Is it dangerous? •Taekook• 🇫...

By uwujiminieee

113K 6.6K 7.5K

•Taehyung on normaali nuori poika, joka joutuu lähtemään kesän aikana Seouliin aivan yksin. Hän ei ole ollut... More

1. Mikä ihmeen Tinder?
2. Hän laitto viestiä.
3. Mulla tulee ikävä sua.
4. Seoul.
5. Jännitys tiivistyy.
6. Liian kiva, ilman syytä.
7. Moi söpöliini.
8. Kädet ylös.
9. Voitko jäädä?
10. Apua.
11. Karkurit.
12. Ei se meitä löydä.
13. Hänen kosketus.
14. Daegu.
15. Rikkinäinen sydän.
16. Suudelma.
17. Mä en oo sokea.
18. Valitse!
19. Mä rakastan sua.
20. Se saa mut hulluks.
21. Selitä mulle!
22. Ei oo todellista.
23. Lopeta!
24. Kesä on ohi.
25. Mitä tää nyt on?
26. Kateus.
27. Mitä mä just kuulin?
28. Painu helvettiin!
29. Suostutteko?
31. Haluan sua.
32. Helvetti mikä yö.
33. Kerron koko totuuden.
34. Mä en luovuta.
35. Oot vanhempi.
36. Miks teet mulle näin?
37. Se tosiaan olet sinä.
38. Jeon Jungkook.
39. Tule mukaani.
40. Ne on söpöjä.
41. Yoonmin pt. 1
42. Yoonmin pt. 2
43. Onnettomuus.
44. Muistin menetys.
45. Mä oon Park Jimin.
46. Uni.
47. Sen elämä on täydellinen.
48. Muutto?
49. Syysloma.
50. Treffit♡
51. Kadonnut.
52. Huolissaan.
53. Pimeys.
54. Kim Seokjin. Sä olet pelastaja!
55. Mitä menin tekemää.
56. Kiitos.
57. Talvi.
58. Helvetin idiootti.
59. Pikkujoulut.
60. Humalassa.
61. Taekook
62. Pervot.
63. Takaisin kotiin.
64. Talviloma.
65. Jouluaatto
66. En usko sua!
67. Oot aina mun.
68. Ootko kunnossa.
69. Rakkaus.
70. Valehtelin.
71. Pelko.
72. Paljastus.
73. Hymyilevä poika.
74. Kahville vai leffaan?
75. Kaveri?
76. Älä ujostele.
77. En luota.
78. En tykkää hänestä.
79. Mitä tapahtu?
80. Olen sälittävä.
81. Tapaamme jälleen.
82. Yllätyksiä.
83. Äiti.
84. Uusi asunto.
85. Illallinen.
86. Menetän hänet.
87. Reissun suunnittelu.
88. Matka alkaa.
89. Busan.
90. Lukossa.
91. Kusipää nimeltä Teo.
92. Mitta täysi.
93. Sä selviät.
94. Kuuletko sä mua?
95. Kyyneleet.
96. Pako.
97. Selitän sulle.
98. Suunnittelua.
99. Kuiskaa että rakastat.
100. Häät.
101. Honeymoon.
102. Honeymoon pt.2
103. Uudet askeleet.
104. Dirty boy
105. Uusi alku.
106. Yoongi raukka.
107. Yoongin lähtö.
Kiitos.
108. Moimoi Yoongi.
109. OH SHIT.
110. Yksin.
111. Vihaa ja rakkautta.
112. Ystävyys pilalla?
113. Katumus?
114. Petätkö mua?
115. Murha.
116. Laukaus.
117. Tapaaminen.
118. Jin ja Hoseok.
119. Lähtö.
120. vierähtänyt aika.
121. Salakuuntelu.
122. Voin mainiosti.
123. Mieti mitä sanot.
124. Täytyy olla hiljaa
125. En ota riskei.
126. Pääsin yli susta
127. Kuses ollaa.
128. Palkkaus.
129. Kiinni jäit.
130. Oikeudenkäynti.
131. Viikot vierivät.
132. Elämälle muutos.
133. Miten?
134. Pelastus? Tai ehkä ei.
135. Elämäni rakkaus.
136. Vapaus.
137. Selitys.

