik atak jisung & hallederiz minho
60.9K 3.1K 42
Komşunuz Barış Alper Yılmaz olursa ne mi olur?