30. Saanko mä suudella sua?

1.2K 63 64
By uwujiminieee

               
                  ~Kim Taehyung~

En olisi uskonut, mut Jimin oli se joka joi kaikista eniten. Tai ainakin sillä nousi päähän nopeiten, tuo poika vain kikatti tyhmillekkin asioille ja nojaili koko ajan Yoongiin päin. Tosin hän oli älyttömän suloinen kännissä. Yhtäkkiä lyhyt poika ponnahti seisomaan ja nosti kädet ilmaan.

"Mä haluan pelata" Jimin sanoi tyttömäisellä äänen sävyllä. Käännyimme kaikki katsomaan häneen päin kysyvillä katseilla.

"Sen pelin nimi on..." Hän sanoi ja alkoi taputtamaan käsiään "pusu peli" tuo jatkoi ujona ja käänsi katseensa Yoongiin. Yoongi hetken tuijotti Jiminiä kunnes tajusi mikä pelin nimi oli, hän nopeesti katsoi muhun. Mua alkoi naurattamaan kamalasti.

"Mikä ihmeen pusu peli?" Jungkook kysyi.

Jimin alkoi kikattamaan kuin pieni tyttö.

"Se on sellane mun keksimä peli" hän aloitti.

"Siinä on pullo mitä pyöritetää ja aina kun se osuu johonkin hän saa päättää ketä pussaa kutakin ja minne, jos sitä ei tee joutuu ottaa vaatteen pois PLUS!! sä saat sanoa samat pusu paikat niin monta kertaa kun haluat" Jimin kertoi ohjeet keksimälleen pelille. Me kaikki katsoimme toisiimme kummastuneina, kun kuulin Yoongin ja Jungkookin suostuvan pelaamaan sitä, niin samantien avasin uuden siiderin ja join mahdollisimman paljon.

Muut menivät lattialle rinkiin ja mä vielä vaikeroin pelin suhteen "onks ihan pak-" olin sanomassa mut Jimin tarttui käsistäni ja veti mut tämän ja Jungkookin väliin. Hän tarttui tyhjästä lasipullosta ja pyöräytti.

"TAEHYUNG!!!" Jimin huudahti ja osoitti mua leveä hymy huulillan. Painoin kasvoni käsiini "vittu" mumisin ja odotin mitä Jimin sanoisi.

"Suukota Jungkookin kättä niinkuin se olisi prinsessa" tuo sanoi, laittoi pienet kätensä suunsa eteen ja hymyili. Käänsin katseen Jungkookiin joka hörppäsi juomaansa, otin tuon pehmeästä kädestä kiinni ja painoin hellästi huuleni sitä vasten "iiiiiiiii" Jimin ulisi. Katsoin Jungkookiin joka hymyili ujosti, pidin edelleen tuon kädestä kiinni kunnes tajusin irrottaa. Siirsin katseen lasipulloon, tartuin siitä ja pyöritin. Pullo osui Yoongiin.

"Ömm.." mumisin ja katsoin poikaan päin.

"Totanoin.." mietiskelin.

"Pussaa Jiminiä poskelle" sain lopulta keksittyä. Yoongi katsoi Jiminiin ja sanoi "saanko?" Poika nyökkäsi ujosti ja liu'utti pienet kätensä pois suunsa edestä. Yoongi pussasi hellänä tuon poskea. Jimin oli ihan liekeissä, hän meni ihan punaseks ja alkoi kikattamaan enemmän.

Miks se on nii ujo vaikka ne on ollu yhessä ja pussaillu? Okei no miks mä oon näin ujo vaikka oon pussaillu Jungkookin kanssa.

Yoongi tarttui pullosta ja pyöritti, totta helvetissä se osui taas muhun. Aloin huomata tummahiuksisen silmistä että hän oli jo päässyt vähän humaltumaan. Se tarkottaa sitä että hänellä on pokkaa melkein mihin vaan. Yoongi virnisti mulle.

"Suutele Jungkookia" hän sanoo ja vinkkaa silmää, otin yhden sukan pois koska en suutele häntä. En edes vilaissut Jungkookia vaan otin pullosta kiinni ja pyöräytin, se osui Jiminiin.

"Ähh.. no, suutele Yoon-" en kerennyt edes sanoa loppuun kunnes Jimin käänsi katseen Yoongiin "saanko mä suudella sua?" Tuo kuiskasi, Yoongi nyökkää ujona. Jiminin siro käsi liukui Yoongin poskelle, hän meni lähemmäs ja yhdisti heidän huulensa hellästi. Suutelu ei kestänyt kauaa kunnes Jimin pyöräytti, se osui taas muhun.

"Mitä tää nyt on.." naurahdin ja join lisää, tunsin jo vähän humaltuneen.

"Suutele Jungkookia.." Jimin kikatti. Otin toisen sukkani pois. He pyöräytti Yoongin kanssa silmiä.

Tartuin jälleen kerran pullosta ja pyöräytin, tällä kertaa se osui Jungkookiin. Käänsin hitaasti katseen häneen päin "suutele Jiminiä" EI ÄLÄ!!!!! tai siis joo tee se!! Eii eiiii älä lähene sitä!!!! Katsoin kun Jungkook läheni Jiminiä ja painoi huulensa tuon huulia vasten, Jungkook kuitenkin irrottautui aika nopeesti. Hän tarttui pulloon ja pyöräytti, katse kääntyi muhun kuten myös pullokin. En enää ikinä pelaa tätä.. tää peli kiusaa mua.

"Suutele mua" hän kuiskaa, tajusin että päälläni ei ollut kuin kauluspaita, housut ja boxerit. En pitänyt paljaasta ylävartalostani joten en ottaisi paitaa pois kaikkien nähden, en myöskään halunnut ottaa housuja pois.

Jungkook nojasi taemmas käsien varaan. Menin hitaasti lähemmäs poikaa, laitoin kylmän käteni tämän niskan taakse. Olin niin lähellä tämän kasvoja että pystyin tuntea hänen hengityksensä. Hetken tuijotin pojan tummia silmiä, olin aivan ilmeetön kuten myös hänkin. Suljin silmäni hitaasti ja menin lähemmäs. Pian huulemme yhdistyivät, tunnen Jungkookin laittavan toisen kätensä seikkailemaan hiuksilleni, hetken päästä tunsin kuinka kielemme meni tahdissa mukana. Tuntui kun aika olisi pysähtynyt, en tiedä kauan olimme jo suudelleet. Aloin tuntea Jungkookin kättä pakarallani kunnes kuulin yskäyksen vierestämme, irrottauduin ja katsoimme Jiminiä joka pienesti oli yskäissyt. Yoongi ja Jimin katsoi meitä suut ammollaan, sen jälkeen katsoi toisiaan ja alkoivat räkättämään kurkut suorina.

Katsoimme Jungkookin kanssa toisiamme ja sen jälkeen taas poikia jotka nauroivat.

"Näytitte kuumilta äsken" Jimin sanoi pidätellen nauru kohtaustaan, en tiedä miks mut muakin alkoi naurattamaan ja loppujen lopuks myös Jungkookia.

"Tuu Yoongi" Jimin sanoi ja nosti pojan ylös.

"Mennää tekee pizzaa ja kuuntelee musiikkii keittiöö" hän ulisi, Yoongi nousi ja vähän keikkui. Jäimme Jungkookin kanssa lattialle, mä kuitenkin nousin ja menin sohvalle. Hetken päästä Jimin soitti jotain musiikkia täysillä kaijuttimesta, Jungkook nousi ylös lattialta ja tuli vierelleni.

Poika tuijotti mua, mä siirsin hitaasti katseen häneen päin.

"Saaks mä suudella sua?" Hän kuiskaa, katseeni kierteli tuon kasvoilla. Suuni aukesi pienesti, nuolaisin seksikkäästi huuliani. Jungkook tuli lähemmäs mua ja tarttui mun vyötäröstä. Mä puolestaan laitoin käteni tämän niskan taakse, tunnen kun hän alkoi kaatamaan mua. Pian Jungkook oli päälläni ja alkoi suudella mua, mä vastasin suudelmaan. Hän liukui kaulalleni ja nuolaisi sitä hellästi ennen kun alkoi suudella sitä intohimoisesti. Pojan kädet eksyivät kauluspaitani napitukselle, tunnen kuinka hän alkoi avaamaan muutamaa nappia "ei vielä" kuiskasin suudelman seasta.

Kuulemme Jiminin tulevan luoksemme, äkkiä nousimme istumaan "haluutteks te et tehää teillekki pizzaa?" Hän kysäisi ja tuli olohuoneeseen, äkkiä nyökkäsimme Jungkookin kanssa. Mun hiukset oli ihan sekaisin ja paitani puoliksi avoinna. Jimin vain virnisti ja luikki takaisin Yoongin luokse.

Tönäisin pienesti Jungkookia "se melkee näki" kuiskasin ja nousin ylös, poika kuitenkin tarttui mun kädestä ja veti mut sen sylii "mitä sä teet" sanoin ja katsoin ettei kukaan muu näkisi.

"Halaan sua" hän kuiskaa ja kietoo kätensä ympärilleni, tuo painoi päänsä rintaani vasten.

"PIZZA MENI NYT UUNII!!" Jimin huusi ja tömisteli luoksemme, varmaan ihan tahallaan jotta lopettaisimme tälläisen lässyn lässyn ällö söpöilyn. Siispä siirryimme paikoillemme, nappasin jonkun todella vahvan alkoholi juoman ja join sen nopeasti kurkustani alas. Katsoin Yoongiin joka tuli yhtäkkiä Jiminin taakse ja kietoi kädet tämän ympärille "tuoksut mansikalle" hän mumisi. Yoongi oli aivan kännissä. Jimin kääntyi ympäri ja alkoi suudella Yoongia todella intohimoisesti, Jungkook kääntyi katsomaan mua ja hymyili.

Hymyilin hänelle takaisin.

"Haluutteko hankkii huoneen?" Jungkook naurahti, hän liu'utti kätensä pakaralleni ja hieroi sitä hitaasti. Katsoin tämän kättä ja sen jälkeen sivu profiilia, purin ala huultani hellästi. Jimin ja Yoongi lopetti nuolemisen, katsoi meihin "itseasias me lähetää Yoonginkaa ulos koht, meil on paljon puhuttavaaa" Jimin sanoi ja lähti vetämään Yoongia mukanaan, hymyilin heille.

Helvetti.. nyt joudun tosiaankin olla täysin kaksin Jungkookin kanssa..

"Ne jätti pizzan sit uunii" sanoin ja nousin ylös. Menin keittiöön ja huomasin että koko pizzaa ei ees olla tehty "mitä ne on tääl tehny" mumisin ja käännyin ympäri, Jungkook seisoi aivan edessäni. Hän tarttui poskistani ja alkoi suudella, vastasin suudelmaan. Kiedoin käteni tuon niskalle, Jungkook nosti mut syliinsä ja laittoi istumaan keittiön pöydän päälle. Hänen kätensä taas eksyi paidalleni josta oli jo kaksi nappia avattuna.

"Saaks mä?" Hän kysyi kuiskaten, painoin käteni tuon käsiä vasten ja nyökkäsin. jungkook alkoi hitaasti avaamaan kauluspaitani nappeja...

-----------

xJoanna

Continue Reading

You'll Also Like

275K 18.4K 102
Tämä on jatko-osa Afterin suomenkieliselle Larry-versiolle. Louisin ja Harryn suhdetta testataan tavoilla, joita Louis ei koskaan osannut odottaa mut...
111K 8.9K 100
Yksi seitsemän vuoden ikäinen tavoite: Maailman valloitus kuuluisana rock-yhtyeenä. Seuraavat askeleet olisivat tähän mennessä suurimpia. Pystytäänkö...
7K 626 48
Joel Hokka on 14 vuotiaan Kaislan yksinhuoltaja. Kaislan äiti lähti Kaislan ollessa 10-vuotias. Moni varmaan luulisi että olisi hienoa olla julkkikse...
82.7K 4.8K 107
"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljainen poika joka kärsii syömishäiriöstä. J...